Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315492 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1500 -: Август 17, 2013, 08:52:21 am »
Да.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1501 -: Август 17, 2013, 09:51:55 am »
Благодаря явно на който не му вържи любовта му въврви в работата

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1502 -: Август 17, 2013, 05:09:06 pm »
Въпрос:
Ще се върна ли на работа в Н.....?

Марс У1, У6 в смесена рецепция с Луната е достатъчен показател, че ще останеш на тази работа.

Акрукс, имаш предвид, че Марс е в Рак в дом на Стрелец, а Луната е в Стрелец ли? Или че Луната е диспозитор на Марс?
След като е във втори, парите ли ще ме задържат на тази работа? Че израстване не виждам  :-\
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1503 -: Август 17, 2013, 06:49:56 pm »
Благодаря ти!  :kissd:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1504 -: Август 20, 2013, 03:40:48 pm »
Ще се обади ли въпросния човек на моя приятел по работа или да не чака от там нищо

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #1505 -: Август 20, 2013, 06:38:37 pm »
Ще започна ли работа в следващите месеци?Има ли предоставка да е извън страната?
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_03__hp.59754.51452.gif&res=63&va=&cid=iycfileHzUDhB-u1377000626
Благодаря предварително,на този който погледне и моя въпрос

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #1506 -: Август 20, 2013, 07:13:28 pm »
Благодаря Акрукс,но от април от както съм се върнала в Бг не работя и в момента съм безработна.

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #1507 -: Август 20, 2013, 08:24:34 pm »
Акрукс отново благодаря.Точно заради това зададох въпроса дали ще стане в следващите месеци,защото наистина в момента има пречки и ще се забавят нещата,тъй като ми предстой операция и се надявам след нея да се случи.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1508 -: Август 20, 2013, 08:49:55 pm »
evka, успешна операция!

Помогнете ми с този хорар! Жената пита дали ще започне да си води едни курсове като обучител, свързани с деца и родители.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #1509 -: Август 21, 2013, 12:11:41 pm »
Благодаря Смарта.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1510 -: Август 21, 2013, 02:15:24 pm »
evka, успешна операция!

Помогнете ми с този хорар! Жената пита дали ще започне да си води едни курсове като обучител, свързани с деца и родители.
Жената е представена от Венера в 12ти дом-нелегално ли мисли да прави курсовете?
Курсовете са по 3д, Юпитер У3 е в отминал хармоничен аспект със Сатурн У5, У4 в 1д- деца, родители, но Венера У1 отива към квадрат с Юпитер у3 в 9д и с Плутон У2 в 3д- едва ли ще започне курсовете и да печели пари от тях, а може точно парите да са проблем да започне, тъй като Плутон У2 в 3д е ретро. Като включим и Луната, като сигнификатор на въпроса, то на нея и предстои опозиция с Меркурий, естествения У3, а по картата е У9- закона, където е и Юпитер, естествения У9, с който Венера у1 ще направи квадрат. Луната У10 ще извърши последен аспект- опозиция със Слънцето у11- това е дома на групи, отганизации, а Слънцето може да се разглежда като шеф, в крайна сметка ще се натъкне на противопоставяне от подобно място и няма да постигне своята цел в момента.

Благодаря ти, akruks! Аз като разгледах аспектите, стигнах до едно "не", но ти много подробно си описала всичко, затова много ти благодаря! :) Тя няма да прави курсовете нелегално, може би още обмисля или са в сферата на плановете. Може да пази в тайна намеренията от някой, не знам. Успя да реализира един, но нещо като пилотен. Парите не вярвам да са проблем, защото не се иска нещо специално, само клиенти. Не съм наясно с подробностите, трябва да проверя кой би се явил в ролята на авторитет, защото шеф няма, но след известно време ще ти дам обратна връзка за тази карта. Благодаря ти още веднъж!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1511 -: Август 21, 2013, 03:02:57 pm »
Ще бъде ли промяната в службата добра за мен?

21.08.2013, 15.56 ч, Варна

Не предстоят кой знае какви сътресения, но като свикна с определен обхват на компетенции и задължения, трудно си променям нагласата към нещо допълнително.

Струва ми се, че хорарът не изглежда зле, може да донесе и повече парички.
Обаче не мога да вдяна какво прави Уран в точен съвпад с Имум Цели? Хм...?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1512 -: Август 21, 2013, 03:55:01 pm »
Ще бъде ли промяната в службата добра за мен?

21.08.2013, 15.56 ч, Варна

Не предстоят кой знае какви сътресения, но като свикна с определен обхват на компетенции и задължения, трудно си променям нагласата към нещо допълнително.

Струва ми се, че хорарът не изглежда зле, може да донесе и повече парички.
Обаче не мога да вдяна какво прави Уран в точен съвпад с Имум Цели? Хм...?
нещо недоразбрано да не би да има от твоя страна? луната, у-л на к8-чуждият ресурс и пари разпада съвпад с управителя на 3 във 2, нептун макар и тронов е малко мъгляв...меркурий комбуст, отговарящ и за астролога и за условията ти на работа, дава противоречива информация поради изгарянето си...
след 6 дни/6 седмици ми се вижда по-малко вероятно/ ще има лек сблъсък на интереси между теб и началството, да не ти се струва, че ще получаваш по-малко, а да вършиш повече работа?
Иначе-заради сатурн и тригоналната връзка-луна, юпитер ще запазиш дълготрайна финансова стабилност/луна в обител на юпитер, юпитер в домицила на луната/ и това заради способностите ти като специалист-добър...
последен аспект на луната-куинконс меркурий и слънце, ще трябва да се приспособиш по отношение на някакви промени в условията на труд, премествания...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1513 -: Август 21, 2013, 04:04:55 pm »
Позицията на у1 в хорарната карта е много буквална - смятат да ме правят "връзки с клиенти".
Още не сме уточнявали всички подробности, засега само за удължено работно време се говори (ще мина от 6 на 8 часа), по-нататък ще видим... Благодаря за коментарите.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1514 -: Август 21, 2013, 08:54:41 pm »
Ще ме оставят ли да работя с новия колега?В момента обучавам нов колега,който честно казано,изобщо не ми допада.Надявам се,след приключване на обучението,да го пратят в друг екип и да си ми върнат старата колежка.Какво мислите?На мен ми е толкова криво,че чак не искам да си го гледам този хорар

