Здравей Гост

СТРЕЛЕЦ

• 200 Отговора
  • 33350 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:СТРЕЛЕЦ
« Отговор #40 -: Ноември 08, 2010, 02:49:38 am »
За Девата и Стрелеца - мъжете Деви са изключително запленени от Стрелкинята и понеже много ги сърби да се пуснат във водовъртежа, почват веднага да се заяждат. Но ако им падна, ще ме скъсат от целувки. Тая мъжка Дева що не я харесвам аз - щото само иска да е отгоре, да ме критикува, да ми се прави на шеф, ама на Стрелчето грам не му е до тва и бързо бяга. Жената Дева - познавам 3 такива - е ОБОЖАВАТ МЕ. Направо ме боготворят. Търсят ме, желаят ме, НО като майка. Аз жените Деви много ги харесвам и много се смея с тях, само има някой дето ми се правят на тежки и направо им слагам хикса и забравям че са на масата. Те бързо го разбират и обръщат другата страна. Тогава аз пак се усмихвам и вече почваме да мелиме.

Дори Стрелеца да не харесва някой, на него тва не му пречи, за разлика от много други зодии. Стрелеца или ще ви го каже или просто ще се опита да намери доброто у вас. Затова Стрелчока е подвижен - той върви само напред. Верно е, много често бърза и гори, рисува мишени след стрелбата, но бързо се вдига на крака. Това са хора които се зареждат от само себе си с енергия, защото са непрекъснато в движение, като автоматичните часовници без батерии.

Има много тъпи Стрелкини, признавам. Правят се на много важни, разни пластични операции, много модерни работи, много тежки, ала бала, обаче винаги са страшни купонджийки. Познавам и големи интригантки Стрелкини, само че там съм склонна да им прасна по един асцендент Рак или Скорпион, може и Теле. Тва е мое мнение, не казвам че съм права.

Стрелчока винаги иска да говори, да дудне, да ходи, да разглежда. Той е жаден за света и света е жаден за него. Ако впрегнете всички Стрелци на Земята и ги накарате да я въртят, можете да сте сигурни, че никога няма да спре.

Наистина сме склонни към депресии и много самовглеждане и задълбаване. Обичаме да си създаваме драми, да пишеме сценарии и да си правим филми. После бързо ни минава и обръщаме другата страна. Не си мислете че на нас ни е лесно и непрекъснато сме весели. На нас най-много от всички ни личи настроението на мутрата, другите поне могат да го прикрият, особено земните, че са по-уравновесени. Нас можете да ни вдигнете във въздуха с цвете, добра дума и усмивка, но можете да ни разбиете сърцето с една лоша дума или лош намек, дори да няма общо с нас.

Ние не искаме никой да е нещастен. Ако зависи от нас, всичко ще е цветя и рози и ще има много любов, секс и деца. Не сме лоши. Това ни носи неприятности - споделяме и се откриваме от раз, няма какво да се крие. Горделиви сме, имаме достойнство и рядко признаваме грешките си. Трябва да изпитаме всичко на собствен гръб за да го усетим. Не ни плаши болката, не се плашим от работа и спорт, не се плашим от деца и домакинство. Обаче можеме да сме много мързеливи и инатливи.

На моменти изключвам и нищо не ми дреме. Казала съм си, че тва си е моя ден и който иска да се е.е, аз искам да лежа, да пърдя и да си гледам ТВ. Другите да се оправят. Който иска съвет- да звъни и в 2 през нощта, аз лягам късно  ;D

Всичко е така -едно към едно , но последното най-вярно! ;D ;D
Няма земна сила , която да ме спре , ако имам решението! ;D ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #41 -: Ноември 08, 2010, 02:51:36 am »
Маригадже, хубаво е да бъдеш откровен с близките хора обаче. С останалите е добре да спазваш дистанция и да бъдеш малко по-тактичен!  
Не можеш да отидеш да ''изтряскаш'' твоята истина на някой познат или просто на човек за когото си имаш някакво мнение твое... тук говорим вече за навлизане в лично пространство ( колкото и наивни и по детски да разсъждават, Стрелците не са от най-съобразителните).
Когато на мен някой не ми е симпатичен, просто го избягвам. Не поддържам никаква връзка с него, но няма да отида да му кажа право в очите това или онова.  Бих го направила само ако съм лично засегната, обидена, осквернена и т.н., ще се защитя при всички случаи. Не е приятно да те вземат за идиот и да се мислят за по-хитри от теб, нали така?
Знаеш ли с годините аз се промених и станах някак си по-тактична или поне се старая да бъда такава работейки върху себе си-укротявам огнения си Асцендент и разпалването му от въздушното ми Слънце....какво ме промени нещата които ми се случиха и хората около мен.Съгласна съм с теб че никой не обича да му казват нещата в очите или не по-този начин-както го правят Стрелците “Право куме в очи!“
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #42 -: Ноември 08, 2010, 02:57:26 am »
За Девата и Стрелеца - мъжете Деви са изключително запленени от Стрелкинята и понеже много ги сърби да се пуснат във водовъртежа, почват веднага да се заяждат. Но ако им падна, ще ме скъсат от целувки. Тая мъжка Дева що не я харесвам аз - щото само иска да е отгоре, да ме критикува, да ми се прави на шеф, ама на Стрелчето грам не му е до тва и бързо бяга. Жената Дева - познавам 3 такива - е ОБОЖАВАТ МЕ. Направо ме боготворят. Търсят ме, желаят ме, НО като майка. Аз жените Деви много ги харесвам и много се смея с тях, само има някой дето ми се правят на тежки и направо им слагам хикса и забравям че са на масата. Те бързо го разбират и обръщат другата страна. Тогава аз пак се усмихвам и вече почваме да мелиме.

Дори Стрелеца да не харесва някой, на него тва не му пречи, за разлика от много други зодии. Стрелеца или ще ви го каже или просто ще се опита да намери доброто у вас. Затова Стрелчока е подвижен - той върви само напред. Верно е, много често бърза и гори, рисува мишени след стрелбата, но бързо се вдига на крака. Това са хора които се зареждат от само себе си с енергия, защото са непрекъснато в движение, като автоматичните часовници без батерии.

Има много тъпи Стрелкини, признавам. Правят се на много важни, разни пластични операции, много модерни работи, много тежки, ала бала, обаче винаги са страшни купонджийки. Познавам и големи интригантки Стрелкини, само че там съм склонна да им прасна по един асцендент Рак или Скорпион, може и Теле. Тва е мое мнение, не казвам че съм права.

Стрелчока винаги иска да говори, да дудне, да ходи, да разглежда. Той е жаден за света и света е жаден за него. Ако впрегнете всички Стрелци на Земята и ги накарате да я въртят, можете да сте сигурни, че никога няма да спре.

Наистина сме склонни към депресии и много самовглеждане и задълбаване. Обичаме да си създаваме драми, да пишеме сценарии и да си правим филми. После бързо ни минава и обръщаме другата страна. Не си мислете че на нас ни е лесно и непрекъснато сме весели. На нас най-много от всички ни личи настроението на мутрата, другите поне могат да го прикрият, особено земните, че са по-уравновесени. Нас можете да ни вдигнете във въздуха с цвете, добра дума и усмивка, но можете да ни разбиете сърцето с една лоша дума или лош намек, дори да няма общо с нас.

Ние не искаме никой да е нещастен. Ако зависи от нас, всичко ще е цветя и рози и ще има много любов, секс и деца. Не сме лоши. Това ни носи неприятности - споделяме и се откриваме от раз, няма какво да се крие. Горделиви сме, имаме достойнство и рядко признаваме грешките си. Трябва да изпитаме всичко на собствен гръб за да го усетим. Не ни плаши болката, не се плашим от работа и спорт, не се плашим от деца и домакинство. Обаче можеме да сме много мързеливи и инатливи.

