Цитат на: doby в Декември 06, 2010, 01:24:48 amЦитат на: Milkyway в Декември 05, 2010, 09:37:55 pmПри мен ще се случи 4ти(венера) 6ти дом(плутон). ami sigurno ste imas rabota w podresdane ili okrasawane na doma si. :72:Мерси Доби :blink:Ама нали казващ,че този секстил щял да донесе старо гадже или нещо подобно.На мен сред украсите на елхата ли ще ми го донесе?
Цитат на: Milkyway в Декември 05, 2010, 09:37:55 pmПри мен ще се случи 4ти(венера) 6ти дом(плутон). ami sigurno ste imas rabota w podresdane ili okrasawane na doma si. :72:
При мен ще се случи 4ти(венера) 6ти дом(плутон).
Цитат на: Milkyway в Декември 06, 2010, 03:33:42 amЦитат на: doby в Декември 06, 2010, 01:24:48 amЦитат на: Milkyway в Декември 05, 2010, 09:37:55 pmПри мен ще се случи 4ти(венера) 6ти дом(плутон). ami sigurno ste imas rabota w podresdane ili okrasawane na doma si. :72:Мерси Доби :blink:Ама нали казващ,че този секстил щял да донесе старо гадже или нещо подобно.На мен сред украсите на елхата ли ще ми го донесе? Този секстил е мунданен и ако не ти засяга домове или управители на домове в картата, касаещи "гаджетата", нищо особено няма да ти донесе. Мунданните аспекти се разглеждат спрямо наталните.
Цитат на: Stella в Декември 06, 2010, 03:38:24 amЦитат на: Milkyway в Декември 06, 2010, 03:33:42 amЦитат на: doby в Декември 06, 2010, 01:24:48 amЦитат на: Milkyway в Декември 05, 2010, 09:37:55 pmПри мен ще се случи 4ти(венера) 6ти дом(плутон). ami sigurno ste imas rabota w podresdane ili okrasawane na doma si. :72:Мерси Доби :blink:Ама нали казващ,че този секстил щял да донесе старо гадже или нещо подобно.На мен сред украсите на елхата ли ще ми го донесе? Този секстил е мунданен и ако не ти засяга домове или управители на домове в картата, касаещи "гаджетата", нищо особено няма да ти донесе. Мунданните аспекти се разглеждат спрямо наталните.Плутон в момента е засегнал много важно нещо в картата ми Съвпад е с юпитер.Юпитер ми е заключен-интерсептиран в стрелец,в 5ти дом.Това променя ли нещата?А тр венера ми е съвпад с лилит 4ти дом.
при мен ще е в 1/3 дом, като Венера ще е в секстил с управителя на 5 дом, а Плутон в съвпад с него, отделно тр Венера е в съвпад с натален Плутон и АЦ, така като гледам уж хубави неща предстоят, та да видим...
Цитат на: Milkyway в Декември 06, 2010, 03:44:04 amЦитат на: Stella в Декември 06, 2010, 03:38:24 amЦитат на: Milkyway в Декември 06, 2010, 03:33:42 amЦитат на: doby в Декември 06, 2010, 01:24:48 amЦитат на: Milkyway в Декември 05, 2010, 09:37:55 pmПри мен ще се случи 4ти(венера) 6ти дом(плутон). ami sigurno ste imas rabota w podresdane ili okrasawane na doma si. :72:Мерси Доби :blink:Ама нали казващ,че този секстил щял да донесе старо гадже или нещо подобно.На мен сред украсите на елхата ли ще ми го донесе? Този секстил е мунданен и ако не ти засяга домове или управители на домове в картата, касаещи "гаджетата", нищо особено няма да ти донесе. Мунданните аспекти се разглеждат спрямо наталните.Плутон в момента е засегнал много важно нещо в картата ми Съвпад е с юпитер.Юпитер ми е заключен-интерсептиран в стрелец,в 5ти дом.Това променя ли нещата?А тр венера ми е съвпад с лилит 4ти дом.Плутон върху Юпитер и ако е в 5 дом, ти дава най добрата възможност да си подобрис качествата за реализацята ти в живота, понеже те прави насила на шеф. Единствено което те кара плутона да си променис философията са реализацията в живота, както и да тръгнеш по пата на лчното си щастие. :wink2:
Цитат на: issidorra в Декември 06, 2010, 01:55:28 amпри мен ще е в 1/3 дом, като Венера ще е в секстил с управителя на 5 дом, а Плутон в съвпад с него, отделно тр Венера е в съвпад с натален Плутон и АЦ, така като гледам уж хубави неща предстоят, та да видим...Доби, а какво ще кажеш за това положение на нещата, ако не е мн нахално от моя страна да питам, разбира се
извинявай, явно не съм била достатъчно ясна, описала съм текущото положение на Венера и Плутон и ми е интересно какво би могло да се случи през описания от теб период
Доби , питам се , кога ще ни зарадваш пазара с една книга за аспекти на Плутон.... :rolleyes:Имам усещането , че следиш Плутон под лупа... :blink:
плутон ми е най-омразната планета - отнема без да му пука как ще се оправяш после.
Цитат на: nerealna в Декември 06, 2010, 08:25:59 pmплутон ми е най-омразната планета - отнема без да му пука как ще се оправяш после.Koito mrasi Plutona ima opasnost da bade isklaten ot nego. Na nakoi hora moge i da im hareswa!
Оф, и на мен Плутон ми е слаб, но за сметка на това децата ми са Плутонианци и то силно изразени. За сега Уран побеждава..пък да видим.
Цитат на: doby в Декември 06, 2010, 08:27:48 pmЦитат на: nerealna в Декември 06, 2010, 08:25:59 pmплутон ми е най-омразната планета - отнема без да му пука как ще се оправяш после.Koito mrasi Plutona ima opasnost da bade isklaten ot nego. Na nakoi hora moge i da im hareswa! предпочитам да ме изклати уран- неочаквано и нестандартно