Здравей Гост

Краен диспозитор на натала - Меркурии Астропсихологически портрет

• 30 Отговора
  • 4467 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Аз как да разбера кой ми е крайния диспозитор, като са 3 май  :-\?
Някой може ли да ме "светне", че ми е "пълна мъгла".

Ми тооо , ясно що вибрираме на едни и същи честоти...Мерка и Юпитер са първи в каручката.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

Аз не мога да се начудя, защо именно тези две планети, като и двете не са силни в радикса ми. Едната е неаспектирана, а другата го дава релакс (в съвпад е с Нептун  ;D) в края на първи дом.

*

Divna

При мен Юпитер ми е каляската Меркурий ми е кочияша. ;D

Как пък го разбра това  ;D?

*

Марая

• 28287
Аз не мога да се начудя, защо именно тези две планети, като и двете не са силни в радикса ми. Едната е неаспектирана, а другата го дава релакс (в съвпад е с Нептун  ;D) в края на първи дом.

Планетите са най-силни в края или в началото на домовете Дивна..., а с това , че са диспозитори са си отдали силата... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

Голяма каша настана в главата ми. То е ясно, че всяка планета оказва своето значение, но като че ли за мен е трудно да определя коя от всички е най-важна. Тия в гокленова зона са важни, неаспектираните също, планетите на трон било по знак, било по дом също, изгряващата планета също, планетите в съвпад с нодалната ос също, планети в точен съвпад също .... и така до безкрай. На мен ми е трудно обаче да разгранича коя какво въздействие оказва в крайна сметка?
В случая разглеждаме в тази тема диспозиторските планети и не мога да разбера те как и с какво ни влияят? С какво се различава проявата например на диспозиторската планета ако тя е Меркурий в картата на една личност от това ако в картата на друга личност същата тая планета е в гокленова зона? И в двата случая Меркурий е силна, но каква е разликата в проявлението й?

*

Марая

• 28287
Голяма каша настана в главата ми. То е ясно, че всяка планета оказва своето значение, но като че ли за мен е трудно да определя коя от всички е най-важна. Тия в гокленова зона са важни, неаспектираните също, планетите на трон било по знак, било по дом също, изгряващата планета също, планетите в съвпад с нодалната ос също, планети в точен съвпад също .... и така до безкрай. На мен ми е трудно обаче да разгранича коя какво въздействие оказва в крайна сметка?
В случая разглеждаме в тази тема диспозиторските планети и не мога да разбера те как и с какво ни влияят? С какво се различава проявата например на диспозиторската планета ако тя е Меркурий в картата на една личност от това ако в картата на друга личност същата тая планета е в гокленова зона? И в двата случая Меркурий е силна, но каква е разликата в проявлението й?

Баровеца на хороскопа.... ;D ;D
според мен  крайния диспозитор маркира основното , АХИЛЕСА в хороскопа ..., наред с това дава основни характеристики.... на всички останали планети!

*

Рая

• **
  • 1094
Диспозитор Меркурий, нали?

*

Рая

• **
  • 1094
а тук е интересно, май :blink:

*

Марая

• 28287
Диспозитор Меркурий, нали?

Взаимна рецепция Уран-Нептун , диспозитор Меркурий....

*

Рая

• **
  • 1094
На другата карта кой е диспозитора?

*

Diyana

• 2705
На другата карта кой е диспозитора?

Тука ситуацията е много вожд, малко индианец. Но, ако детронираме Плутон, Нептун и Уран, щото не са много активни в обмена, работата става по-инаква. Марс поема владичеството над Юпитер, а чрез него и над Уран и Плутон. Сатурн пък си взима Венера и Нептун. В тая мешавица давам първество на Марс, а първи подгласник му е Сатурн.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda