Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316285 Прегледи
*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
Re:Хорарни въпроси за работа
« Отговор #280 -: Май 30, 2011, 08:38:50 pm »
Може би,защото самия проект е само още идея, затова няма връзка между теб и У11ти Венера. Луната апликира Венерата в съвпад и бих казала да това, което си замислила не е лишено от смисъл. Ти апликираш в тригон към управителя на 8ми дом - заплащането, но то може да те изненада. Сатурн е ретрограден. Разглеждам 11ти като самия проект, а не като постоянна работа. :rolleyes:
благодаря ти за бързия отговор, наистина идеята е само проект - светкавичка, но колкото по-си мисля по реализацията си мисля, че идеята не е чак толкова лоша :)
честно казано заплащането някак си ми седи на по-заден план, за мен е важно в работата да има предизвикателство, нещо ново, да не е монотонно :)
ще изчакам още малко да се до избистри самата идея... и може би като се обърне Сатурн ще се втурна към реализирането й :) дано само съм поумняла и взела поука от предишни провали и да не допусна фатални грешки по реализирането - ако стане то ще се чуе  ;D :rolf:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #281 -: Май 30, 2011, 11:00:32 pm »
Да, на първия въпрос и не на втория  :blink:. Ама да не се разкандърдисаш, работата е с перспективи.
ПС. Не е зле да наблегнеш на езиковата си подготовка за интервюто. И си приготви прилежно всички документи, удостоверяващи чужбинските ти квалификации, курсове и обучения.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #282 -: Май 31, 2011, 12:06:22 am »
Обадиха ми се за интервю :93: Та кажете ми ще ме вземат ли там и ще ми стигат ли парите?

А ти сега имаш ли работа?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #283 -: Май 31, 2011, 12:09:42 am »
значи и аз мисля, че е да за първата част. А парите ти се управлявате от Венера в Телец, до тук добре, но е в 8ми и няма да си много доволна.

*

Stella

• 7765
« Отговор #284 -: Май 31, 2011, 12:26:28 am »
Обадиха ми се за интервю :93: Та кажете ми ще ме вземат ли там и ще ми стигат ли парите?

Аз мисля, че ще те вземат и ще си доволна. А с чужденци ли ще работиш или в рекламата - нещо по 9-ти дом. Последният аспект, който ще направи Венера е съвпад с Меркурий - У9. Луната не сключва негативни аспекти. Успех!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #285 -: Май 31, 2011, 01:05:55 am »
С чужденци предполагам, щом търсят човек да им превежда :blink: Никъде не пишеше реклама, аз и не искам да работя с реклами, пиарът ми е най-омразното нещо на мен.
Всъщност аз се надявам на друга работа, но тази може и да е почасова :blink:

Да, ти си казала по-нагоре, че търсят човек да им превежда, но аз това не съм го прочела. Не чета коментарите на другите, за да не се влияя.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #286 -: Май 31, 2011, 01:22:10 am »
Последният аспект, който ще направи Венера е съвпад с Меркурий - У9.

Ти все пак настояваш да съвпаднат.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #287 -: Май 31, 2011, 04:10:43 am »
Последният аспект, който ще направи Венера е съвпад с Меркурий - У9.

Ти все пак настояваш да съвпаднат.  ;D

Въйййй! Мозъкът ми е на каша. как може такова нещо...днес цял ден не мога да си подредя мислите в главата - никога не съм била така като дрогирана. Едно ми е такова...пролетно. Точната дума за чувството е ЕУФОРИЯ.

*

Stella

• 7765
« Отговор #288 -: Май 31, 2011, 04:14:11 am »
Кой дом гледате за сигнификатор? 6 или 10, след акто имам работа, която обаче не смятам да напускам, т.е. н еси търся смяна на работата (търся си де, но точно с тази няма да стане).

Втората работа е по 8-ми дом и се управлява от Венера, която управлява и питащата - това показва, че би трябвало да стане.