На моменти изключвам и нищо не ми дреме. Казала съм си, че тва си е моя ден и който иска да се е.е, аз искам да лежа, да пърдя и да си гледам ТВ. Другите да се оправят. Който иска съвет- да звъни и в 2 през нощта, аз лягам късно  ;D

Всичко е така -едно към едно , но последното най-вярно! ;D ;D
Няма земна сила , която да ме спре , ако имам решението! ;D ;D :P

Като почнах сегашната си връзка, оня измисления Иво от Пирогов, ми каза че няма да го бъде, даже 2011 ще се разделим. Звъня аз на човека - страшен скандал по телефона. Рев. Зимам си последните пари и отивам да купя билет за самолета. Не ми стигат 40 лева. Звъня на приятел, носи ми пари взимам билета. Звъня на човека- викам в 20 часа ме чакай на летището. Заебавам и работа и сичко. Така съм решила, така съм направила. Това е, точка. Не искам да седя и да изгоря в собствен сос, за това че не съм послушала себе си. Никакви ограничения. Живея само един живот, поне в момента  ;D. Как съм можела да направя 20 неща за един ден? Лесно. Записвам си и тръгвам. Имам задачи и график. Всичко се следва. Някой ми казва: Не може тва да стане, много е трудно. Аз казвам: За това ти плащам, намери начин. След 2 часа всичко е готово. Аз съмс и свършила задачите за деня. Мъжа се обажда, казва тва тва и тва трябва да се направи - ок. Вечерта се виждаме - тва, тва и тва утре ако може. Аз отговарям: То вече е готово. Той: Е как така? Аз: Много лесно. Той: Номер 1 си! ... За какво трябва всичко да е СЛОЖНО, като то е ПРОСТО. Или нещо става или не става, или действаш или мълчиш и седиш в ъгъла. Най-ме дразнят страхливците, дето никога не им стиска да живеят, а само мъждукат.

« Отговор #43 -: Ноември 08, 2010, 02:58:38 am »
Маригадже, хубаво е да бъдеш откровен с близките хора обаче. С останалите е добре да спазваш дистанция и да бъдеш малко по-тактичен!  
Не можеш да отидеш да ''изтряскаш'' твоята истина на някой познат или просто на човек за когото си имаш някакво мнение твое... тук говорим вече за навлизане в лично пространство ( колкото и наивни и по детски да разсъждават, Стрелците не са от най-съобразителните).
Когато на мен някой не ми е симпатичен, просто го избягвам. Не поддържам никаква връзка с него, но няма да отида да му кажа право в очите това или онова.  Бих го направила само ако съм лично засегната, обидена, осквернена и т.н., ще се защитя при всички случаи. Не е приятно да те вземат за идиот и да се мислят за по-хитри от теб, нали така?
Знаеш ли с годините аз се промених и станах някак си по-тактична или поне се старая да бъда такава работейки върху себе си-укротявам огнения си Асцендент и разпалването му от въздушното ми Слънце....какво ме промени нещата които ми се случиха и хората около мен.Съгласна съм с теб че никой не обича да му казват нещата в очите или не по-този начин-както го правят Стрелците “Право куме в очи!“

Точно така! На Стрелеца му трябва ВРЕМЕ. Може да се научи на такт. Той иска да се учи, обича да се учи.

« Отговор #44 -: Ноември 08, 2010, 03:01:18 am »
....
Съгласна съм с теб че никой не обича да му казват нещата в очите или не по-този начин-както го правят Стрелците “Право куме в очи!“

Еми ето тук пак допираме до думи като ''такт'', ''съобразителност'' и ''спазване на дистанция''.

