доби и аз имам въпрос - марса ми в 12ти дом е в съвпад със сатурн в рак. как би го обяснил?
Tuk ti dawam i Saturn w 12 dom!
Сатурн в 12-ти дом - Професионални мечтиАз се нуждая от регулирани почивки и сътрудничество в съвместното ежедневие, за да се чувствам сигурен. Освен това, понякога се нуждая от кризи в сътрудничеството, за да изразя своите очаквания и да осъществя мечтите си. Горко му на онзи, който не изпълни моите очаквания в сътрудничеството или плете интриги зад гърба ми, за него няма да има спасителен пояс!-
Абсолютно вярно!Винаги реагирам и става страшно, защото нямам спирка... 
Още от детството си сте разбрали, че нямате основа под краката си, защото Ви е липсвал бащин авторитет, на който да се осланяте и който да Ви подкрепя. Чрез липсата на база и ориентация в началото, страха и самотата са взели превес във Вас. По някакъв начин сте се чувствали изоставени и не е било възможно да си обясните защо това е така. -
Да, също е вярно в моя случай баща ми беше в чужбина и живеехме сами.Не Ви е било лесно да овладеете ежедневието си и да изпълните задълженията си в съвместната работа. Страхът да не се справите професионално и да бъдете изоставен Ви е донесъл много неспокойни нощи.- [
за това, че съм можела да бъда изоставена не съм съгласна. Това Ви е накарало несъзнателно да търсите възможности за отстъпление в надеждата, че ще намерите своето спокойствие. По-късно сте разбрали, че тези периоди на отстъпление са били нужни, за да се заредите с доверие и сила и да се ориентирате по-добре към извора на спокойствието. Вие винаги сте предчувствали, че професията на мечтите Ви се намира на другия бряг на реката и чрез търпение и постоянство, бавно и сигурно можете да построите мост и да я достигнете. Като пораснал човек сте се чувствали призван да поемете отговорност за работа, чрез която да помагате на изоставени и слаби хора.
Не си падам по слабите хора. Не обичам жертви. 
Съдбата Ви е чрез скритите си таланти спокойно да дърпате конците зад сцената, като в същото време спасявате обществото от хаотични хора, е била само привидност, нали?-
Да, може би заради съвпада с Марс, никога не съм била зад сцената.Още повече, че и Марс ми е в Лъв и обичам прожекторите Възможно решение:
Поемете отговорност да изразите собствените си права и да осъществите мечтите си.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
Какво постигам като се ограничавам в изразяването на моите очаквания и осъществяването на мечтите си, ориентирайки се по идеалите на другите?
Известни личности със Сатурн в 12-ти дом:
Конрад Аденауер, Бела Барток, Леонард Бернщайн, Бертолт Брехт, Леонид Брежнев, Бенджамин Бритън, Ал Капоне, Клаудиа Кардинале, Жак Ширак, Данте Алигери, Фридрих Енгелс, Федерико Фелини, Галилео Галилей, Индира Ганди, Йохан Волфганг фон Гьоте, Ейбрахам Линкълн, Аристотел Онасис, Хуан Перон, Робърт Ретфорд, Франц Шуберт, Маргарет Тачър, Марк Твен, Вирджиния Улф