Здравей Гост

Консултационни цели на планетите - Теми

• 51 Отговора
  • 5486 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:Консултационни цели на планетите - Теми
« Отговор #40 -: Декември 04, 2010, 09:19:11 pm »
ЗА сметка на това, обаче, изтрестяваш в друга крайност ;D. Никой не е казал, че трябва да си...Аз имам класически показзатели за човек, който е хазартоман, обаче съм толкова залюхана в това отношение,че няма и накъде....а и не понасям хазарта,така че, всичко си зависи от нивото на развитие. За това, хората, когато тълкуват, дават различни възможности.Дали ще те тресне в едната крайност или другата
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Feia

« Отговор #41 -: Декември 04, 2010, 09:21:56 pm »
ЗА сметка на това, обаче, изтрестяваш в друга крайност ;D.

Така ли?  :o :o

В каква?  ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #42 -: Декември 04, 2010, 09:24:34 pm »
Ами,погледни се отстрани, бе мило...
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

holanda

« Отговор #43 -: Декември 04, 2010, 09:31:50 pm »
Качвала съм тук карта не жена, която е имала пристрастеност към алкохола. Но впоследствие напълно го отказва. Живяла е с алкохолик и покрай него се пропива. Стелиум в Риби и съвпад Луна/Нептун в Скорпион в 12 дом.

учудващо е,че е успяла да събере сили ,за да се справи.По 12 дом е и резервоара с вътрешна сила,може би знака Скорпион,които стига до дъното ,но после се трансформира..

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #44 -: Декември 04, 2010, 09:38:23 pm »
Ето я едната...голям зор, докато ги издиря,'начиии

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Декември 04, 2010, 09:42:17 pm »
учудващо е,че е успяла да събере сили ,за да се справи.По 12 дом е и резервоара с вътрешна сила,може би знака Скорпион,които стига до дъното ,но после се трансформира..

АС Скорпион.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #46 -: Декември 04, 2010, 09:42:37 pm »
Похвално за написаното, но позволете да изразя едно свое мнение.
А какво трябва да консултираме човек с квадратура Юпитер-Слънце?
Най-често този аспект е причина за грандомания, пренебрегване на подробностите и условностите и прекалено високо самочувствие.Това е само един изолиран пример, но аспект на Слънце или Юпитер със Сатурн би компенсирал донякъде гореизложеното. Винаги трябва да държим сметка за характера на аспектите. Астрологичните консултации, по начина по който са изложени, не ни вършат работа.

Стела тук става въпрос за сближаване и предразполагане на клиента, за да се усети връзка по-между ви. Без наличието на такава нищо не правим.
Въобще няма значение какви аспекти има в натала му. Първата задача е да спечели доверието на клиента защото клиента е дошъл за съвет, а не да бъде осъждан за притежание или не на личностни си качества.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Asol

• 4140
« Отговор #47 -: Декември 04, 2010, 09:52:00 pm »
Човек си разполага с дадени качества - необходимо е само тяхното осъзнаване и приемане. Хората в повечето случаи не ходят по астро консултации да им кажат какви са, по-голямата част смятат, че са наясно. :P  ;D Пък каква е гаранцията, че астрологът ще види действително истинският потенциал и ще даде полезен съвет и ако отсрещната страна приема всичко като чиста монета  без елемент на лично разбиране  ... ?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #48 -: Декември 04, 2010, 09:53:43 pm »
Човек си разполага с дадени качества - необходимо е само тяхното осъзнаване и приемане. Хората в повечето случаи не ходят по астро консултации да им кажат какви са, по-голямата част смятат, че са наясно  :P  ;D Пък каква е гаранцията, че астрологът ще види действително истинският потенциал и ще даде полезен съвет и ако отсрещната страна приема всичко като чиста монета, без елемент на лично разбиране  ... ?

Напълно съм съгласна с теб .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #49 -: Декември 05, 2010, 01:30:46 am »
Маргарет Татчър

Дата на раждане: 13 октомври 1925 г;
Място на раждане: Грантам, Англия;
Западна дължина: 000:39 W;
Северна ширина: 52:55 N;
Часова зона: GMT; (Greenwich Mean Time);
Домова система: Плацидус;
Ректифициран час на раждане: 08: 35: 01 часа, преди обяд (Асцендентът е 10 градуса и 58 минути в Скорпион) Часът на раждане е уточнен на базата на събитийна ректификация по елитарната техника на примарните дирекции - главно по ключа на Найбод, в корелация с времето и природата на минали събития от живота

http://magicaura.com/Kosmicheskiyat-kod-na-Jelyaznata-Leydi-tvarda-raka-v-kadifena-rakavica-art99.html

горката Желязна лейди и тя със съвпад Луна/Нептун  и Асц. Скорпи, ще я пропиете и нея :o ;)

и моя милост е със този съвпад и кво сега да почвам да прекалявам с алкохола ли, да ама Нептун при мен е У7 така,че тази роля я дадох на мъжо...
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #50 -: Декември 05, 2010, 01:39:36 am »
И щерката е с Луна в съвпад с Нептун  :rolleyes: :rolleyes:
Дали ще го удари на къркане ???
Рибите са на ИЦ........
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #51 -: Декември 05, 2010, 02:27:50 am »
Аз също си имам този съвпад (3 дом, в козирог), алкохол не близвам само, ако има повод глътка вино, нищо повече.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."