Здравей Гост

Кризите – лични и в някакъв колектив или общество

• 42 Отговора
  • 6224 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Кризите – лични и в някакъв колектив или общество
« Отговор #40 -: Ноември 28, 2010, 11:45:18 pm »
Кризите се приемат различно от нативния, в зависимост от
разпложението на планетите в наталната му карта.

Човек, роден с много квадратури/тао- квадрати примерно
е свикнал с перманентни кризи, които го карат да действа
и да взима решения, защото много често транзитни/ дирекционни планети
засягат някоя от тези чувствителни точки.

Хората с тао-квадратури и големи кръстове верно са подложени на постоянни кризи. Тях животът ги лашка ту насам, ту натам и аз не мога да живея с тяхното темпо на постоянни промени, макар да имам 2 квадрата в картата си. За един живот, те научават много повече, отколкото другите с преобладаващи опозиции, тригони и секстили в картата. Особено, ако тао-квадратите засягат ъглите или господарите на ъглите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Ноември 29, 2010, 12:13:03 am »
Кризите се приемат различно от нативния, в зависимост от
разпложението на планетите в наталната му карта.

Човек, роден с много квадратури/тао- квадрати примерно
е свикнал с перманентни кризи, които го карат да действа
и да взима решения, защото много често транзитни/ дирекционни планети
засягат някоя от тези чувствителни точки.

Хората с тао-квадратури и големи кръстове верно са подложени на постоянни кризи. Тях животът ги лашка ту насам, ту натам и аз не мога да живея с тяхното темпо на постоянни промени, макар да имам 2 квадрата в картата си. За един живот, те научават много повече, отколкото другите с преобладаващи опозиции, тригони и секстили в картата. Особено, ако тао-квадратите засягат ъглите или господарите на ъглите.

Тук сме , за да се учим! Толкова мъдър пост отдавна не бях чела от теб! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #42 -: Ноември 29, 2010, 12:23:12 am »
Какво "кризисно" има в кризата.
Просто нещо отвън или отвътре ни идва на помощ за да разчистим терена за нови хоризонти.

Кризата идва от съпротивлението срещу промените. Ако претърнем промяната и се слеем с нея - няма криза.

Мисля, че кризата е средството за преодоляване на съпротивата към промяна. Нормално е човек да иска да живее безметежно и удобно, да прави компромиси, за да не му се нарушава идилията. А кризата е необходима за излизане от блатото.
Друг е въпросът, че за някои хора това е много трудно, а за други е интересно приключение, което вдига адреналина им.