Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315444 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1260 -: Април 02, 2013, 08:03:46 pm »
Като гледам тези квадратури, май отговорът е не  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #1261 -: Април 02, 2013, 10:41:00 pm »
Не знам дали условията на труд ще те притеснят или по-скоро ще е свързано със заплащането.

АС попада на "изгорения път" - потвърждение, че си притеснена от същината на въпроса. Управителят ти Венера е екзалтиран в 6-тия дом, а по този дом се съди за условията на труд. Затова моето предположение, че проблемът не е пряко свързан с условията на извършване на трудова дейност. Венера е изгорена от Слънцето, който управлява 11-тия дом - парите, спечелени от работа. Може би заплатата е повод за притеснението ти.

Луната е без курс, Венера няма сходящи аспекти в рамките на знака. Като че вътрешната ти нагласа е да не предприемаш нищо засега, по-скоро изчакваш по-добро предложение. Екзалтацията на Венера може и да показва, че добре си знаеш цената и не си склонна да приемаш каквато и да е работа. Луната (У10) в 9-тия дом излиза от квадратури с Венера и Слънцето. Възможно е настоящото предложение за работа да не отговаря на образованието ти (образованието ти да е по-високо от необходимото за тази работа, например).

Във всеки случай ти пожелавам успех и при взимането на крайното решение да не се ръководиш от хорара, а от логиката на здравия си разум!

Благодаря ти от сърце, Мирабел.
Обадих се и приех предложение за пробен период, за да видим.
Днес получих още две обаждания (едното обаждане, на другото място мъжът ми говори), но си права - позицията е доста под това, което съм вършила и под образованието ми.
Напълно си права, че заплатата ме притеснява - по-малко от половината, което взимах на последната месторабота.

Но няма как :( Мама+малко дете без ДГ - мисията невъзможна за работа, проверено от една година.

Ще видя утре как ще мине интервюто на другото място, но мисля, че е малко "бошлав" работа - всички кандидати ги викат в един час :-\

Мирабел, обратна връзка.
Обадих се тогава да приема работата, но те не върнаха обаждането. От второто място не се обадиха.
В деня, в който пуснах картата, обаче, получих обаждане от месторабота близо до мъжа ми и ако всичко върви по план, до края на седмицата ще подпишем договор.

Разбира се, финалната среща днес пак беше на Луна без курс(4 транзитен дом, 1 натален Козирог), а вчера имах съвпад на Нептун с Луна в 4 транзитен, 12 натален.

« Отговор #1262 -: Април 03, 2013, 11:39:31 am »
Благодаря ти за обратната връзка, Ясмин! Ценна е за мен. Успех!

« Отговор #1263 -: Април 03, 2013, 03:51:03 pm »
Луната (У11 - печалбите от трудова дейност) е заточена и без курс. Не ми се иска да давам отрицатален отговор... затова ще замълча.

Сатин, а ако изпробваш друг вид стока? Меркурий, който е сигнификатор на търговията, а в тази карта също твой управител и управител на 10-тия дом (бизнеса ти), е заточен и без сходящи аспекти, но въпреки това можеш да опиташ да развъртиш нещата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1264 -: Април 03, 2013, 03:54:11 pm »
За съжаление в тази карта си представена в слаба позиция - заточен Меркурий, заточена Луна...
Меркурий в 7 дом говори за това, че като цяло ти и твоята дейност сте силно зависими от настроението на клиентите (това и без хорар го знаеш, така е в търговията и обслужващата сфера), но твоят въпрос е зададен в момент, в който вероятно има по-силно изразени колебания в клиентските нагласи.

Стоката, която продаваш, с какво е свързана - модни аксесоари, конфекция или нещо друго в тази сфера?

Единственото, за което се сещам като алтернатива, е да се приложи някоя "зарибяваща" стратегийка - по-чести промоции, атрактивни предложения, по-гъвкави цени. Измисли нещо.

Ако стоката е свързана с гореспоменатите артикули, изгорена заточена Венера в 8 дом наистина показва, че в момента "не върви", търсенето е слабо. Луната е направила квадрат с изгорена Венера преди задаване на въпроса - проблемът наистина може да е в стоката, в липсата на интерес към нея към тоя момент.

Луната е без курс в тази карта, така че вариантите за отговор са малко.  :-\

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1265 -: Април 03, 2013, 07:35:20 pm »
Мерси Мирабела , Лили :blink: За по-лесно мисля да скоча от някъде без парашут  ;D
Магазинът е за дамски дрехи и обувки.
Ще трябва да измисля нещо

Сатин, от къде си ?
Питам да мина да си купя нещо от теб, нали е криза трябва да се подкрепяме :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #1266 -: Април 05, 2013, 04:58:42 pm »
От 3 месеца съм в София и не успявам да си намеря работа. Справям се с наградите, които печеля и с помощта на нашите. :( Днес бях на интервю за кол център, но естеството на работа се отказа доста далеч от това, което си мислех - да се сключват сделки, акции, много пари, да се търсят инвеститори, изобщо неща, които сериозно мисля, че не са за мен. Попълвахме едни листове с въпроси като "Какво правиш като се събудиш?" и "Как ще продадеш кубчета лед на ескимос?"  :unsure: ...Ще се обадят на одобрените, но не мисля, че е за мен това.

