Здравей Гост

25 октомври - добри и лоши аспекти

• 106 Отговора
  • 12407 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:25 октомври - добри и лоши аспекти
« Отговор #40 -: Октомври 20, 2010, 05:41:05 am »
Еми предполагам, че вече е ходила на видеозон, остават броени дни преди термина.  :blink:
Макар че някои майки нарочно не искат да знаят пола на бъдещото си дете, искат да ги изненада.

Mnого бъркат видеозоните ;D ;D , до последно виждаха пишката , аз вече раждам , той вика момче....
Няма да ти кажа , след 15 мин. , колко беше разочарован видеозонаджията.... ;D ;D
Все едно марс и венера фиксирани в съвпад не е лошо.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #41 -: Октомври 20, 2010, 05:42:14 am »
А, тя момиче ли рече че е? Пропуснала съм го. На мен вече и часа ми "дойде" - 8:30.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Октомври 20, 2010, 05:44:42 am »
А, тя момиче ли рече че е? Пропуснала съм го. На мен вече и часа ми "дойде" - 8:30.

Не е уточняван пола ;D...
На мен ми хареса порцелановата кукличка ....
Събирам такива щуротии от порцелан и кристал.., пратих я за късмет! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Октомври 20, 2010, 05:46:32 am »
Пък има и друг вариант - да е срамежливо бебето.  ;D Чувала съм за бебета момченца, които като ги гледаш на видеозон, си крият пишката я с ръчичка, я с колянце...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Октомври 20, 2010, 05:48:18 am »
Пък има и друг вариант - да е срамежливо бебето.  ;D Чувала съм за бебета момченца, които като ги гледаш на видеозон, си крият пишката я с ръчичка, я с колянце...
;D ;D ;D ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #45 -: Октомври 20, 2010, 05:49:13 am »
Е, и моя синковец се казваше Дара до първата глътка въздух, та се наложи спешно да реорганизираме списъка с кръстниците ;D.

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Октомври 20, 2010, 05:51:22 am »
Е, и моя синковец се казваше Дара до първата глътка въздух, та се наложи спешно да реорганизираме списъка с кръстниците ;D.

При мен беше лесно само прибавих буквичката А... ;D

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #47 -: Октомври 20, 2010, 05:52:54 am »
Та, според мен сутринта на 25-ти е такъв момент според шашмите и има активирани мидпойнти, сочещи раждане и оперативна намеса.

Може да се случи майката да получи контракции преди насрочения за секцио момент, т.е. бебето да даде знак кога иска да се роди. В други случаи някой друг може да провокира раждането му, т.е. да го ускори един вид.

При мен се случи на няколко пъти. Секциото беше планирано за друга дата, пък той тръгна да си ходи  по-рано. Решиха да е на следващата сутрин, първо секцио, в ранни зори - Асц. Лъв със Слънце в първи дом. Той пък реши, че е по-дискретна душа някак си и като се заредиха едни спешни случаи с близнаци преди нас... Та раждането отиде почти наобяд, тоест чавето си дочака Юпитер и Кету на Ац-то и си набута Слънцето в 11-ти дом. Затуй си мисля, че нашата намеса е напълно безобидна, само си правим вятър колко сме важни всъщност. Оно ша си избере, само майката да не се филмира излишно от написаното тук. ;)

Да, Да, Диана, точно това имах предвид. То си решава кога да излезе. Ние квото и да си планираме часове, че и дни, сметките ни почти винаги се объркват.

« Отговор #48 -: Октомври 20, 2010, 05:55:25 am »
Благодаря на всички за загрижеността и добрите думи!

От всичко прочетено разбрах, че най-добре е бебето да избере момента... И аз мисля така, но няколко лекари ме убедиха, че е твърде рисковано след предишното секцио... не знам, може би на тях не им се занимава всъщност, но успяха да ме наплашат.

Искам само да попитам Diyana "при такава силна карта на майката, детето сто на сто си е "заплюло" вече също толкова мощна и чепата космограма, тъй че един тригонец повече или по-малко няма да промени драстично ситуацията. Иначе що мислите си е избрало тази майка Wink". - това за силна, мощна и чепата космограма нещо като труден житейски път ли да го разбирам или в друг смисъл... (извинете, признах си още в началото, че съм лаик..)  :-[

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #49 -: Октомври 20, 2010, 05:55:52 am »

Хех, моя младеж си показа пишката на всички докторки, и те - възрадвани от директния изглед, който им се дава (и възможността да се види колко познават)- всяка: Казаха ли ви пола вече?! ;D

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #50 -: Октомври 20, 2010, 05:57:16 am »
Абе, аз те съветвам да нацелиш Луната в Близнаци, антена, а останалото бебето само ще си го избере...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Октомври 20, 2010, 06:00:49 am »
От всичко прочетено разбрах, че най-добре е бебето да избере момента... И аз мисля така, но няколко лекари ме убедиха, че е твърде рисковано след предишното секцио... не знам, може би на тях не им се занимава всъщност, но успяха да ме наплашат.

