Кая

, бамааму!
избранот от теб за учене не е сменяно и определно си харесваш работата
Абе, сменяно е, но много си харесвам работата. Освен всичко друго тя наистина обединява префектно всичките ми ученета - средното ми е техническо, висшето - хуманитарно, а страничното - икономическо.
ноооооооооооооо тук пише, че е имало и други "запознанства" и изследване
Е, имало е, не е като да е нямало. То си е тенденция, аргументирано представяна от водещи астролози по форумите, че и Венерата, и Луната ми са си "уруспии", пък Юпитер в осми има навика да разширява обхвата и представителната извадка на всякакви таквизи "изследвания", та коя съм аз да се противя на астролозите

.
дв а си имала някакъв инцидент? между 20-28?
За инцидент, не знам. Аз си имам разни дарк инциденти Pluto-like от съвсем малка, та не се сещам за нещо специално. Малко преди да навърша 29 в един ден починаха баба ми и дядо ми, в разстояние от два часа помежду им, от инсулт/инфаркт.
промяна на фокуса към 33 ( възможно майчинство)?
Възможно, та и отгоре. Синът ми се роди месец преди да навърша 32.
имаш възможност за израстване в езотериката ( много си бърза), но и гледане на роднини най- рано тази година за индикации?
Бе за бърза, не съм много бърза, ма съм запалена

. Пък за гледане на роднини - баща ми почина след тежък двугодишен период на боледуване малко преди да родя. Операциите, лечението и т.н. изискваха активната ми намеса и ангажимент. Повече от половината време по това време изкара в дома ми. Но не стигна до етап на пълно залежаване. Надявам се скоро да не настъпва такъв период.