ВЧЕРА събрах към 10на мейли от интернет на хора и компании свързани с реклама, кино, телевизия, и им пратих нещо като отворено писмо с информация за мен, мои записи и споделих колко много искам да се занимавам с дублаж. Днес видях, че ми е отговорил Пенко Русев, човекът, който озвучава Алф  :rolleyes: и ми пише да му се обадя, за да уточним час, в който да поговорим. :)))) Ще му се обадя в понеделник. Въпросът е: Ще ми помогне ли Пенко Русев и срещата с него, за да сбъдна мечтата си и да се занимавам с дублаж?  :rolleyes:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1267 -: Април 05, 2013, 05:45:20 pm »
Според мен-да, луната ще пренесе светлина между ваши с-ри, твой и на Пенко.
« Последна редакция: Април 05, 2013, 06:42:29 pm от Enigma »

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1268 -: Април 05, 2013, 05:53:29 pm »
В интерес на истината нямам лупа,за да видя точните градуси,картата няма зум. ;)

« Отговор #1269 -: Април 05, 2013, 06:31:16 pm »
Либра, П. Русев се управлява от Юпитер, намиращ се в знак на твоя управител Меркурий, където е заточен. Следователно действително си го заинтригувала, допаднала си му, но Юпитер изглежда слаб, за да направи нещо голямо за Меркурий (теб). Освен това неговият У3 Венера е заточен и изгорен от Слънцето, т.е. доста отслабен. По 3-тия дом съдим за действията, инициативите.
Меркурий се намира в знак на Юпитер и също е заточен. Вероятно имаш прекалено големи надежди към П. Русев (Юпитер е в 9-тия ти дом на надеждите), които той към момента не е в състояние да оправдае.
Управителите на 3-тите ви домове са изгорени от Слънцето. Това може да затрудни осъществяването на комуникация помежду ви. Надявам се, че силната позиция на твоя У3 Марс (тронов - ще бъдеш настоятелна) и благоприятният аспект на Луната към Венера и Марс ще свършат работа и ще неутрализират изгарянето на Слънцето.

Луната (твой У11 - мечтите ти) апликира със секстили към Венера и Марс във 2-рия му дом. Марс управлява 2-рия дом на ресурсите му. Мисля, че би могъл да ти бъде полезен с контактите, връзките и ресурсите си, а ти ще трябва да действаш оттам нататък за реализиране на мечтата си. Знаеш - пожелавам ти успех! Имаш много приятен глас - идеален за дублаж!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1270 -: Април 07, 2013, 08:28:12 pm »
Predi vreme puskah horari za rabota i da dam obratna vruzka zapochnah veche rabota da vidim samo neshtata s plashtaneto kak she sa blagodarq na momichetata otgovorili mi

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1271 -: Април 08, 2013, 09:58:52 pm »
Може ли да помогнете с този хорар... дали да започна работа при х.?

Иначе интуициятами подсказва, че ще съм там... 
а как да тълкувам това изгаряне от слънцето? Чудя се дали да не се пробвам да им поискам по-голям процент, а ако не, да не работя за тях. Мога и да рискувам, но пък знам ли..
« Последна редакция: Април 08, 2013, 10:03:05 pm от Freya »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #1272 -: Април 10, 2013, 03:56:35 pm »
Либра, П. Русев се управлява от Юпитер, намиращ се в знак на твоя управител Меркурий, където е заточен. Следователно действително си го заинтригувала, допаднала си му, но Юпитер изглежда слаб, за да направи нещо голямо за Меркурий (теб). Освен това неговият У3 Венера е заточен и изгорен от Слънцето, т.е. доста отслабен. По 3-тия дом съдим за действията, инициативите.
Меркурий се намира в знак на Юпитер и също е заточен. Вероятно имаш прекалено големи надежди към П. Русев (Юпитер е в 9-тия ти дом на надеждите), които той към момента не е в състояние да оправдае.
Управителите на 3-тите ви домове са изгорени от Слънцето. Това може да затрудни осъществяването на комуникация помежду ви. Надявам се, че силната позиция на твоя У3 Марс (тронов - ще бъдеш настоятелна) и благоприятният аспект на Луната към Венера и Марс ще свършат работа и ще неутрализират изгарянето на Слънцето.

Луната (твой У11 - мечтите ти) апликира със секстили към Венера и Марс във 2-рия му дом. Марс управлява 2-рия дом на ресурсите му. Мисля, че би могъл да ти бъде полезен с контактите, връзките и ресурсите си, а ти ще трябва да действаш оттам нататък за реализиране на мечтата си. Знаеш - пожелавам ти успех! Имаш много приятен глас - идеален за дублаж!

