Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315586 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1620 -: Декември 08, 2013, 11:36:16 pm »
Здравейте, утре имам много важно интервю за работа и то на език различен от бг. Имам ли някакви шансове да се справя добре и да получа работата според вас?  :-X
Предварително ви благодаря, ако някой коментира.

Ще мине добре..и ще получиш работата...
Успех!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vall

• 26
« Отговор #1621 -: Декември 09, 2013, 11:53:25 pm »
Благодаря, Марая   :wub:
Наистина мина добре според мен. Утре има още едно. Дано това да важи и за него   ;)
And all I loved I loved alone.

« Отговор #1622 -: Декември 20, 2013, 08:45:46 am »
Здравейте, и аз съм прегърнала надежди в очакване. :( Ще получа ли работата, за която кандидатствах? Благоадаря на всички, които имат време и желание да погледнат картата ми.
Съжалявм, но според мене няма да те одобрят- Луната У1 за фирмата е в сходящ квадрат със Сатурн У1 за теб

Обещах обратна връзка :rolleyes:
akruks, Благодаря ти,
Точна както винаги !
Не ме харесаха - така май по- леко го преживях, бях поне малко подготвена.
Дано да успея със следващия опит. :-\

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1623 -: Декември 20, 2013, 02:15:23 pm »
Системата на банките за разплащания приключва днес, така, че и без хорар мога да ти кажа, че няма да има. Освен ако не ти ги дават на ръка парите ;)

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #1624 -: Декември 20, 2013, 02:37:38 pm »
Е как така? Утре е официален работен ден и всички банки ще работят....
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1625 -: Декември 20, 2013, 02:40:06 pm »
Те може да работят, но не мисля, че ще могат да се нареждат междубанкови плащания.

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #1626 -: Декември 20, 2013, 02:45:51 pm »
Ще ще, казвам го защото аз трябва да извърша такъв превод и специално питах за утре...
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1627 -: Декември 20, 2013, 03:11:33 pm »
Ще получа ли коледен бонус до утре вечер ? ;)
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1628 -: Декември 20, 2013, 03:38:12 pm »
Системата на банките за разплащания приключва днес, така, че и без хорар мога да ти кажа, че няма да има. Освен ако не ти ги дават на ръка парите ;)
а къде е въпросният хорар?  :blink:
моя хорар ;)
Банките работят ;)
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1629 -: Декември 21, 2013, 12:50:05 pm »
Ще получа ли коледен бонус до утре вечер ? ;)

ха ся де...има индикации за това да получиш бонус, но си мисля, че сатурн ще изиграе ролята на пречка. Може би няма да е когато ти искаш...дори се съмнявам ще стане ли- защото имаме класическа забрана в картата- поне така както аз я гледам- повече клоня към отрицателен отговор
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1630 -: Декември 21, 2013, 12:55:03 pm »
Здравейте, утре имам много важно интервю за работа и то на език различен от бг. Имам ли някакви шансове да се справя добре и да получа работата според вас?  :-X
Предварително ви благодаря, ако някой коментира.

И аз за съжаление мисля, че няма да стане, ще бъде предпочетен друг човек пред теб
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #1631 -: Декември 22, 2013, 08:27:48 am »
Може би трябва да се опиташ да смениш начина по който търсиш работа. Така погледната картата, управителите на 10д.
не променят положение-визирам Сатурн и Марс, Венера, като триплицитетен управит. на дневна карта става ретро, което
би могло да даде някакво предложение, но временно, или пък да се окаже че ти казват едно, а се оказва друго.
Затова пък Слънцето, което си ти-има екзалтация и триплицитет в Овен, сменя знака, та по-вероятно е да промениш начина си
за търсене, и евентуално чрез други хора да намериш работа.И вероятно след около 6 седмици.

