Честит рожден ден, Марая!!!С пожелание за много здраве и изпълнени с щастие и късмет дните занапред :blink: .
Марая, честит рожден ден!Бъди здрава, дива и все така забележителна жена!Оставяй дири, които да парят на всеки, дръзнал да те нарани, стреми се към всичко, което те кара да летиш от щастие, и най-вече просто БЪДИ СЕБЕ СИ!ЗАЩОТО СИ НЕПОВТОРИМА!
Честит Рожден Ден, Марая!!!Присъединявам се към пожеланията на всички преди мен - невероятни са!!!Поздравявам те с една моя любима песен:http://www.vbox7.com/play:eb2c85ab&al=1&vid= :88: :88: :88: :88: :88:
Абе, Марая, много рано си станала днес, бре. Ааа, не са те държали будна качествено, трябваше да се излюпиш къде късния следобед чак .
Tова да не е прогнозата на Алена , за днешния ден? Много генерален извод .....Може и да не съм лягала....
Цитат на: Марая в Декември 07, 2010, 05:29:34 pmTова да не е прогнозата на Алена , за днешния ден? Много генерален извод .....Може и да не съм лягала.... Не, преки наблюдения над една снощна рожденничка в службата. Звънна към обяд, да каже, че ще закъснее :85:.
Марайче, как изкара празника?
Цитат на: Divna_RR в Декември 07, 2010, 07:04:38 pmМарайче, как изкара празника?В голяма веселба и много забавно.... Децата и Синухе са категорични , че Вуте е запял онази песен*Отново влюбен в своята съпруга* Не мога да се сетя кой я пееше.... Благодаря Дивна! :blink:
Цитат на: Марая в Декември 07, 2010, 07:54:08 pmЦитат на: Divna_RR в Декември 07, 2010, 07:04:38 pmМарайче, как изкара празника?В голяма веселба и много забавно.... Децата и Синухе са категорични , че Вуте е запял онази песен*Отново влюбен в своята съпруга* Не мога да се сетя кой я пееше.... Благодаря Дивна! :blink: Има една поговорка: Със своите камъни по свойта си глава!Трябвало е да помисли преди да те нарани, а не след това. А нали знаеш, че надеждата умира последна. Бившия ти съпруг има Нептун в 4 дом, който получава все хубави аспекти, така че надеждите му за щастлив семеен живот са извън границите на реалното. Дано го осъзнае някой ден. Но се съмнявам с тоя акцентиран осми дом, дали би могъл да живее без драми. Изглежда, че в тях той намира своето щастие.
Ако е готов, ще му изпрати! :blink: Аз обаче на негово място бих си взела малко почивка.
Цитат на: Divna_RR в Декември 07, 2010, 08:54:36 pmАко е готов, ще му изпрати! :blink: Аз обаче на негово място бих си взела малко почивка. Има аспект на Мерк по дирекции нат. Венера...Дано....
Цитат на: Марая в Декември 07, 2010, 09:00:01 pmЦитат на: Divna_RR в Декември 07, 2010, 08:54:36 pmАко е готов, ще му изпрати! :blink: Аз обаче на негово място бих си взела малко почивка. Има аспект на Мерк по дирекции нат. Венера...Дано.... Ами силно се съмнявам да има някаква нова любов. Дирекционната му Венера тази година прави връзка със смъртната ос.
Цитат на: Divna_RR в Декември 07, 2010, 09:21:05 pmЦитат на: Марая в Декември 07, 2010, 09:00:01 pmЦитат на: Divna_RR в Декември 07, 2010, 08:54:36 pmАко е готов, ще му изпрати! :blink: Аз обаче на негово място бих си взела малко почивка. Има аспект на Мерк по дирекции нат. Венера...Дано.... Ами силно се съмнявам да има някаква нова любов. Дирекционната му Венера тази година прави връзка със смъртната ос.Ужас..., аз отдавна не му гледам картата... :blink:, не му мисля лошото... искам да ме остави на мира....