Здравей Гост

Новата ми карта!!!

• 37 Отговора
  • 4806 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Новата ми карта!!!
« Отговор #20 -: Декември 02, 2010, 02:45:24 am »
Здравейте!!
Днес събрах смелост и попитах в общината за часа си на раждане и познайте каква изненада се получи :o
Има разлика от 2 часа между този от майка ми и този в общината.
Би ми било интересно да коментираме новата ми карта.

И ти ли, Бруте! А при мен имаше 6 часа разлика и съответно асцендентът мръдна на 90 градуса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #21 -: Декември 02, 2010, 02:51:07 am »
Raя и за мен имаш по-скоро Плутонов акцент във визията.

*

katrin_ls

« Отговор #22 -: Декември 02, 2010, 02:58:59 am »
Рая, ако си с Уран на АС, то тогава трябваше да видим някой друг лилав кичур или син, пиърсинг на езика, на пъпа, тату на носа и т.н.  ;D  Или поне да се различаваш от масата..

Направи си ректификация за по-сигурно. Ако , разбира се, държиш да знаеш, де.

*

holanda

« Отговор #23 -: Декември 02, 2010, 03:17:59 am »
Много си готина,Рая.

Харесваш ми  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #24 -: Декември 02, 2010, 03:22:44 am »
 ;D Освен, че си хубавица, да, май не се връзва много Уран там..но знам ли. Ректификация, най-добре.

П.П. Между другото сега е удачно време да проследиш и транзитите, за които се чудиш дали са минали или не. Ще дадат някакъв знак в тази посока определено.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

katrin_ls

« Отговор #25 -: Декември 02, 2010, 03:24:47 am »
;D Освен, че си хубавица, да, май не се връзва много Уран там..но знам ли. Ректификация, най-добре.

Аз лично си мисля, че има Марс на АС.  Правя някакви аналогии и за това. Но може и да греша.
Навремето не знаем дори колко са били точни стенните часовници в родилните зали. Изобщо всичко е относително...

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #26 -: Декември 02, 2010, 03:37:48 am »
хаха, и на мен Уран не ми се връзва, защото не съм нестандартна и шантава, по отношение на външния вид, а и като поведение.
Но все пак Уран е в Скорпион.

Крис, не е Органза. Тя е по-яка!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #27 -: Декември 02, 2010, 03:39:00 am »
Здравейте!!
Днес събрах смелост и попитах в общината за часа си на раждане и познайте каква изненада се получи :o
Би ми било интересно да коментираме новата ми карта.

И ти ли, Бруте! А при мен имаше 6 часа разлика и съответно асцендентът мръдна на 90 градуса.

6 часа са си доста сериозна разлика!
и накрая получи ли се точния час?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #28 -: Декември 02, 2010, 03:40:05 am »

Аз лично си мисля, че има Марс на АС.  Правя някакви аналогии и за това. Но може и да греша.
Навремето не знаем дори колко са били точни стенните часовници в родилните зали. Изобщо всичко е относително...
По принцип Марс и Плутон са ми в съвпад, така че не изключено накря и това да се окаже вярно.

« Отговор #29 -: Декември 02, 2010, 04:02:16 am »

И при мен часовете на майка и на общината бяха много далечни. Майка ми каза рано сутрин в 3, а общината записала 15:15. Бях и аз доста изненадана. Оттогава се опитвам да си направя ректификация, защото нещо не се връзва и този час.
Искам и друго да кажа, което ми прави впечатление. Движението на картата през жизнения ни път ни променя както външно, така и във вътрешен план - нашите мисли, мечти, интереси. Затова зависи кога си разчитаме хороскопа и на каква вълна сме точно тогава.
Ти беше споменала, че и предния натал ти е отговарял на някои неща.
Аз много ми се иска да съм АС водолей, но като се замисля малко по-дълбоко и се сещам какъв рогат добитък съм, демек Козирог.
Предполагам при ректификацията няма лабаво и тън-мън.

*

Uran

• 6041
« Отговор #30 -: Декември 02, 2010, 04:04:46 am »
Заложи на майка си. Няма как да сбърка малките часове с тези след пладне. ;D
п.п.Часът на мама съвпадна до минута с този от общината, а така разчитах да се поразместят домове. ;D ;D

*

katrin_ls

« Отговор #31 -: Декември 02, 2010, 04:07:11 am »
Заложи на майка си. Няма как да сбърка малките часове с тези след пладне. ;D
п.п.Часът на мама съвпадна до минута с този от общината, а така разчитах да се поразместят домове. ;D ;D

При мен мама уж беше сигурна, а после се отметна. Има разминаване и при мен. Но не е важно, все тая... Доста се променят при мен нещата ако съм родена 1 час по-рано. Но наистина не знам, дори не бих се направила труда да проверявам. Знам, че съм сутринта и това е.

*

katrin_ls

« Отговор #32 -: Декември 02, 2010, 04:15:21 am »

При мен мама уж беше сигурна, а после се отметна. Има разминаване и при мен. Но не е важно, все тая... Доста се променят при мен нещата ако съм родена 1 час по-рано. Но наистина не знам, дори не бих се направила труда да проверявам. Знам, че съм сутринта и това е.
Изключително безотговорно. :mellow:

Що бе, Крис?? Една ректификация пари струва. Защо да ги давам като на мен ми е безразлично дали съм с АС Дева или АС Везни. Астрологията не ми е жизненоважна!
Обичам я, но животът ми не зависи от нея!

*

katrin_ls

« Отговор #33 -: Декември 02, 2010, 04:39:20 am »
Но се причоисляваш към някакъв асцендент нали. ;D ;D

Е хубу де, може и АС лъв да съм. Няма особено значение за мен.  :P

*

katrin_ls

« Отговор #34 -: Декември 02, 2010, 04:45:00 am »
Но се причоисляваш към някакъв асцендент нали. ;D ;D

значи е трансцендентна  ;D  :P

Направо извънземна.  ;D  Дайте нещо да гледаме карти марти.
Кака ви Ая скоро ще се налага да става много рано, всяка сутрин.  :mellow: Уф! Най-мразим да ставаме рано ...  :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Декември 02, 2010, 04:46:31 am »
Що? Да не започваш някъде работа?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

katrin_ls

« Отговор #36 -: Декември 02, 2010, 04:47:41 am »
Що? Да не започваш някъде работа?

Мдам.  :-[  Трябва да се работи.

ИскаШ. Пускай.

« Отговор #37 -: Декември 02, 2010, 04:59:32 am »
Тази карта много прилича на моята. Момчето има заложби за психолог и е доста артистичен, екстравагантно артистичен може би.