Здравей Гост

Управителя на 7ми дом и мъжете които харесвате

• 396 Отговора
  • 58928 Прегледи
*

abroad

Re:Управителя на 7ми дом и мъжете които харесвате
« Отговор #220 -: Септември 30, 2010, 09:26:14 pm »
 :blink: Milkyway, в момента си в такова състояние, че може да решиш, че си влюбена и в пън, ако ти се изпречи на пътя, няма лошо, наслаждавай се
Нали имаш някакви дарования, пробва ли да насочиш част поне от тази енергия натам

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #221 -: Септември 30, 2010, 09:28:55 pm »
:blink: Milkyway, в момента си в такова състояние, че може да решиш, че си влюбена и в пън, ако ти се изпречи на пътя, няма лошо, наслаждавай се
Нали имаш някакви дарования, пробва ли да насочиш част поне от тази енергия натам
Няма кога да насоча тази енергия .По цял ден съм с детето,само между 14-16ч докато спи мога да седна да си пиша с вас.За друго нямам сили.А за да твори човек,трябва да е сам и спокоен,да има време да помисли...и т.н :blink:
Иначе ми хареса определението,че съм в такова състояние че бих се влюбила и в пън ;D
Стана ми много мило :P

*

elfidka

• 3129
« Отговор #222 -: Септември 30, 2010, 09:33:44 pm »
Милки, дай детето на градина и дишай свободно. Струва ми се че попадаш в депресия от еднообразието.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #223 -: Септември 30, 2010, 09:36:15 pm »
Милки, дай детето на градина и дишай свободно. Струва ми се че попадаш в депресия от еднообразието.
Под дишай свободно имаш ли предвид ,да се впусна в авантюрата? ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #224 -: Септември 30, 2010, 09:42:35 pm »
Първо си почини и тогава, не бързай...
Авантюри в живота колкото щеш......с този Уран в 3 дом като управител на седми, не можеш да се отървеш от авантюри        / орисия /     ;) ;) ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #225 -: Септември 30, 2010, 09:48:20 pm »
Първо си почини и тогава, не бързай...
Авантюри в живота колкото щеш......с този Уран в 3 дом като управител на седми, не можеш да се отървеш от авантюри        / орисия /     ;) ;) ;)
Хм...добре ;) ;)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #226 -: Септември 30, 2010, 10:14:31 pm »
Милки, как ти е транзитната Венера и Луната? Чудно чи е от къде идва това любовно настроение?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #227 -: Септември 30, 2010, 10:31:11 pm »
:blink: Milkyway, в момента си в такова състояние, че може да решиш, че си влюбена и в пън, ако ти се изпречи на пътя...

Не е лошо да се обича и природата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #228 -: Септември 30, 2010, 10:54:21 pm »
Милки, как ти е транзитната Венера и Луната? Чудно чи е от къде идва това любовно настроение?
Тр венера в момента е в сходяща опозиция с венера,по късно ще прави опозиция и с марс ,луна и сатурн....точно по време на ретроградието.
А може и прогресивната луна да е замесена :-[ в момента е в съвпад с уран.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #229 -: Септември 30, 2010, 10:55:10 pm »
:blink: Milkyway, в момента си в такова състояние, че може да решиш, че си влюбена и в пън, ако ти се изпречи на пътя...

Не е лошо да се обича и природата.  ;D
Да ;DИ ако може този пън да е с друга форма ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #230 -: Септември 30, 2010, 11:10:20 pm »
Милки , а моя съвет е да започнеш да обичаш себе си...., защото от размисли за любовта пречим на същността и.
Любовта е само миг , пътя към нея е любов , а той започва от теб.
Ясно е , че тежката прегръдка на Сатурн е разпуснала сетивата ти , но все още усещаш дъха му..., дерзай смело.
Пр. луна в съвпад с Уран по всяка вероятност ще донесе промяна в отношенията ти със жени /в това число и майка ти/, както и в израза на чувства и емоции.  :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #231 -: Септември 30, 2010, 11:11:27 pm »
А може и прогресивната луна да е замесена :-[ в момента е в съвпад с уран.

Близки срещи от третия вид.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #232 -: Септември 30, 2010, 11:12:55 pm »
Пропуснах и промяната в бита и ежедневието....Милки. :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #233 -: Септември 30, 2010, 11:13:13 pm »
Милки , а моя съвет е да започнеш да обичаш себе си...., защото от размисли за любовта пречим на същността и.
Ясно е , че тежката прегръдка на Сатурн е разпуснала сетивата ти , но все още усещаш дъха му..., дерзай смело.
Пр. луна в съвпад с Уран по всяка вероятност ще донесе промяна в отношенията ти със жени /в това число и майка ти/, както и в израза на чувства и емоции.  :blink:
Мерси Марая,
аз мисля,че обичам себе си....пък може и да греша ;D
Не знаех ,че уран се свързва с майката на човека или жени.. :-\ :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #234 -: Септември 30, 2010, 11:15:43 pm »
Мерси Марая,

Луната се свързва с майката и жените, а тя ще съвпадне или съвпада с Уран.... ;D ;)
Не мисля , че обичаш себе си по две причини , но е много лично и няма да го напиша тук.... :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #235 -: Септември 30, 2010, 11:20:26 pm »
Мерси Марая,

Луната се свързва с майката и жените, а тя ще съвпадне или съвпада с Уран.... ;D ;)
Не мисля , че обичаш себе си по две причини , но е много лично и няма да го напиша тук.... :blink:
Добре,ще се радвам да ми го напишеш на лични :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #236 -: Октомври 01, 2010, 12:20:28 am »

Просто той стои пасивен.Не прави нищо,което пък мен ме кара още по-силно аз да направя нещо.Аз да отида.

Mного просто, предполагам енергията на неговата Луна достига по бавно до твоята, а твоята до неговата стига по-бързо, а трябва да е обратното. Така започнати връзки не стигат до никъде и повечето пъти са обречени. В такива случаи най-добрия вариант, който може да избере жената е да не говори с него, все едно, че не съществува, няма го. И тогава ще мине повече време, но достигне ли до твоята Луна, тогава той би действал.

Крис, някак не мога да се съглася с написаното...

Все едно казваш - оставете само на мъжете полето за инициативи... Странно... А аз си мислех, че живея в 20/21ви век...

Всичките смислени връзки, които съм имала - съм започвала аз. Къде по-деликатно, къде доста по-настъпателно, а веднъж дори съвсем хумористично... Но инициативата е идвала от моя страна...

Никой не ми се е оплакал до момента... Осите ми са кардинални, К7 в Овен... Няма време за чакане... Той да мислел, неговите енергии... Тинтири минтири. Днес сме тук, утре ни няма...

Осван това - същите тези мъже са ми казвали в последствие, че ако съм оставела те да действали - сами никога не биха се осмелили да пристъпят към мен. Прекалено силна и самостоятелна изглеждам за типа мъже, за който говоря...

Миличка, за съществото на мъжката и женската енергия няма значение кой век сме  ;) ;) ;)
Мъжката енергия и в 30 век пак ще има нужда от едно пасивно място, където да си почива, зарежда и събира сили за да се разгърне.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #237 -: Октомври 01, 2010, 12:57:47 am »
Сродната душа няма нищо общо със законните партньори които срещаме в 7-я си дом.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #238 -: Октомври 01, 2010, 01:03:33 am »
И все още не мога да разбера защо търсим любовта по 7-ми дом? :-\ :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #239 -: Октомври 01, 2010, 01:05:45 am »
Амчии ..то май по всички домове може да се извади любов.Просто обектите й са други както и начинът и на преживяване.