Здравей Гост

Краен диспозитор на натала Плутон - Астропсихологически портрет

• 37 Отговора
  • 5480 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Добър ден на всички! :blink:
Иска ми се да поговорим за крайните диспозитори  в наталната карта.
За това как се проявяват , как въздействат на индивида , до колко натива се вписва в архиетипния образ на планетата.
Имат ли значение аспектите и мястото му в натала при различните типажи и кое ги обединява и разделя?
Да потърсим сходни прояви и различия при отделните типажи.
Започвам в обратния ред ...., нека тук пишем само за диспозицията на Плутон.
Приятно писане... :blink:
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 05:58:43 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Можем да поставяме и карти при които Плутон е краен диспозитор на хороскопа .
Смятам , че така е по-лесно да се разгледа и направи някакъв извод...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Станаха 3 теми и не знам къде да пиша. :blink: Много хубави теми.
Малко информация накратко за влиянието на крайния диспозитор - http://www.sharethetruth.info/article/where-is-your-final-dispositor. Моят краен диспозитор по знаци е Венера, но по домове е Плутон. :blink:

*

Марая

• 28287
Станаха 3 теми и не знам къде да пиша. :blink: Много хубави теми.
Малко информация накратко за влиянието на крайния диспозитор - http://www.sharethetruth.info/article/where-is-your-final-dispositor. Моят краен диспозитор по знаци е Венера, но по домове е Плутон. :blink:

Да  ;D , с тенденция да станат и повече....
Идеята ми е да разгледаме всеки краен диспозитор и да изведем информация.
Много разчитам на наблюденията Ви.... :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
при мен Плутон е краен диспозитор....
ама не мога да арзбера какво да добавя в темата.... :-\

*

Марая

• 28287

Как и по какъв начин усещаш Плутоновата енергия?
Коя/и/ планети аспектира Плутон?
По какъв начин ?
По време на транзити през важни точки и планети как го изявяваш?

*

Марая

• 28287
Kakво значи по какъв начин, аз съм с крайни диспозитори по знаци Плутон и Сатурн, за да се активират тези две планети при мен трябва първо да минат през другите.
За Плутон първо трябва да се мине през Юпитер, Луна и товагава Плутон и затова лесно стават всички неща по него, защото в случая са само две, но при Сатурн нещата са по-сложни, за да се стигне до него трябва да се мине през Венера или Марс, и през Уран(а от Венера към него не е проста работа). Другия начин през Слънце -> Нептун, и в двата случая е по-сложно отколкото първия вариант, понеже Луната и Плутон са ми в постоянен взаимообмен в наталната карта.

Крис , след като Плутон и Сатурн са крайни диспозитори , това означава , че именно те захранват веригата...
Те отдават на останалите. :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578

По какъв начин ?

ами Плутон ми е в съвпад с Луната, тригон Слънце, секстил Нептун, квадрат Меркурий.....
много е силен като цяло, но сякаш трудно осъзнавам енергията у като нещо, извън мен, което мога да определя точно....
как го изявявам, напоследък се хващам, че всичката ми агресия и завъртането след първата реакция са доста мощни и трудни за овладяване.....трябва да работя съзнателно над това, освен това.....трябва като цяло да работя по-съзнателно над себе си, защото ако не успявам да овладявам тази силна енергия лесно влизма в различни психози, имам натрапчиви мисли, неврози, психосоматични истории...с плутоновата енергия трябва да се работи много внимателно и съзнателно, с много дисциплина и усилия...да не се оствяш на навиците на ума или на тялото....
Луната не ми помага много, тя ми пречи да виждам и разграничвам нещата ясно ......
явно трябва да вляза много на дълбоко....но пък Сатурн ми е силен.....и ми помага с дисциплината, търпението и издърливостта........
когато усещам плутоновата енергия съзнателно, положително е много силно усещане...все едно можеш да изринеш всичко брутално, но пак трябва много контрол, защото границата към лудостта, психарията и лошотията много лесно и незабелязано се преминава и тогава можеш да станеш чудовище, убивц, психопат .....
сега имам опозиция към Слънцето от Т Плутон......откакто се е наместил там Плутон аз се обърнах към астрологията и всички останали окултни науки и учения.....много се промених....от време на време се чудя какво животно съм била преди...правила съм всичко инстинктивно...
така го усещам.....

*

Марая

• 28287

По какъв начин ?

