Здравей Гост

СТРЕЛЕЦ

• 200 Отговора
  • 33481 Прегледи
Re:СТРЕЛЕЦ
« Отговор #100 -: Ноември 08, 2010, 05:08:54 am »
Тука гледам нещо боб метате. Изпуснала съм.... :lol:

Бих ти хвърлила и на теб с удоволствие, но ти изобщо не вярваш в това и боба няма да се нареди...

Ама аз съм най-вярващата в боба  :'( :'( :'( Фъргай ся на девойките.  ;)

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #101 -: Ноември 08, 2010, 05:09:35 am »
Тука гледам нещо боб метате. Изпуснала съм.... :lol:

Бих ти хвърлила и на теб с удоволствие, но ти изобщо не вярваш в това и боба няма да се нареди...

Ама аз съм най-вярващата в боба  :'( :'( :'( Фъргай ся на девойките.  ;)

Хвърлих вече, кредитите им изтекоха, утре пак  ;D

« Отговор #102 -: Ноември 08, 2010, 05:10:32 am »
Няма значение по какво съм го харесала. Благодаря ти за гледането и за вниманието.  :wub: :rolleyes:

" Отряза безпощадно Девата, любопитния Стрелец и се запъти към покойте си"  ;D ;D

« Отговор #103 -: Ноември 08, 2010, 05:11:56 am »
Оушън, а момъка изобщо не е ухилен. Като буреносан облак е, огън и жупел хвърчи от него. Не се трае.

Това е защото е много напрегнат. Иначе е добър човек. Затова го виждам като положителен герой, т.е. ухилен  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #104 -: Ноември 08, 2010, 05:13:43 am »

Искам и аз!  ;D Да си намислям ли желанието?
Досега боб не са ми хвърляли никога...

Аа, не на всички. Някои ги пропусна.  ;D

П.П. Честно винаги съм си мислела, че това е някаква шега с боба, но скоро ме светна един колега, че гадаенето не било менте с него, чудна работа.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #105 -: Ноември 08, 2010, 05:14:46 am »
Оушън, а момъка изобщо не е ухилен. Като буреносан облак е, огън и жупел хвърчи от него. Не се трае.

Това е защото е много напрегнат. Иначе е добър човек. Затова го виждам като положителен герой, т.е. ухилен  :blink:

Много добър човек е, ама много. Еми, да. Напрегнах го... нека да страда!

Ногу си лоша  :blink:

« Отговор #106 -: Ноември 08, 2010, 05:16:03 am »

Искам и аз!  ;D Да си намислям ли желанието?
Досега боб не са ми хвърляли никога...

Аа, не на всички. Някои ги пропусна.  ;D

П.П. Честно винаги съм си мислела, че това е някаква шега с боба, но скоро ме светна един колега, че гадаенето не било менте с него, чудна работа.

Намисляш си нещо конкретно, на което можеш да отговориш с ДА или НЕ. Имаш право на два въпроса. И двата пъти се задава различен въпрос.  :blink: Когато си готова, казваш и аз хвърлям.

« Отговор #107 -: Ноември 08, 2010, 05:16:56 am »
Може ли и аз да питам?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

sunrain

• 6710
« Отговор #108 -: Ноември 08, 2010, 05:19:10 am »
Когато си готова, казваш и аз хвърлям.

Окей, но цитирах Лили, вече те е питала, по ред на номерата. Ей сега почвам с мисленето, да видим дали ми се отдава днес.  ;)

« Отговор #109 -: Ноември 08, 2010, 05:20:58 am »
Може ли и аз да питам?

Може, само намисли и кажи когато си готова.

« Отговор #110 -: Ноември 08, 2010, 05:21:36 am »
Готово :)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #111 -: Ноември 08, 2010, 05:24:46 am »
Готово :)

Съжалявам, отговора ми е не. Питаш ме за мъж. Този мъж не ти е на късмет.

Питай ме втори въпрос, само да не е същия.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #112 -: Ноември 08, 2010, 05:25:28 am »
И аз в списъка.  :blink:  

« Отговор #113 -: Ноември 08, 2010, 05:26:12 am »
не беше за мъж, беше свързан с придобиване на имот, явно ще ми се размине тази година

« Отговор #114 -: Ноември 08, 2010, 05:27:50 am »
намислих и втория въпрос, рзличен е от 1

« Отговор #115 -: Ноември 08, 2010, 05:28:02 am »
И аз в списъка.  :blink:  

Желанието ще се сбъдне от раз, без усилия. Имаш тревога и тя е напълно излишна ( в краката ти е ).
Пълно ти е на сърцето. Няма от какво да се безпокоиш.

« Отговор #116 -: Ноември 08, 2010, 05:28:53 am »
не беше за мъж, беше свързан с придобиване на имот, явно ще ми се размине тази година

В схемата има мъж, дали той ще ти продава, дали ще ти помогне да купиш, не знам. Тук няма конкретика.
Но какъвто и да е този мъж, не ти е на късмет.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #117 -: Ноември 08, 2010, 05:29:37 am »
Благодаря, Oceanborn. Лека вечер на всички.  :bedtime2:  

« Отговор #118 -: Ноември 08, 2010, 05:33:00 am »
намислих и втория въпрос, рзличен е от 1

Ще ти се случи второто, отговора е ДА, но няма да е веднага. На 2 пъти ми излиза жена - дали си ти или друга, не мога да кажа. Тревогата ти е излишна, сърцето ти е пълно!

« Отговор #119 -: Ноември 08, 2010, 05:35:37 am »
 :wub:
Много ти благодаря за отделеното време и внимание!!! Ще се радвам и аз да ти помогна някой път, когато имаш нужда.
П.С. Вторият въпрос беше, дали в рамките на 6 месеца ще успея да си намеря сериозен приятел, тази жена може да играе ролята на "посредник", имам си една дружка, която умира да ме сватосва :))))))))))))))))))))))))