« Отговор #1632 -: Декември 22, 2013, 08:32:34 am »
Опитай се да търсиш чрез хора-това е което искам да кажа

« Отговор #1633 -: Декември 26, 2013, 07:29:26 am »
Честита КОЛЕДА !
Много ми е странно, но това ми поднася съдбата - когато всички празнуват, мен утре ме чака  интервю за работа. Направих хорарна карта и като гледам тези "прекрасни" квадрати ... схващам на  къде отиват нещата ... Но ми се иска  да  чуя и други предположения :-\ Ще  успея ли да  се  представя добре утре ? Вече ми се  иска  и  на мен да ми се усмихне  късмета / Венера ми транзитира през 5 д  :rolleyes:/  Надявам се да успея да получа работата , и дано се укаже , че е за мен. / отговаря ми на образованието , но с опита ми се  разминава /
Как мислите ? Какво виждате ?
Благодарности на Всеки

« Отговор #1634 -: Декември 26, 2013, 07:50:26 pm »
БЛАГОДАРЯ ВИ , Akruks, AzaZaeL,
Много сте точни - нищто не знам за заплащането , надявам се утре на интервюто да разбера. Ако съм пред дилема, пак към  Вас  ще се обърна за помощ  :unsure:
Благодаря ВИ - до утре  :blink:

« Отговор #1635 -: Декември 28, 2013, 10:45:40 am »
БЛАГОДАРЯ ВИ , Akruks, AzaZaeL,
Много сте точни - нищто не знам за заплащането , надявам се утре на интервюто да разбера. Ако съм пред дилема, пак към  Вас  ще се обърна за помощ  :unsure:
Благодаря ВИ - до утре  :blink:

Здравейте ,
Аkruks - въпреки , че имам вече вътрешно усещане / и картата / за развитието на нещата  :(, много ми се иска да видя и твоето мнение :rolleyes:
Интервюто мина добре - както ти прогнозира /изкоментираха, че CV-то ми е точно това, което им трябва ... и толкова/
Относно заплащането също беше права - разминава се с моите очаквания , но не до там / и бих могла да направя компромис/
Ще ме поканят ли на работа? Как ги виждаш нещата? Аз клоня към НЕ. Права ли съм ?

« Отговор #1636 -: Декември 28, 2013, 03:18:19 pm »
Здравейте ,
Аkruks - въпреки , че имам вече вътрешно усещане / и картата / за развитието на нещата  :(, много ми се иска да видя и твоето мнение :rolleyes:
Интервюто мина добре - както ти прогнозира /изкоментираха, че CV-то ми е точно това, което им трябва ... и толкова/
Относно заплащането също беше права - разминава се с моите очаквания , но не до там / и бих могла да направя компромис/
Ще ме поканят ли на работа? Как ги виждаш нещата? Аз клоня към НЕ. Права ли съм ?
Каква е тази стара карта и когато се пита непрекъснато за едно и също картите не отразяват реално ситуацията. В първия ми коментар във връзка с тази работа съм писала, че има възможност да те вземат, а аз там съм разглеждала ситуацията от гледна точка на това, че в момента си имаш работа, доколкото съм разбрала от по-преден хорар, който наскоро беше пуснала.

Благодаря , akruks,
картата  е от  вчера / върху първия въпрос, който ми изникна след интервюто/
моята  идея  беше,  че  двата въпроса са самостоятелни / единия касае ситуацията преди, другия след интервюто/ А  така не е правилно, защото се преплитат  и заблуждават - мисля , че схванах за какво говориш  :-[
А относно работата - безработна съм от  почти 2 месеца. :(
Благодаря за отделеното  време

« Отговор #1637 -: Декември 28, 2013, 03:28:10 pm »
Благодаря , akruks,
А относно работата - безработна съм от  почти 2 месеца. :(
Благодаря за отделеното  време
Щом си безработна, тогава по 6д се гледа работата, за която попита в първата карта, а там Меркурий У6 е в сходящ хармоничен аспект със Сатурн У1, който пък е диспозитор на знака, в който е Меркурий- трябва да получиш работата.

Дано  :rolleyes: - увериха ме , че ще ме информират до 10.01.14 - ще дам инфо - благодаря

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #1638 -: Декември 29, 2013, 07:54:00 pm »
Здравейте, имам планове след Нова година да си търся работа в София / ако отг. е ''не'', то в някой друг  по-голям град ще имам ли възможност?   въпросът ми е "ще си намеря ли работа в Сф през 2014г.?"
Благодаря Ви.  :blink:

« Отговор #1639 -: Декември 29, 2013, 11:39:17 pm »
През следващите 5 месеца ще си намеря ли по-добра работа?
Благодаря ви предварително!