Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315974 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Хорарни въпроси за работа
« Отговор #340 -: Юни 23, 2011, 11:26:09 pm »
Един хорар за упражнение.

Да напусна ли работа?
23.06.2011, 17 ч, Варна.

Голяма интрига ми спретнаха и се държаха изключително нагло, но що ли не ме учудват хората?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #341 -: Юни 24, 2011, 12:09:12 am »
Неаспектираните планети като "ни лук ял, ни лук мирисал" ли се тълкуват в хорарната астрология ?  :rolleyes: На Луната са й разходящи и напрегнати аспектите с работата. Да не си го направила вече ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #342 -: Юни 24, 2011, 12:50:01 am »
Добре, че още не ме държат с договорни задължения, във всеки един момент мога да напусна, просто ще трябва да прежаля изработените пари евентуално. Но въпросът не е в парите, а принципен. Въпрос на чест, така да се каже. А и днес им дадох да разберат, че няма да им позволя до ми играят хоро на главата, само защото са ме взели на работа. Шефът и дясната му ръка (интригантът) ме гледаха, сякаш съм луда, вкарах ги в оркестъра с прямотата си. Утре с тях двамата ми предстои целодневно пътуване извън града (ще превеждам на сделка), тъй че ще има още време да се опознаем (преди да съм напуснала  ;D) и да ме вземат на подбив, а аз съответно да не си оставя магарето в калта.
Квадратът на тр. Уран към нат. Луна вече работи, мама му стара, всеки ден изненади...  :-\

Цитат
Неаспектираните планети като "ни лук ял, ни лук мирисал" ли се тълкуват в хорарната астрология ?  rolleyes На Луната са й разходящи и напрегнати аспектите с работата. Да не си го направила вече ?

Не съм напуснала, но вече ми мина първоначалният гняв. Не очаквах да се държат по този начин, но ето че вече ги видях и в друга светлина. Истината рано или късно излиза наяве, кой ли не го е разбрал все още?  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #343 -: Юни 24, 2011, 12:56:22 am »
Лили , в каква орбиса е карето Уран-Луна? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #344 -: Юни 24, 2011, 01:06:38 am »
По-малко от два градуса.
За какво ли си създавам сама проблеми?  ;D За две години свободна практика разбрах колко е хубаво да не работиш за работодател, но ми доскуча изведнъж, исках колектив...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #345 -: Юни 24, 2011, 02:52:12 am »

като те прочетох зададох сходен въпрос, но с обратен знак
общото и в двата случая е отговорът - категорично Не ;D
само ако можеше и някой да обясни защо, като следствия и първопричини :-[

« Отговор #346 -: Юни 24, 2011, 03:00:19 am »

като те прочетох зададох сходен въпрос, но с обратен знак
общото и в двата случая е отговорът - категорично Не ;D
само ако можеше и някой да обясни защо, като следствия и първопричини :-[

Само свободна практика, това му е майката!!!!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #347 -: Юни 24, 2011, 03:26:29 am »
Просто за пореден път се убедих колко нагли и алчни са хората, особено тук по крайбрежието.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #348 -: Юни 24, 2011, 03:29:28 am »
Просто за пореден път се убедих колко нагли и алчни са хората, особено тук по крайбрежието.

Генофонда, липсата на реална информация и липсата на самоинициатива до това водят...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #349 -: Юни 24, 2011, 05:40:58 am »
Да напусна ли работа?