Видяхме се днес :)), много приятно и спокойно си говорихме, разказа ми за неговия проект - сайт за приказки и каза, че мога да му помогна - и работата ще се състои в редактирането на приказките, трябва да ги публикувам в WordPress -няколко гигабайта приказки и текстове, които да прехвърлим от един сайт, в друг, а след това да запиша конкретни приказки, които са по-добри. Показа ми студиото, в което се правят записите, и изобщо беше си много вълнуващо :)). И съм навита да започна, но ми каза да помисля за заплащането, понеже той в момента от тази банка за приказки не печели нищо, тоест не бива да очаквам много. А аз самата не съм наясно каква сума да посоча като заплащане - за леко редактиране, публикуване в WordPress и записване на приказки? Някакви идеи? Даде ми и телефон на една жена режисьор на дублажи :)) и й каза, че не съм актриса, но имам талант, та вече имам телефона и малко се притеснявам, но ще й се обадя :), да попитам за среща и с нея.  :rolleyes: И днес си взех едно телефонче, което спечелих от една игра във Фб.  ;D И си гледам в хороскопа, че от днес Марс ми е във 8-ми дом, а и Венера е там.  :rolleyes: Да очаквам ли подобрение на финансовия фронт? :> Спечелих и един пропуск за семинар, та утре цял ден съм там!
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #1273 -: Април 12, 2013, 12:44:53 pm »
Обмислям е силна дума, но се чудя, понеже напоследък обръщам по-сериозно внимание на храната си, та ми се иска да приготвям и за други хора по-полезна и природосъобразна храна, та се чудя ако насоча вниманието си към кулинарство и му се отдам, като съответно напусна сегашната си работа, дали това ще доведе до някакъв успех и дали ще мога така да си изкарвам парите?

12.04.2013 13:30 Варна

Благодаря ви :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1274 -: Април 12, 2013, 06:58:19 pm »
Ще пиша пак, понеже забелязах, че съм допуснал грешка в тълкуванието, което бях писал по-рано по хорара.  :-[
Значи, твоят сигнификатор Слънцето е добре поставен, в екзалтация, Луната също. Луната управлява парите, които евентуално би получила от новата ти работа (У12, У2 от 11 дом - новата работа). Освен това, Юпитер в 11 дом (твой У5 - хобито ти, което искаш да превърнеш в своя професия) също показва, че вероятно ще имаш късмет в новото начинание. С-р на новата работа е Меркурий, и макар в заточение, е във взаимна рецепция с Юпитер.
Настощата ти работа е представена от ретрограден Сатурн, в 4 дом, в разходяща опозиция с Луната - вероятно си имала проблеми там и искаш да сложиш край на това. На Луната и предстои да извърши секстил с Меркурий, което според мен казва "да" на новата работа. Освен това и Локус Фортуна е в твоя 2 дом, този на парите - още едно "да" според мен. Дано да не греша и да имаш успех в кулинарството. Успех!  :blink:

« Отговор #1275 -: Април 12, 2013, 07:37:50 pm »
Ехааа  ;D Все още не ми е съвсем ясно от къде да стартирам с това начинание, имам все пак някаква идея.. И си прав, че изпитвам трудност на сегашната си работа, не се чувствам добре, не съм удовлетворена от нещата, с които се занимавам и наистина желая да сложа край, но пък позната тема за парите ме спира. Но пък нещото, което наистина желая е работата ми да ми бъде хоби, да си я върша от вкъщи или поне да имам достатъчно свобода и спокойствие, без някой да ми налага определени изисквания... кой ли не желае всъщност това?!  :rolleyes: А това, че скоро Венера, Слънцето и Марс ще навлязат в Телец, може ли да означава допълнителна подкрепа за тази ми идея?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1276 -: Април 12, 2013, 08:24:47 pm »
Все пак, опипай най-напред почвата, не бързай да напускаш сегашната си работа. Ако имаш възможност, опитай с нещо и виж как ще потръгнат нещата и чак след тогава вземи решение относно настоящата си работа. Между твоят с-р и У6 няма сходящ аспект, който да показва скорошно напускане (поне докато Слънцето е в Овен), така че може първоначално да се опиташ да съвместяваш и двете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1277 -: Април 13, 2013, 02:24:53 pm »
да сбъдна мечтата си и да се занимавам с дублаж

Защо не пробваш тук ?

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1278 -: Април 15, 2013, 09:36:46 am »
До кога ще работя в тази фирма?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1279 -: Април 16, 2013, 09:19:30 am »
До кога ще работя в тази фирма?
Докога точно не може да се каже по хорара, но ми се струва, че засега ще си останеш на същата работа - Луната твоят с-р ще сключи секстил с Марс (У6), който освен това е и на трон.