И веднага отново давам пример - братовчедка ми е болна. Баба ми съобщава на майка ми ( тоест нейната леля), и майка ми загрижена се обажда по телефона да я чуе как е, все пак , леля е - а тя се обръща гневно и казва - цялата циганска махала разбра че съм болна!
ТОВА ПРИКАЗКА ЗА КАЗВАНЕ ЛИ Е?  Майка ми никога няма да забрави тези думи, защото тя не е циганската махала.
Искам да подчертая, че тя е такава с всеки! Няма леля, няма баща, няма близък, няма далечен. Пере ги с ластика, ама не така. Да простиш веднъж, дваж, триж, колко да простиш. Всичко си има граници.

Права си тук, аз съм съгласна! Но братовчедка ти е млада или просто лошо възпитана. Аз астрологията бих я разглеждала след време дори в комбинация с възпитанието. За мене е много важно и не бих казала за един човек точно какъв би бил, ако не знам как е израстнал и с какви хора е общувал. Средата дава отражение.

Но, права си, пак казвам. Обаче да знаеш, братчедката един ден ще го израсте това. После ще го казва само в моменти в които се е разчувствала или й е дошла музата. Ние винаги сме най-нетактични към любимите и близките.

« Отговор #45 -: Ноември 08, 2010, 03:09:03 am »
Оушън, много врява вдигате докато вършите нещата. Ние, интровертните, правим всичко тихо мълком, без да се вдига пушек. Стъпка по стъпка, без ааа ууу.
Много често когато върша нещо, някой отстрани казва - ти сякаш си на почивка на Бахамите, така спокойно говориш, действаш''. Еми, такива сме, и това не ни прави страхливци. Пак си правим нашето, без да даваме гласност за планове и намерения!!!

Е добре де, сега да спорим ли дали е по-добре да се вдига врява или е по-добре да се мълчи? Смисъл няма. Всеки си има негов начин на изразяване. Аз не казвам че всички са еднакви, нито Стрелци, нито Деви или други. От всички зодии познавам хора, които са много различни от профила на зодията си. Ето затова има подробни карти, тълкувания и т.н. Междудругото, аз познавам жени Деви които врякат много повече от мене и само си врът носа наляво и надясно. Така, че всяко правило си има изключения и всяко изключение може да бъде правилно!  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Ноември 08, 2010, 03:10:24 am »

Смях се от сърце, благодаря ти.  ;D
Имаш уникален талант на разказвач, много ми харесва как пишеш и се изразяваш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #47 -: Ноември 08, 2010, 03:14:40 am »

Смях се от сърце, благодаря ти.  ;D
Имаш уникален талант на разказвач, много ми харесва как пишеш и се изразяваш.

Специално за теб, нещо смешно:

Вдигам късата завеса
а зад нея стюардеса
гледа ме тъпо със сиви очи
вика ми Бейби ела ме вземи!

Самолета се клатуши
а кучето гъза ми души
Махни го-викам-тоя помиар,
жената крещи:Прост тъпанар!

Ядосах се зверски,
глава ме боли,
рускинята до мене
брои пак пари.

Глътнах бутилката уиски с охота,
мислех си:Мамка му тва е живота!
Пуснах си филм,завъртях си трева,
някав арабин ми клати глава.

Мисля че се отегчих,
две бутилки пак изпих,
писна ми от тая тъпота-
излизам от киното с бира в ръка!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Ноември 08, 2010, 03:19:30 am »
Хм, сега се сетих на кого ми прилича твоя стил, дори преди малко го мислех, между другото...
Имаше преди няколко години в нета един млад астролог, Тони Зодиака му викаха. Със Слънце в Стрелец като теб. С много свеж хумор се отличаваше, имаше и астрологичен сайт с много забавно написани интерпретации.  :blink:
Впоследствие не знам къде е изчезнал...

