Здравей Гост

Стъпките ,Транзита на Сатурн през 11-ти натален дом и опозето в 5-ти

• 46 Отговора
  • 7364 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Кардиналния кръст трябва да ми е запълнен.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at

Strasna si, iskas wsizki kardinalni torbi da napalnes, nama li da ti e tesko? :rolf:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287

Strasna si, iskas wsizki kardinalni torbi da napalnes, nama li da ti e tesko? :rolf:

Кат шЪ е гарга да е рошава.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
(нда.. както обикновено обичайните писания ;D)

Колко е лош Сатурн в домовете където преминава, особено 1 и 12.
Хората смятат 12 дом за наистина лош, те не го харесват, защото пазят нещата си от 11 и 10, те искат да вземат повече(пак предишните 11 и 10), и това е нормално, но загубата не е нещо лошо.
Много астролози не правят разлика между 11 и 10 и ги тълкуват почти еднакво..

11 дом е Кама дом, там са големите ни амбиции. Това, което искаме да развием с властта, която имаме, чрез поемането на отговорност, репутацията ни и прочие(10 дом), забавленията и експериментацията с предпочитанията ни на личностно ниво, както и в партнъорските взаимоотношения от другите два Кама домове, също така този дом е част от колективните вселенски домове(9,10,11,12), насочеността към света. 11 дом е именно изпълнението на най-високите амбиции, които си поставяме.

12 дом - "домът на загубите", но загубата е нещо естествено, и нормален период - ние губим неща постоянно.  Когато губим неща, това е като все едно губим нещо от душата си, но това е, защото не знаем кои сме, душата никога не губи нищо, но ако не знаем кои сме загубата е болезнена. Това е част от живота - губим и доброто, но губим и лошото.
Толкова от мен по Сатурн и "лошите" домове.
« Последна редакция: Декември 12, 2010, 05:36:46 am от kris »

*

Divna

• 2478
При мен най-тежко може би усетих когато Сатурн премина през 8ми дом и през 11. Много сълзи бяха там. 

*

Марая

• 28287
При мен най-тежко може би усетих когато Сатурн премина през 8ми дом и през 11. Много сълзи бяха там. 

Аспектите..., вероятно за това ,,,, :(

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
аз се омъжих при транзита на сатурн през 11-ти дом. нямам планети в него, в пети са луната и нептун. иначе сатурн натално е в 12-ти, в съвпад с асцедента.
управлява натално 6-ти