« Отговор #1515 -: Август 22, 2013, 03:44:06 am »
Ще ме оставят ли да работя с новия колега?В момента обучавам нов колега,който честно казано,изобщо не ми допада.Надявам се,след приключване на обучението,да го пратят в друг екип и да си ми върнат старата колежка.Какво мислите?На мен ми е толкова криво,че чак не искам да си го гледам този хорар
Няма да остане в твоя екип новия колега, представен от Меркурий У7 в твоя 6д, където се пъжи в лъчите на Слънцето у6, но няма да извърши съвпад с него.
Благодаря Акрукс,дано си права  :blink:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1516 -: Август 25, 2013, 12:41:20 am »
Момичета моля за помощ утре ще мине ли нормално сделката с турците става въпрос за сделка на шефката ми и колежката която довършват вместо мен аз задавам въпроса

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1517 -: Август 25, 2013, 12:21:09 pm »
Момичета моля за помощ утре ще мине ли нормално сделката с турците става въпрос за сделка на шефката ми и колежката която довършват вместо мен аз задавам въпроса
подранила си с въпроса, АСЦ няма 3гр, или развитието на въпроса ще се проточи, или нещо друго ще изникне, което ще обезсмисли въпроса
Луната е извършила хармоничен аспект със Слънцето- шефката и с Меркурий, естествения сигнификатор на контрактите.
Ти си представена от Луната у1, която ще извърши опозиция със Сатурн У7-клежката, У8- официални документи и чужди пари, и У9- чужденците, в случая турците, а Слънцето-шефката е в сходящ хармоничен аспект със Сатурн, тъй че би трябвало да премине успешно сделката и без теб

Благодаря Аркус ще дам обратна наи късно утре .Като ида на работа

« Отговор #1518 -: Август 25, 2013, 12:41:29 pm »
Не знам какво разбираш под "нормално". С турците пазаренето мисля, че е нормално, така че би трябвало да мине нормално. Поставям вас (фирмата) по АС, а турските ви евентуални партньори по DC. Освен че може да ви очакват изненади заради ранния градус на АС, както вече каза Акрукс, се виждат две неща:
- Вие сте в по-изгодната позиция - Луната е екзалтирана, Юпитер във вашия 1-ви дом - също. Турците обаче биха желали да наложат своите условия - Плутон в техен 1-ви дом.
- И двете страни са фиксирани (Луна и Сатурн във фиксирани знаци) върху своята печалба и изгода от сделката (Луна и Сатурн в 11-тите си домове), което може да доведе до конфронтация (предстои опозиция Луна/Сатурн). Внимавайте, турците могат да си гледат интереса повечко, вашия - по-малко, което е нормално в бизнеса, но в тази карта би могло да бъде във ваш ущърб - Сатурн в знак на падение на Луната. Може да не сте първия избор на турците, да са се спрели на вашата фирма като втора или следваща опция. Този сблъсък на интереси може да отложи взимането на крайното решение - това може да е посланието на ранния АС. Все пак следващият аспект на Луната е секстил с вашия У10 Юпитер (крайната ви цел). Така че с повечко усилия от ваша страна и разчитайки на вашата компетентност и гъвкавост, а също може би и проявявайки повечко гостоприемство и добра воля, би трябвало да постигнете заплануваното. Успех!
« Последна редакция: Август 25, 2013, 12:45:44 pm от Mirabella »

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1519 -: Август 25, 2013, 01:12:50 pm »
Не знам какво разбираш под "нормално". С турците пазаренето мисля, че е нормално, така че би трябвало да мине нормално. Поставям вас (фирмата) по АС, а турските ви евентуални партньори по DC. Освен че може да ви очакват изненади заради ранния градус на АС, както вече каза Акрукс, се виждат две неща:
- Вие сте в по-изгодната позиция - Луната е екзалтирана, Юпитер във вашия 1-ви дом - също. Турците обаче биха желали да наложат своите условия - Плутон в техен 1-ви дом.
- И двете страни са фиксирани (Луна и Сатурн във фиксирани знаци) върху своята печалба и изгода от сделката (Луна и Сатурн в 11-тите си домове), което може да доведе до конфронтация (предстои опозиция Луна/Сатурн). Внимавайте, турците могат да си гледат интереса повечко, вашия - по-малко, което е нормално в бизнеса, но в тази карта би могло да бъде във ваш ущърб - Сатурн в знак на падение на Луната. Може да не сте първия избор на турците, да са се спрели на вашата фирма като втора или следваща опция. Този сблъсък на интереси може да отложи взимането на крайното решение - това може да е посланието на ранния АС. Все пак следващият аспект на Луната е секстил с вашия У10 Юпитер (крайната ви цел). Така че с повечко усилия от ваша страна и разчитайки на вашата компетентност и гъвкавост, а също може би и проявявайки повечко гостоприемство и добра воля, би трябвало да постигнете заплануваното. Успех!
Мирабел занимавам се с недвижими имоти , турците ще ги настаняваме под нем, за това излзиа че си държат на техния интерес ,искат да им се свали наемът от 400 евро на 350 евро .