Здравей Гост

Транзит Венера секстил транзит Плутон

• 152 Отговора
  • 19456 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Транзит Венера секстил транзит Плутон
« Отговор #60 -: Декември 07, 2010, 03:10:31 pm »
Ами няма сладки срещи засега  ;D. Плутон и Венера в натала са в рецепция и полуквадрат помежду си. Сега Плутон ми е на точен квадрат със себе си (2 минутки) и точна опозиция с натален Сатурн (3 минутки). Освен туй баш сега ми е и точният възврат на възлите (20 минутки). Това всичкото е все на оста Асц.-Десц., та ако нещо земе, че ме срещне, не бих заподозряла въобще мунданния секстил Венера-Плутон за причинител  :P.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #61 -: Декември 07, 2010, 05:23:02 pm »
Ами няма сладки срещи засега  ;D. Плутон и Венера в натала са в рецепция и полуквадрат помежду си. Сега Плутон ми е на точен квадрат със себе си (2 минутки) и точна опозиция с натален Сатурн (3 минутки). Освен туй баш сега ми е и точният възврат на възлите (20 минутки). Това всичкото е все на оста Асц.-Десц., та ако нещо земе, че ме срещне, не бих заподозряла въобще мунданния секстил Венера-Плутон за причинител  :P.

Interesnoto e tuk poneze dalgo se sadarza sextila Venera Pluton, inaze se srestat samo sa edin den w tosi aspekt. Pak ti imas oste dwa dena.  :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #62 -: Декември 07, 2010, 11:09:03 pm »

Всеки сте може да се изкаже през тези 4 дена какво и кого е срещнал от понеделник до четвартак, за да анализираме Венера секстил Плутон транзит!  

Понеже казахте, че бил подходящ транзита, вчера реших да се обадя на един много любим човек от миналото.  :P Интересното, е че по едно и също време сме се сънували, то аз и затова реших да го потърся де, като цяло нямам необходимост да общувам с любими хора от миналото. :rolleyes:  Натално са ми в опозиция.
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

holanda

« Отговор #63 -: Декември 07, 2010, 11:14:09 pm »
на мен ми се наложи да потърся 2ма стари съученика от основното.Единия ми трябваше за рождения час, a другия ми трябваше като свръзка да намеря една стара съседка
в натала Венера и Плутон са в съвпад

« Последна редакция: Декември 07, 2010, 11:56:53 pm от жълтолилава »

« Отговор #64 -: Декември 08, 2010, 12:34:32 am »
Прочитайки постовете тук, бях много скептично настроена относно евентуалните срещи, но днес видях сестрата на бившия, която не бях срещала близо 3 години.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

лилид

« Отговор #65 -: Декември 08, 2010, 06:15:24 pm »
темата ми е интересна също от гл.т. това как ще изглежда в двойките срещнали се инициативата и/или случайността...

бих пуснала темата след периодчето - за да се избегне влияние върху инициативата на четящите сега, по време на периодчето. но щом вече е пусната - така ще да е решил Плутон, върху инициативата на автора  :97:

поздрави и добри срещи  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #66 -: Декември 08, 2010, 07:09:04 pm »
До днес не съм срещнала никой по-специален човек :lol: Ще видим утре..

*

Santi

« Отговор #67 -: Декември 08, 2010, 10:49:07 pm »
В Понеделник имах една такава среща  ;D . Венера транзитира в 8-ми, а Плутон e нa K11 .

« Отговор #68 -: Декември 09, 2010, 04:06:15 am »
Мойта среща беше с две бивши съученички с разбити сърца, страдащи любовно, и двете бяха унили, само аз бях в добро настроение, без причина  ;D

*

9779

• 32
« Отговор #69 -: Декември 09, 2010, 07:11:13 pm »
При транзита Венера секстил Плутон от понеделник до четвартак сте имама възможноста да срещнем познати,  
Всеки сте може да се изкаже през тези 4 дена какво и кого е срещнал от понеделник до четвартак, за да анализираме Венера секстил Плутон транзит!  