ами Плутон ми е в съвпад с Луната, тригон Слънце, секстил Нептун, квадрат Меркурий.....
много е силен като цяло, но сякаш трудно осъзнавам енергията у като нещо, извън мен, което мога да определя точно....
как го изявявам, напоследък се хващам, че всичката ми агресия и завъртането след първата реакция са доста мощни и трудни за овладяване.....трябва да работя съзнателно над това, освен това.....трябва като цяло да работя по-съзнателно над себе си, защото ако не успявам да овладявам тази силна енергия лесно влизма в различни психози, имам натрапчиви мисли, неврози, психосоматични истории...с плутоновата енергия трябва да се работи много внимателно и съзнателно, с много дисциплина и усилия...да не се оствяш на навиците на ума или на тялото....
Луната не ми помага много, тя ми пречи да виждам и разграничвам нещата ясно ......
явно трябва да вляза много на дълбоко....но пък Сатурн ми е силен.....и ми помага с дисциплината, търпението и издърливостта........
когато усещам плутоновата енергия съзнателно, положително е много силно усещане...все едно можеш да изринеш всичко брутално, но пак трябва много контрол, защото границата към лудостта, психарията и лошотията много лесно и незабелязано се преминава и тогава можеш да станеш чудовище, убивц, психопат .....
сега имам опозиция към Слънцето от Т Плутон......откакто се е наместил там Плутон аз се обърнах към астрологията и всички останали окултни науки и учения.....много се промених....от време на време се чудя какво животно съм била преди...правила съм всичко инстинктивно...
така го усещам.....

Имаш ли нещо против да качиш в тази тема картата си? :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
ето ми я картата...за темата... :blink:

*

Diyana

• 2705
Защо си мисля тогава, че при мен е наобратно ;D

Ами вероятно защото е точно така ;D. Крайният диспозитор по определение именно диспозира, тоест владее, всички останали във веригата и е основният канал за провеждане на техните енергии, тоест, той се ползва от енергиите им, фокусира ги и ги концентрира. Той е консуматорът във веригата за захранването.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
Но и за да си в състояние въобще да почувстваш нещо, то трябва да е от кръвната група и по вкуса на Плутон ;).

*

Марая

• 28287
Ванила , мисля , че теб хората те приемат като Плутонианка.
Оставяш неповторимо впечатление и усещане у останалите.
Действаш магнетично и загадъчно , умееш да привличаш погледи и интереси...
Дълбоко в себе си ти осъзнаваш , че можеш да въздействаш на останалите с вербални жестове повече , отколкото с думи. По- сложен е процеса с говоренето , защото можеш лесно да останеш неразбрана , от страх да доизкажеш това което мислиш.
Не се задоволяваш с повърхностни отношения.... :blink:

*

Diyana

• 2705
Имаш право, по-точната дума тук е "фуния" - той всмуква всичко останало в себе си и прецежда навън само това, което му върши работа.

*

Марая

• 28287
Сега се замислих, аз може би ставам за перфектен мошенник. ;D

Защо? :blink:

*

Марая

• 28287
Ами..
Слънце/Меркурий--> Нептун--> Сатурн ;D

Първото го разбирам Слънце в Риби -диспозитор Нептун.
Обаче Сатурна какво прави в тая манджа? :rolleyes:
Еййй , като почнете да си криете картите мама му стара , като , че ли нещо като война ще стане , ако ги покажете :( :angry:.

*

vanilla

• **
  • 1578
Дълбоко в себе си ти осъзнаваш , че можеш да въздействаш на останалите с вербални жестове повече , отколкото с думи. По- сложен е процеса с говоренето , защото можеш лесно да останеш неразбрана , от страх да доизкажеш това което мислиш.
когато искам да въздействам на някого....е по-сполучливо само с присъствие, отколкото с думи....
с хора, с които вибрираме на различни честоти ми е много трудно, а повечето са такива....наистина предпочитам да имам задълбочени отношения...повечето хора ми се виждат поврхностни, но и този си възглед трябва да променя......
мисля, че АЦ ми слага една преграда и често хората виждат само него....и бягат така да се каже, предпочитат другите може би, защото им е по-лесно да общуват с тях.....

*

Марая

• 28287
когато искам да въздействам на някого....е по-сполучливо само с присъствие, отколкото с думи....
с хора, с които вибрираме на различни честоти ми е много трудно, а повечето са такива....наистина предпочитам да имам задълбочени отношения...повечето хора ми се виждат поврхностни, но и този си възглед трябва да променя......
мисля, че АЦ ми слага една преграда и често хората виждат само него....и бягат така да се каже, предпочитат другите може би, защото им е по-лесно да общуват с тях.....

Описанието дадено от мен е базирано единствено и само на крайния диспозитор Плутон....
Не съм вложила грам творческа мисъл или разсъждение по АСЦ...
Виждам , че не се различава от това , което си написала за себе си ....
Ще се радвам , ако има възможност за още карти при краен диспозитор на картата Плутон... 

*

sunrain

• 6710
Е един Плутон, но не единствен. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
Ще се пробвам :-[...
При този плутон става дума за натив , който харесва духовността , скрит и забулен в мъгла , много трудно можеш да го разбереш. Смятам , че е скрит характер и никога не показва това , което мисли. Харесва силните на деня , властолюбив , но е скрита лимонка. ;D