Цитат на: elfidka в Февруари 04, 2011, 06:08:00 pmОушън, задавам въпроса, както каза сега, пък когато имаш време, тогава Сега ли да направя това, което съм замислила ?Сега, тревогата ти е безпочвена.
Оушън, задавам въпроса, както каза сега, пък когато имаш време, тогава Сега ли да направя това, което съм замислила ?
Цитат на: tanina80 в Февруари 03, 2011, 07:09:11 pmГледам тука хвърляте накакъв боб, ли леща ли ...Ще ...?ДА!
Гледам тука хвърляте накакъв боб, ли леща ли ...Ще ...?
Ооооо , Окенска... , как си?Две въпросчета може ли? :rolleyes:В понеделник ще.....?
Zdraveii Ocean!Moje li dva vyprosa ot men sy6to?1. 6te ... m?2. 6te ... f?Merci!
Много ти благодаря - отговорът ти е доста интересен, но ако мога да те помоля да конкретизираш И.... или Г.... е пр..... и.. пред.... вс...?и като един съвет (имала съм същите дерзания като теб) наистина истинската любов няма нищо общо с влюбването, а колкото до децата прецени дали този човек става за родител независимо дали сте заедно или не и тогава ще разбереш и своето решение дали да е той поне аз така направихотново ти благодаря
Благодаря!пак да питам нещоЩе,,,,,,,,,,,,,,,,скоро?
Имам 2 въпроса:ще ............ до края на седмицата?ще имам ли ........... до края на годината?благодаря предварително :blink:
Цитат на: Divna в Февруари 05, 2011, 01:03:11 amZdraveii Ocean!Moje li dva vyprosa ot men sy6to?1. 6te ... m?2. 6te ... f?Merci!1. Да,но или след време или с някакъв проблем, условие, разлика в първоначалния план...2. Да без грижи!
Цитат на: natalia в Февруари 08, 2011, 12:07:29 amИмам 2 въпроса:ще ............ до края на седмицата?ще имам ли ........... до края на годината?благодаря предварително :blink:1. До Неделя - ДА!2. Ще имаш, тревожиш се силно, но сърцето ти е пълно. Ще е жена, замесена или виновна жена или ще зависи от теб самата.
Да
Оушън, желая да ти задам два въпроса.1. Ще .... лвс?1. Ще здр...на...др....м?Благодаря!
Пак да питам1.До ...................................?2.Има ли ..............................?Благодаря :blink: