Според този тест /до колко верен немам поема/ - Вас окружает аура сапфирового цветаЛюди с синим оттенком ауры обладает очень сильными чувствами и переживаниями, реагируя на любую мелочь. Также Вы обладаете глубокой духовностью и погружены в себя. Вы безбрежны и бездонны, как океан, и очень внимательно относитесь ко всему, что связано с сердцем, душой и духом... Марая, душко, ква беше моята аура - жълта - май - освен да ги слея и да стане цвят лилав. Аз съм само цвят лилав, лилав съм....жълт, зелен, син -абе цяла дъга съм си...
Нищо не виждам днес....разкъсана съм от една голяма невъзможна любов!
Цитат на: Марая в Декември 24, 2010, 07:48:00 pmНищо не виждам днес....разкъсана съм от една голяма невъзможна любов! Няма невъзможни неща... Особено при теб! Сама поддържаш огъня.
Имам го в изобилие! Раздавам го....
Цитат на: Марая в Декември 25, 2010, 02:51:48 am Имам го в изобилие! Раздавам го.... Май, това е единственото, което го имаме в изобилие! :blink:
Здравей, Марая Ще ми кажеш ли каква е моята аура?Много ти благодря! :blink:
Цяла! :blink:
някой виждал ли е аурата на мъртвец, скоро след смъртта и колко време е видима :rolleyes:
Офиса на Деян Колев е в Студентски град до Зимния дворец, снимката струва 50 лева, дават и няколко листа с обяснения на основните характеристики. Измерват се доста неща... Който иска мога да дам телефони. :blink:
http://prikachi.com/images/279/2830279B.jpgТова е аурата която видях с периферното си зрение.(нещо подобно като на снимката, но не точно... нещо като свита змия, но с един обръч надигнала се да хапе.)Има ли някой който може да коментира ?