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #289 -: Май 31, 2011, 04:37:57 am »
Обратната връзка.Нямаше конкретен разговор днес.Въпросът касае следното: аз съм учител и стана инцидент с мой ученик по време на учебна ескурзия.Счупи си ръката.Родителите са подали жалба. Днес инцидентно се появи шефката на инспектората в училище. Разсекретявахме изпита за седми клас.Предполагам,че са говорили с нашата директорка.Дияна беше права.Утре ще имам резултат! Обичам Ви !

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #290 -: Юни 02, 2011, 11:42:48 pm »

Ще ме поканят ли да работя в Уникредит Булбанк? Трябва да чакам отговора им още 2 седмици.... неиздържам вече... евентуално ако се спрат на мен ще започна от 01 07 2011г.

Да!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #291 -: Юни 02, 2011, 11:55:26 pm »
Марая, РАЗКОШНА СИ ! :88:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #292 -: Юни 02, 2011, 11:58:57 pm »
Марая, РАЗКОШНА СИ ! :88:

Ще черпиш... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #293 -: Юни 03, 2011, 12:46:12 am »
Ще ме поканят ли да работя в Уникредит Булбанк? Трябва да чакам отговора им още 2 седмици.... неиздържам вече... евентуално ако се спрат на мен ще започна от 01 07 2011г.

В момента работиш ли?

*

Uran

• 6041
« Отговор #294 -: Юни 03, 2011, 12:47:07 am »
Ako банката е по 8 дом-ДА.

« Отговор #295 -: Юни 03, 2011, 12:53:01 am »
Лули, ако започнеш работа там няма да е за позицията кото сте обсъждали или за която си кандидатствала. Твоят сигнификатор е разминал тригона на У6ти все пак и може и да не стане така, както искаш. Има някакъв шанс....

« Отговор #296 -: Юни 03, 2011, 01:02:28 am »
Лули, ако започнеш работа там няма да е за позицията кото сте обсъждали или за която си кандидатствала. Твоят сигнификатор е разминал тригона на У6ти все пак и може и да не стане така, както искаш. Има някакъв шанс....
:blink: това наистина е така... аз кандидатствах за една позиция... минах 2 интервюта... отхвърлиха ме като кандидат като изтърнаха причина - несъвместимост в характерите с прекия ръководител  :-\ след седмица ми се обадиха да ме  поканят за позиция в друг отдел... ходих на интревю с баш мениджъра на ЧР... и сега чакам за втората позиция... Може ли по  конкретно - ще стане ли или не?

Лули, мисля, че ще стане, защото Луната прави секстил с Юпитер управител на втория избор. Стискам палци да съм права и това, което ще работиш да ти е по сърце  :blink:

« Отговор #297 -: Юни 03, 2011, 01:12:33 am »
Днес моя бивша колежка е била на интервю за работа.
 Тя не е първа младост и предполагам, че имат достатъчно избор от 20-30 годишни специалисти, но се изкуших да й направя хорар. :blink:

Х ще отиде ли на работа в Y? Тя в момента си има работа.

Според мен отговорът е ДА, защото - нейния управител ще направи секстил с Луната съупаравител на въпроса, ЛФ е в 7ми - хареса ли са я и нейния управител и този на началника й са общи. Казали са й, че до 2 седмици ще има обратен резултат.

« Отговор #298 -: Юни 03, 2011, 03:39:35 am »
И на мен така ми се вижда, Аурора. Интересно ми е, че след смяната на знака, Юпитер и новата работа (3-ти от 6-ти) ще имат един и същи управител - Венера на трон. Дали премиването на управителя в знака на следващата работа тук също загатва за положителен отговор? В същото време управителят на сегашната й работа, Слънце, няма сходящи аспекти (освен с нодалната ос). Дали това говори, че няма големи перспективи за развитие на сегашното работно място? Пожелавам й успех!

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #299 -: Юни 08, 2011, 05:31:17 am »
Много ми е важно и моля за помощ. Обмислям промяна в работата си, по-точно мисля да сменя мястото на работа и начина, иначе естеството остава същото. Въпросът ми е ще бъде ли успешна промяната. http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img545/7585/astro2gw01a70724119491.jpg&via=mupload&newlp=1