Здравей Гост

Краен диспозитор на натала-Сатурн Астропсихологически портрет

• 4 Отговора
  • 1129 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
За него , като образ , маниер и изява... :blink:
Имат ли общо Сатурновите архиетипи ? Какво ? Имат ли разлика?

« Последна редакция: Октомври 15, 2010, 12:54:24 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

При мен май е той. А може би не само. Така и не разбрах къде е опцията за определяне на крайния диспозитор в астрокома.  :(

*

sunrain

• 6710
Елфидка, в астро.ком. Вдясно -  Pullen/Astrolog. И от списъка избираш sign/house dispositor graph.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

Според мен аз съм Меркуриево-Сатурново изчадие.Имам една книжка на Дона Кънингам в къщи в която  има глава за определяне на типажа и според нея съм точно това.Даже има периоди в които Сатурна взима превеес и тогава изпадам в специфичните за него чувства:депресираност,страхове,несигурност и т.н. за не говорим за постоянното чувство за отговорност към някого или нещо.
      Значи според книгата не е задължително една планета на трон примерно,която е диспозитор на повечето планети от хороскопа да е най-силна.Това може за е планета в гокленова зона ,която да има повече от един аспект от голямата тройка(разбирайте Слънце,Луна,АС) която има повече от две планети в дома който управлява и да има ланети в нейния знак.Това при мене е Сатурна и въпреки ,че се управлява от Мерка  на трон,който също е силен при мен понякога имам чувството ,че потиска целия знак.Незнам....такова усещане имам :(
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

При мен е Сатурн определено, благодаря на отговорилите ми  :blink:

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_b2sig_01_margarita_hp.23901.29891.gif&va=&cid=gmqfileE92N64-u985899642

Сега мога да кажа, че действително има при мен борба с тревожни и депресивни тенденции, често ми казват, че прекалено се тревожа за всичко и трябва да се отпусна. Освен това за някои неща съм доста амбициозна, макар не за всичко. Много съм самокритична и склонна към самобичуване. Всичко това е противоречие със слънчевия ми знак Стрелец. Обаче бих казала че надделява. И Луната ми е в Козирог ..Fuckkk!