Стигам до извода, по-добре "не" засега. Ако се оставиш на емоцията, наистина може ситуацията да ти донесе повече негативи, отколкото плюсове. Ама май в близък период ще има отново перипетии и поводи за ядове, обаче, ако устискаш, може и да настанат по-спокойни времена след това и дано си е струвало. От само себе си ще се нагласят нещата или ще си в по-изгодна позиция да ги нагласиш ти.
Незнам до колко ще е така.
Най-ми е трудно да отговарям на въпроси от този род, за взимане на решение, на мен ми се струва, че повече ми подсказват какво евентуално може да се случи, а не кое е хубаво или не да се направи. При всички случаи, ако в момента те тревожи това, после знам поне, че всичко ще завърши добре, каквото и да означава като развръзка.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #350 -: Юни 24, 2011, 05:58:37 am »
Благодаря.  :blink:
Засега ще устискам и няма да напускам, макар че нищо не ме държи там.
А и с постъпката си успяха толкова силно да ме разочароват, че вече надали ще си променя нагласата и трудно ще се стопят ледовете между нас. Дори и да се правя, че всичко е забравено, бариерата ще си остане и просто ще чакам следващата такава издънка, след която аз лично ще сложа края на нашата съвместна работа. За съжаление много хора показват грозното си лице, когато на преден план излязат някакви интереси. Не ми се ще обаче да ставам храна за тях и да съм средство за удовлетворяване на техните интереси, тоя етап съм го минала вече.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #351 -: Юни 24, 2011, 06:34:12 am »
Управителят на работата ти е в знака на твоето падение - не е като да те ценят там, но и не е толкова лошо, колкото ти се струва. Но им трябваш. От друга страна твоята представа за работата или длъжността ти е напълно не в синхрон с реалността. И двамата сте в началото на знака- скоро няма да се оправят нещата, но и не мисля, че ще напуснеш
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #352 -: Юни 24, 2011, 02:20:26 pm »
Управителят на работата ти е в знака на твоето падение - не е като да те ценят там, но и не е толкова лошо, колкото ти се струва. Но им трябваш.

Определено им трябвам, права си. Има какво да се цеди от мен.  ;D
И изведнъж започнаха да се появяват задължения извън първоначално договореното...

Цитат
От друга страна твоята представа за работата или длъжността ти е напълно не в синхрон с реалността. И двамата сте в началото на знака- скоро няма да се оправят нещата, но и не мисля, че ще напуснеш

В интерес на истината, започнах само и единствено, защото предлагаха възможност за работа на 4 часа. Но още на събеседването споменаха, че по-нататък може да се мине на 8-часов работен ден. Още не е ясно кога ще настъпи това "някога", но при тези условия няма да съм склонна да направя компромис с времето си и в момента, в който се опитат да ме задължат да мина на 8 часа, напускам.
На самото събеседване бях подведена. Сега се появяват други задължения, за които не искат да плащат, вкл. да съм им безплатен заклет преводач по техните сделки, като днешната например цял ден извън града.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #353 -: Юни 24, 2011, 04:19:33 pm »
здравейте момичета.пак съм аз :-[  днес получих предложение за работа-не е там където искам,но важното е че все пак ми предлагат  някаква възможност.да ви питам според вас да приема ли?много съм раздвоена,защото хем така хем иначе ;D :P

« Отговор #354 -: Юни 24, 2011, 04:22:51 pm »
да ви питам според вас да приема ли?

Ако в момента нямаш работа - Не
Ако в момента имаш работа и това е следващата -Да

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #355 -: Юни 24, 2011, 04:44:26 pm »
в момента нямам работа-значи ще е най-добре да откажа.ще чакам още-може да излезне нещо по-добро... :P ;D

« Отговор #356 -: Юни 24, 2011, 04:53:20 pm »
в момента нямам работа-значи ще е най-добре да откажа.ще чакам още-може да излезне нещо по-добро... :P ;D

Това решение трябва да го вземеш независимо от хорара, нали така?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #357 -: Юни 24, 2011, 05:11:17 pm »
извинявай Aurora не разбрах кое решение-да изчакам още така ли?защото като че за  в момента това е най-удачния вариант. :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #358 -: Юни 24, 2011, 05:14:55 pm »
Финансовата страна не е много розова ако трябва да гледаме 6 дом за работата.

« Отговор #359 -: Юни 24, 2011, 05:21:50 pm »
Финансовата страна не е много розова ако трябва да гледаме 6 дом за работата.
                                                                                                                          честно казано и аз си мислех същото,защото като чуеш много пари-работата не е на добре. ;D мирише на измама :P