Стихотворението сега ли го измисли?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #49 -: Ноември 08, 2010, 03:21:11 am »
Хм, сега се сетих на кого ми прилича твоя стил, дори преди малко го мислех, между другото...
Имаше преди няколко години в нета един млад астролог, Тони Зодиака му викаха. Със Слънце в Стрелец като теб. С много свеж хумор се отличаваше, имаше и астрологичен сайт с много забавно написани интерпретации.  :blink:

Заминал е за остров Бали  ;D ;D ;D ;D  да си пече дупето  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Ноември 08, 2010, 03:22:41 am »
А тая фея с пеперудени крилца от аватара ти писмо ли му изпраща?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #51 -: Ноември 08, 2010, 03:23:31 am »

Стихотворението сега ли го измисли?  ;D
Този ли - http://funzodiac.com/?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Ноември 08, 2010, 03:26:44 am »
Да! Благодаря. Мислех, че и сайтът е изчезнал вече.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #53 -: Ноември 08, 2010, 03:29:02 am »
Не го измислих сега, писала съм го преди 3-4 години и го измъкнах от бисерите.
Това дИвойче от аватара не го знам какво прави, но е симпатично и има много готини цветове  :blink:

« Отговор #54 -: Ноември 08, 2010, 03:29:32 am »
Малко груби интепретации, но верно - забавни! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Ноември 08, 2010, 03:32:12 am »
винаги има нещо скрито и тайно, лъжа, интрига, любовна история, не всички стрелци се задоволяват само с един партньор. [/b][/size]Казват едно, правят друго ( умишлено ). Наблюдението ми е върху жени и мъже :))

Хахахаха, точно при Стрелците всичко е на показ, тайни неща няма поне не задълго. Първо, защото много обичат да се хвалят и са демонстративни и второ, защото басма не цепят на общественото мнение.

ПРИКРИВАЧ N 1....
Га го хванеш звънни.... :rolf: :wink2:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Ноември 08, 2010, 03:34:13 am »

Или нещо друго....цял ден днес си мисля за БАЛИ...., кога ли ще се върна там..... ;D :( :'(
Един изгрев и един залез на брега на океана искам..... :blink:

« Отговор #57 -: Ноември 08, 2010, 03:42:15 am »

Или нещо друго....цял ден днес си мисля за БАЛИ...., кога ли ще се върна там..... ;D :( :'(

Дай да ти хвърля един боб ма оу. Намисли си нещо и кажи като си готова да го хвърлям. Трябва да е с отговор ДА или НЕ.

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Ноември 08, 2010, 03:48:20 am »

Дай да ти хвърля един боб ма оу. Намисли си нещо и кажи като си готова да го хвърлям. Трябва да е с отговор ДА или НЕ.

http://www.youtube.com/watch?v=-Wma2jQWhUE

Мисля въпроса.... :rolleyes: :-\ , може ли няколко? :-[ :-[ Все пак мажорно неаспектиран Юпитер ;D ;D :-[.... :wub:

« Отговор #59 -: Ноември 08, 2010, 03:48:30 am »

Защо да е двойствен???Не мисля,че е двойствен.  :blink:

Със сигурност не всички представители на зодията са такива, но това са мои впечатления върху доста стрелци, винаги има нещо скрито и тайно, лъжа, интрига, любовна история, не всички стрелци се задоволяват само с един партньор. Казват едно, правят друго ( умишлено ). Наблюдението ми е върху жени и мъже :))

Стрелеца е авантюрист по природа, по убеждение. Мутабелен знак. Управлява го Юпитер. Ако прочетеш за природата на тази планета, по-добре ще разбереш представителите от тоз знак. Това са бохеми, дай им яхти, дай им екскурзии, дай им скъпарски истории, и това е, за да се покажат пред света. Нищо де, аз дори не ги забелязвам, например, но те се мислят за значими.  Фукат ми се с това онова, ама нещо не минават при мен, че изобщо не се впечетлявам. Само си мисля какъв прахосник е и ми става жал за него.
[/quote]

Парите са за да се харчат! За какво ги пестиш? Ами ако утре те няма? Аз мога да ти кажа за себе си, че съм си купила апартамент и кола със собствени средства и кредити нямам, така че сигурно не съм чак такъв прахосник...