Голям майтап-вчера ми се наложи да ходя до салона на Пежо и се влюбих в една количка :93: Нищо не разбирам от коли,не карам,по принцип въобще не ме вълнуват :rolf: Обаче тази като я видях,усетих че това е моята кола.Виждал съм много коли без значение от марки и модели,но тази сякаш е колата с която вибрираме на едни честоти.Не ме интересува добра ли е,просто я искам и ще направя необходимото да я имам.1во смятам да изкарам един шофьорски курс до пролетта, колкото да се нахъсам още за тази кола ...По принцип се спрях на бялата,защото и нея видях на живо.
Астрологията нали отрича религията?
Иначе ко стаа с теб, Марайче. Последния път ма псува яко... Което ми хареса, разбира се...
От http://www.banici.net/ ми се падна "Приятелство", а аз за любов си мислех...
Радвам се,че изненадата е приятна :blink:А то си е баш изненада дори за мен :unsure: Не знам кой транзит ми го натресе това,щото ме мързи да си ги гледам,но нали спортните коли са по Марс,та сигурно е от прогресията Венера съвпад Марс на К6,която ако не на друго то поне на това ме изби А от натален Марс във Водолей може да се очаква всичко,дори да изненада сам себе си-просто изведнъж включва за нещо или изключва за друго :rolf: