Здравей Гост

Аспекти за женска сексапилност и еротично излъчване

• 275 Отговора
  • 46256 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Аспекти за женска сексапилност и еротично излъчване
« Отговор #80 -: Декември 12, 2010, 09:39:15 pm »
Лили, по картата на жената - не съм сигурна, че АСЦ и е Стрелец  ;)
( от това, което казваш )

Няма начин да е родена чак половин час по-късно, за да е изгряващ Козирог.
В много отношения отговаря на акцентирания 8 дом - живее в сянката на партньора и обича да вади кестените от огъня с чужди ръце.  ;) Също така имам догадки, че е изживяла някакво травмиращо събитие в детството или през пубертета. Спомням си, че когато й заговорих за значението на Плутон и 8 дом в нейната карта, тя някак настръхна. А после спомена, че личностната трансформация, за която говоря, вече е изживяна от нея. Когато започнах да описвам баща й, отклони темата и усетих, че разговорите за бащата й причиняват болка. Никога не е споменавала за него. Беше споменала само, че живее с майка си и има брат. За нея мога да кажа, че е много прикрит човек и не говори много, едва й се чува гласчето. Действа хитро и подмолно, беше назначена на длъжност "доносник" във фирмата, в която работеше приятелят й, трябваше да следи всички ни и да докладва. Това също ми се връзва със стелиум в 8 дом и кулминиращ Плутон в квадрат към Луна в първи дом - тя беше "очи и уши" на шефката.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #81 -: Декември 12, 2010, 09:41:34 pm »
Момичета и момчета , може ние да не разбираме какво точно иска да ни каже Доби? :rolleyes: :-\
Може би магнетизъм и харизма не свързва с със сексапил и еротика....

Сексапила и еротиката - какво разбиране Доби? :rolleyes: :-\ :blink:

zisto i prosto prawih predi 10 godini razsledwane na wsizki seksapilni zeni, koito baha isbrani sa nai seksapilnata zena na godinata. Sabelasah tesi aspekti, koito gi opisah w nazaloto. :85:

Ясно , а магнетизма и харизмата свързваш ли с еротиката и сексапила , ако не , защо..., ако да по какъв начин? ;) :blink:

Ne, ne gi swarswam s seksapilnosta i erotukata. Ne sam prawil izsledwania po tosi wapros, satowa i namam mnenie! :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Декември 12, 2010, 09:42:26 pm »
To па e много трудно да се разбере какво иска да ни каже Doby. ;D ;D
Аз със сексапил свързвам АС, Луна, Слънце, Венера, Марс.. това за осмия дом не вижам резон, понеже това е парнтъорски дом и какво ни грее нас това? Освен да имаме хубави атрибути нищо друго..  но това не е сексапил, не е излъчване, не е красота(просто споменавам, красотата няма да я намесваме, говорим за сексапил еми това са Марс и Венера в кобинация с АС и управителя му, Слънце и Луна за излъчване, понеже нали каквото отгоре това и отдолу ;D)

:clap: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #83 -: Декември 12, 2010, 09:48:44 pm »
doby,първата жена за която се сетих и е много известна,е Моника Белучи.Съжалявам не мога да покажа астрохороскопа и,но може би някой друг ще го направи.Ориентирам се вече,но не открих нищо от написаното от теб.А тя е една от най-сексапилните жени.Може ли някакво обяснение за нея?

*

Марая

• 28287
« Отговор #84 -: Декември 12, 2010, 09:54:35 pm »
Момичета и момчета , може ние да не разбираме какво точно иска да ни каже Доби? :rolleyes: :-\
Може би магнетизъм и харизма не свързва с със сексапил и еротика....

Сексапила и еротиката - какво разбиране Доби? :rolleyes: :-\ :blink:

zisto i prosto prawih predi 10 godini razsledwane na wsizki seksapilni zeni, koito baha isbrani sa nai seksapilnata zena na godinata. Sabelasah tesi aspekti, koito gi opisah w nazaloto. :85:

Ясно , а магнетизма и харизмата свързваш ли с еротиката и сексапила , ако не , защо..., ако да по какъв начин? ;) :blink:

Ne, ne gi swarswam s seksapilnosta i erotukata. Ne sam prawil izsledwania po tosi wapros, satowa i namam mnenie! :wink2:

Всъщност да не говориш за сексапила като форми на тялото....? :rolleyes: :-\ ;D Като физически данни....Еротиката не ми се вписва обаче.... :rolleyes: :-\ , защото за мен еротиката е продукт на мисълта.... :rolleyes: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #85 -: Декември 12, 2010, 09:55:10 pm »
doby,първата жена за която се сетих и е много известна,е Моника Белучи.Съжалявам не мога да покажа астрохороскопа и,но може би някой друг ще го направи.Ориентирам се вече,но не открих нищо от написаното от теб.А тя е една от най-сексапилните жени.Може ли някакво обяснение за нея?

Monica Belucci e opredeleno moja tip zeni, rodena e na 30.9.1964, sa sazalenie namam zas. Tja ima Venera trigon Lilit, Venera sekstil Lunite wasli.  :88: :wink2:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Декември 12, 2010, 09:56:08 pm »
Аз със сексапил свързвам АС, Луна, Слънце, Венера, Марс.. това за осмия дом не вижам резон, понеже това е парнтъорски дом и какво ни грее нас това?

По осми дом е влиянието, което може да оказваме върху другите, изразяващо се чрез въздействие на субтилно ниво, невербално. Наистина, на много места пише, че акцент върху 8 дом може да даде по-изразен сексапил или сексуалност. Но нима един Сатурн в 8 дом, ако управлява АС Козирог, ще дари родения със сексапил?
Физиката и излъчването на натива свързвам с АС и личните планети, техните аспекти.
А в Джйотиш се споменава за накшатри, при които има тенденция по-често да дават физическа красота и чар, ако там попада АС или Луната. Венера също трябва да бъде акцентирана по някакъв начин.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #87 -: Декември 12, 2010, 10:00:34 pm »
doby,има това в един сайт Astro-Databank

Name       Bellucci, Monica   Gender: F
born on               30 September 1964 at 14:30 (= 2:30 PM )
Place               Citta di Castello, Italy, 43n27, 12e14
Timezone    MET h1e (is standard time)
Data source    Quoted BC/BR   Rodden Rating AA

*

Stella

• 7765
« Отговор #88 -: Декември 12, 2010, 10:00:46 pm »

Monica Belucci e opredeleno moja tip zeni, rodena e na 30.9.1964, sa sazalenie namam zas. Tja ima Venera trigon Lilit, Venera sekstil Lunite wasli.  :88: :wink2:

Моята Венера е в екзалтация в Риби, в секстил/тригон с Лунните възли и управлява северния, но ако няма връзка с асцендента или с неговия управител, сексапилът няма как да се излъчи навън. Не съм и гледала скоро картата.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #89 -: Декември 12, 2010, 10:03:11 pm »
Стела , но си на мнение , че фокуса е АСЦ...-Нали правилно те разбирам?

Ами, понеже той отговаря за физическото тяло нали така?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #90 -: Декември 12, 2010, 10:05:36 pm »
На аватарите съм с Моника Белучи.  ;D И аз много я харесвам.
Има интересни мидпойнти върху Луна и Асцендент.

ПП: Имам й картата, но не мога да я прикача. Дова ми, че файла е тежък.
Доби, как поставяш картите тук от програмата си?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Декември 12, 2010, 10:06:29 pm »
Ето картата на Моника Белучи, наскоро нали я разглеждахме във форума.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #92 -: Декември 12, 2010, 10:07:06 pm »
Не свързвам позицията на господаря на АС в 8 дом със сексапил и еротико-сексуално излъчване задължително. Ами ако АС се управлява от нелична планета?

Всички планети са лични, особено ако имат отношение към асцендента. Това е единият от митовете на астрологията - деленето на лични и нелични планети в ПЕРСОНАЛНИЯ хороскоп. Но това е мое мнение. Все едно да кажеш, че Плутон не е сексуален, при това е естествен управител на 8-ми дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Декември 12, 2010, 10:07:21 pm »
Стела , но си на мнение , че фокуса е АСЦ...-Нали правилно те разбирам?

Ами, понеже той отговаря за физическото тяло нали така?

Точно! Точно това визирах...., не би могло да говорим за него без АСЦ-то....Просто е невъзможно според мен... :blink:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #94 -: Декември 12, 2010, 10:07:39 pm »
doby,има това в един сайт Astro-Databank

Name       Bellucci, Monica   Gender: F
born on               30 September 1964 at 14:30 (= 2:30 PM )
Place               Citta di Castello, Italy, 43n27, 12e14
Timezone    MET h1e (is standard time)
Data source    Quoted BC/BR   Rodden Rating AA

Blagodara nula, Venera 7 dom trigon Lilit, kakto i sextil kam lunite wasli.
Mars w 7 dom sextil s Slanzeto sasilwa neinata seksapilnost, kakto i Luna w 7 dom, zenite se oblizat zenstweno. I trite planeti sa w law, koito blestat tam, WAW! :wink2:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Декември 12, 2010, 10:15:49 pm »
Не свързвам позицията на господаря на АС в 8 дом със сексапил и еротико-сексуално излъчване задължително. Ами ако АС се управлява от нелична планета?

Всички планети са лични, особено ако имат отношение към асцендента. Това е единият от митовете на астрологията - деленето на лични и нелични планети в ПЕРСОНАЛНИЯ хороскоп. Но това е мое мнение. Все едно да кажеш, че Плутон не е сексуален, при това е естествен управител на 8-ми дом.

Гол Плутон в 8 дом трудно бих определила като показател за сексапил, ако не го потвърждават други аспекти. Ако има аспект със светило, Венера или Марс, тогава може би да. Но и тук се намират изключения, в първия си пост по темата включих две примерни карти, вижте втората - тя е изключение от правилата.

Плутон минава за сексуална планета, да.
Но моят въпрос беше какво правим с останалите бавни планети, ако управляват изгряващия знак:
- Юпитер
- Сатурн
- Уран
- Нептун
Тяхната позиция в 8 дом е гаранция за сексапил? Не гледаме аспекти, не гледаме доминанти, само това е достатъчно.

На първо място гледаме АС (физическото тяло), както и бързите планети, обръща се също така внимание дали има планети по ъглите и какви са те - те ни помагат да определим доминиращия архетип, който е от изключително значение за правилната интепретация на картата и заложеното в нея.
У8 в първи дом и У1 в осми беше и един от показателите за суицид, доколкото си спомням, така пишеше в книгите. Но нима при всеки ще се прояви тази тенденция, ако не е потвърдена от още няколко фактора в хороскопа?

« Последна редакция: Декември 12, 2010, 10:20:10 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #96 -: Декември 12, 2010, 10:16:11 pm »
Ето картата на Моника Белучи.

Господарят на Асцендента в аспект с Венера.

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Декември 12, 2010, 10:16:17 pm »
Най-сериозната доза сексуалност е притежание на Плутон според моето скромно мнение...
Марс е начина на изява... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #98 -: Декември 12, 2010, 10:21:59 pm »

Гол Плутон в 8 дом трудно бих определила като показател за сексапил,

Кой ти говори за "гол Плутон в 8-ми"? Изобщо не съм споменала подобно нещо. Ставаше дума за връзка на сексапила с асцендента или У1 с 8-ми дом или неговия управител, а твоето твърдение беше, че ако асцендентът се управлявал от НЕЛИЧНА ПЛАНЕТА, това нямало как да се отрази на сексапила. Моето твърдение беше, че няма лични и нелични планети в ПЕРСОНАЛНИЯ хороскоп и дадох пример с Плутон, който макар да е нелична планета (според някои определения) все пак е естествен управител на 8-ми дом.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Декември 12, 2010, 10:25:54 pm »
Красотата на Моника Белучи минава за класическа, не е тип еднодневка - АС Козирог и Венера в мажорен аспект с управителя на изгряващия знак.
Има и други фактори, определящи излъчването й - съвпад на Луна и Марс в ъглов дом, Нептун в съвпад с МС.
Не е нужно уравителят на АС да бъде в съвпад или друг аспект с Венера, за да дари родения с физическа привлекателност. Може и да не притежава такава, но по един или друг начин да изразява принципа на Венера в живота - чрез занимания с изкуство, дизайн, поезия, в отношенията с хората и т.н.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.