Ако наистина имаш медицински указания с препоръки за секцио, т.е. ако съществува сериозен риск за теб и за бебето, ще е добре да послушаш лекарите. Избери си каквато искаш дата около термина, интуитивно.
А бебето ако реши, че не иска тогава, ще ти даде знак и ще обърка сметките.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #52 -: Октомври 20, 2010, 06:04:26 am »
Искам само да попитам това за силна, мощна и чепата космограма нещо като труден житейски път ли да го разбирам или в друг смисъл... (извинете, признах си още в началото, че съм лаик..)  :-[

За нещо като силен, упорит и устойчив характер, който сам си прави дневния ред, сам си постява целите и си създава условия за постигането им. Тоест има сила и воля да трансформира обстоятелствата, а не да ги следва.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #53 -: Октомври 20, 2010, 06:31:21 am »
Абе, аз те съветвам да нацелиш Луната в Близнаци, антена, а останалото бебето само ще си го избере...

Хм, една Луна в Близнаци би била в квадрат с Луна и Юпитер в Риби на майката и е вероятно да попадне точно върху Кету. Това не е предпоставка за топли и лишени от напрежение отношения. Луната в Телец или в Рак е повече за предпочитане. Имай предвид и че "стълпотворението" на майката във Везни практически е в последните два градуса на знака - там са Марс, Венера и Уран. Направо са си стъпили при Слънцето и Меркурий в Скорпион, така че директната опозиция с една телешка Луна ще даде повече възможност майката и детето да се "срещнат" емоционално и интелектуално, отколкото коварният куинконкс откъм Близнаци. Е, в това отношение евентуалната рачешка Луна е даже още по-добре, но пък водата и без това е доминанта в картата. При сутрешно раждане осите попадат в огнени знаци и добавят липсващия огън, но е добре да се погрижим и за малко земя.

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Октомври 20, 2010, 06:47:16 am »
Аз имам много бед експирианс с луна в Близнаци , така , че ще се въздържа от коментар.... :blink:
Но ако раждам аз , ще е с луна в Телец , та ако ще свиня в джамия да влезе... ;D ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #55 -: Октомври 20, 2010, 03:45:04 pm »
Възможно е, но то всяка майка смята, че детето й показва потенциал, независимо как се е пръкнало.  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #56 -: Октомври 20, 2010, 03:58:14 pm »
Aз си планирах зачатието дотолкова, че да не попадне в даден слънчев знак, но НЕ БИ. ;D

Понастоящем застъпвам тезата за Божиите чада.

*

dst

« Отговор #57 -: Октомври 20, 2010, 04:25:30 pm »
След секцио също може да се роди по нормален начин - от доктор съм го чула.
Аз се целях само към слънчевия знак и успях! :)
Иначе и на мен ми казаха, че трябвало секцио... но аз не исках да чувам. И си родих съвсем нормално и пак бих.
Такава магия е!!! Като всяко естествено нещо!

« Отговор #58 -: Октомври 20, 2010, 04:36:59 pm »
Знам, че може да се роди нормално след секцио, точно затова търсих лекар, който да се навие да ме наблюдава по време на нормално раждане, но от трима никой не пожела да рискува - всички ми нарисуваха апокалиптични картини, явно се страхуват, от което и мен ме хвана страх... Вероятно цял живот ще съжалявам, че не съм родила нормално нито първия, нито втория път, но, явно куражът ми не достига, за да рискувам... Впрочем надявам се раждането да тръгне само на 24-ти (както някой тук предрече), за да се развият нещата по възможно най-естествен начин... Но дали ще стане така - Божа работа!

dst, радвам се за теб, че си успяла и не си се уплашила като мен!
« Последна редакция: Октомври 20, 2010, 04:41:33 pm от antena »

*

dst

« Отговор #59 -: Октомври 20, 2010, 04:44:44 pm »
Пожелавам ти леко и безпроблемно раждане и едно сладко бебенце да гушкаш съвсем скоро. Пък другото както Бог нареди.