Ти си Юпитер в 5-тия ти дом и знак на Венера - може да търсиш забавления, нещо, което да ти е приятно, да изпълва душата ти. Юпитер в Телец (фиксиран знак) не си пада особено по местенето и приключенията, залага на сигурното. Юпитер няма сходящи аспекти в момента, не се намира в ъглов дом - изглежда, че липсва движение, събития, раздвижване около теб, нещата вървят стабилно, но по старому.
Луната е в Овен (кардинален знак) и ъглов дом - искаш всичко да се случва бързо, сега, веднага. Фазата й е близка до новолуние, което може да говори за приключване на нещо и започване на нов етап. Луната идва от секстил с управителя на 10-тия и 6-тия ти дом Венера. Това може да показва, че на сегашната ти работа не ти е никак зле, че наскоро си имала възможност за израстване, утвърждаване там или че си направила вече някакви постъпки в посока на новата работа, за която питаш.
Не виждам сходяща връзка между У1 и У10/У6 за промяна на местоработата. Дори ако настояща работа е по 10-ти дом, а следващата - по 3-ти от 10-ти, т.е. по 12-ти, отново липсва връзка (между Юпитер и Марс). Следващият аспект на Луната е опозиция със Сатурн (У3 - пътуване на кратки разстояния). Не знам, по-скоро ми се струва, че оставаш на това място в рамките на действието на хорара. Само един ъглов Уран не ми се вижда достатъчен за промяна. Извинявай, ако съм в грешка.