Вчера срещнах брат си и снаха си ( на дело в което ние сме едни от ищците за наследствени земи) с тях не си говоря от 2006 г. , аз ги поздравих първа и започнах разговор защото те са гузните и едвам ме поглеждаха. Интересно ,че в сайта "astroto.com" в "дневната прогноза" имаше това изречение "Може да използвате този ден за подобряване на взаймоотношенията с братя,сестри..." Не, че аз исках да ги подобрявам де, ама не можех да се държа като говедо въпреки лошото което са ми причинили.

Та брой ли се това към горния транзит.
« Последна редакция: Декември 09, 2010, 07:29:21 pm от 9779 »

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #70 -: Декември 09, 2010, 07:13:31 pm »
При транзита Венера секстил Плутон от понеделник до четвартак сте имама възможноста да срещнем познати, 

Вчера срещнах брат си и снаха си ( на дело в което ние сме едни от ищците за наследствени земи) с тях не си говоря от 2006 г. , аз ги поздравих първа и започнах разговор защото те са гузните и едвам ме поглеждаха. Интересно ,че в сайта теmura.net в "дневната прогноза" имаше това изречение "Може да използвате този ден за подобряване на взаймоотношенията с братя,сестри..." Не, че аз исках да ги подобрявам де, ама не можех да се държа като говедо въпреки лошото което са ми причинили.

Та брой ли се това към горния транзит.

Da moge da se broi sa sresta s hora koito ne sa srestani ot dawna.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #71 -: Декември 09, 2010, 09:25:15 pm »
И аз за секунди в далечината днес видях едно бившо гадже,но слава Богу беше отдалече ;D
Не ми е от големите любови.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #72 -: Декември 09, 2010, 09:38:59 pm »
И аз за секунди в далечината днес видях едно бившо гадже,но слава Богу беше отдалече ;D
Не ми е от големите любови.

ako ti bese ot golemite gadzeta namase da se rasdelis. Tuk goworim sa biwsi, koito sme gi sarowili duhowno, nali taka! :85:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #73 -: Декември 09, 2010, 09:53:28 pm »
Аз пък никой не съм срещнала....
Нали съм болничка, стоя си в къщи и кашлям гадничко...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #74 -: Декември 09, 2010, 09:56:29 pm »
 ;D Родителските срещи броят ли се?
На мен Плутон ми е У5..та може и да мине за събитие по транзита. ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #75 -: Декември 09, 2010, 10:01:52 pm »
;D Родителските срещи броят ли се?
На мен Плутон ми е У5..та може и да мине за събитие по транзита. ;D

Moge da se brojat ako si imala plutonski problemi. :wink2:

« Отговор #76 -: Декември 09, 2010, 10:02:45 pm »
Доби , няма ли някакъв начин да пишеш на кирилица ..........

*

holanda

« Отговор #77 -: Декември 09, 2010, 10:04:19 pm »
на мен ми се наложи да потърся 2ма стари съученика от основното.Единия ми трябваше за рождения час, a другия ми трябваше като свръзка да намеря една стара съседка

този още го чакам да ми даде нужната информация.Не ми говори. Или не си отваря пощата ,или още не ми е простил за гадния прякор ,които му измислих като бяхме малки.
Плутон май ме наказва за лошите постъпки в миналото  ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #78 -: Декември 09, 2010, 10:11:09 pm »

този още го чакам да ми даде нужната информация.Не ми говори. Или не си отваря пощата ,или още не ми е простил за гадния прякор ,които му измислих като бяхме малки.
Плутон май ме наказва за лошите постъпки в миналото  ;D

Ot sakonite na sadbata se kaswa.
 „Това, което другите ни причиняват, сме си го причинили сами вътрешно.“

*

Asol

• 4140
« Отговор #79 -: Декември 09, 2010, 10:14:13 pm »
Доби , няма ли някакъв начин да пишеш на кирилица ..........

...и да триеш в цитатите си развитието на цялата дискусия, а да цитираш само последното мнение  :-[