Защо да е двойствен???Не мисля,че е двойствен. :blink:
Със сигурност не всички представители на зодията са такива, но това са мои впечатления върху доста стрелци, винаги има нещо скрито и тайно, лъжа, интрига, любовна история, не всички стрелци се задоволяват само с един партньор. Казват едно, правят друго ( умишлено ). Наблюдението ми е върху жени и мъже 
Стрелеца е авантюрист по природа, по убеждение. Мутабелен знак. Управлява го Юпитер. Ако прочетеш за природата на тази планета, по-добре ще разбереш представителите от тоз знак. Това са бохеми, дай им яхти, дай им екскурзии, дай им скъпарски истории, и това е, за да се покажат пред света. Нищо де, аз дори не ги забелязвам, например, но те се мислят за значими. Фукат ми се с това онова, ама нещо не минават при мен, че изобщо не се впечетлявам. Само си мисля какъв прахосник е и ми става жал за него.
Парите са за да се харчат! За какво ги пестиш? Ами ако утре те няма? Аз мога да ти кажа за себе си, че съм си купила апартамент и кола със собствени средства и кредити нямам, така че сигурно не съм чак такъв прахосник...
Да, парите са за харчене, но за разумно харчене. А ти или си работила в чужбина или тук си въртяла сериозен бизнес. С една заплата и без кредити, няма как да си купиш жилище и кола. Е пак зависи какво жилище и каква кола... В малките градове жилищата са на смешни цени...
[/quote]
Тц, тук си работя. Просто имам и късмет. Част от парите са от майчиното тяло и част от гаджето, но помощ има от всякъде. У столицата живея, нов блок, квартала става що-годе. Колата не е нито евтина, нито скъпа, нормална бих казала. Аз обичам и да прахосвам, но когато имам много. Обичам да правя подаръци, дори на непознати съм правила, но трябва да ти кажа че и последните си 2 лева съм давала на хора по улиците или съм си купувала сама за себе си цветя. После 50 стотинки за билет за трамвая и после малко пешком до нас. Карала съм коли за по 10 и за по 100 хил.лева а тази година Март месец имах по 2 лева на ден в джоба и дори нямаше откъде да взема, събирала съм си стотинките от касичката. И в двата случая, това което ме е кефило е че съм със свободен дух и няма да ми е мега зле ако нямам утре пари. Докато съм сигурна че ти си по-зависима от мен от парите. Парите идват и си отиват, за да вземеш трябва да дадеш. За какво да ги кътая, като мога да ги инвестирам и всеки месец да ми носят малка, но сигурна печалба. Нито ме интересуват бижута, нито кичове и пластични операции. Парите са ми за кеф за мене и за близките. Няма по-голям кеф от това да им видя усмивките и най-вече да ги изненадам, тогава съм на 7-то небе...