Доби,не схващам много,това дирекционен мидпойнт ли е,прогресивен ли е..?В смисъл,следим си дирекционни Марс и Венера и ако техния мидпойнт съвпадне с натално Слънце или прогресивно,ще изживеем обещаваща връзка?
Супер, значи като чукна четирсетака и малко отгоре ще мисля само за секс и ще изживея най-доброто от любовта. Сега като си го припомних се сещам, че има още 20 години до тази дирекция. Последното изречение, което написах е напълно безсмислено, вгледайте се и ще разберете.
на око,и с леко замъглено съзнание изчислих,че мидпойнта на дирекционни Марс/Венера съвпада с натална Венера,а прогресивен мидпойнт Марс/Венера съвпада с натален Плутон. Сега,по това време
Това е мидпойнта, с който върху Луна по дирекция има най-добра възможност за забременяване.Ако някоя година този мидпойнт попадне върху дирекционното или наталното Слънце вие ще имате щастието да изживеете най-страстната любов. :wink2:
И аз искам да попитам нещо :blink:Solar arc в астро кома, дирекция ли означаваше? :rolleyes:Защото ако е така,сега видях че имам хирон там,на мидпойнта венера- марс.Ако е така ,какво ще рече това Доби?
Цитат на: жълтолилава в Декември 16, 2010, 06:57:23 amДоби,не схващам много,това дирекционен мидпойнт ли е,прогресивен ли е..?В смисъл,следим си дирекционни Марс и Венера и ако техния мидпойнт съвпадне с натално Слънце или прогресивно,ще изживеем обещаваща връзка?Следим си дирекционния мидпойнта Марс Венера да съвпадне с натално Слънце или натална Луна, ще изживеем страстна любов, както и ако дирекционото Слънце или Луна върху мидпоинта Венера Марс. :wink2:
Цитат на: Milkyway в Декември 16, 2010, 03:23:17 pmИ аз искам да попитам нещо :blink:Solar arc в астро кома, дирекция ли означаваше? :rolleyes:Защото ако е така,сега видях че имам хирон там,на мидпойнта венера- марс.Ако е така ,какво ще рече това Доби?дирекция на слънчевата дъга.
Цитат на: Stella в Декември 16, 2010, 03:38:36 pmЦитат на: Milkyway в Декември 16, 2010, 03:23:17 pmИ аз искам да попитам нещо :blink:Solar arc в астро кома, дирекция ли означаваше? :rolleyes:Защото ако е така,сега видях че имам хирон там,на мидпойнта венера- марс.Ако е така ,какво ще рече това Доби?дирекция на слънчевата дъга.Благодаря Стела,значи правилно съм разбрала.Сега остава Доби да каже какво ще рече това,дирекционен хирон съвпад с мидпойнта венера-марс :blink:
Цитат на: Milkyway в Декември 16, 2010, 03:40:15 pmЦитат на: Stella в Декември 16, 2010, 03:38:36 pmЦитат на: Milkyway в Декември 16, 2010, 03:23:17 pmИ аз искам да попитам нещо :blink:Solar arc в астро кома, дирекция ли означаваше? :rolleyes:Защото ако е така,сега видях че имам хирон там,на мидпойнта венера- марс.Ако е така ,какво ще рече това Доби?дирекция на слънчевата дъга.Благодаря Стела,значи правилно съм разбрала.Сега остава Доби да каже какво ще рече това,дирекционен хирон съвпад с мидпойнта венера-марс :blink:Директираш си картата, докато Хиронът ти стигне до рождения мидпойнт между тези 2 планети.
Благодаря Стела,значи правилно съм разбрала.Сега остава Доби да каже какво ще рече това,дирекционен хирон съвпад с мидпойнта венера-марс :blink:
Технически астро кома го прави Сега чакаме тълкуването :wub:
жълтолилава imas tasi godina slanze direkzia warhu Venera Mars, nakoi se opitwa da te swala tasi godina mnogo strastno, no malko go e strah, da ne mu satworis strastno wratata. :wink2: Moze i da e nakoi ot biwsite ti.
Не зная кой ти е източника, но звучи доста пароксално за хората които имат навика да се замислят. Забременяването по метода на д-р Йонас, се случва 12-13 пъти годишно. А тука има да чакаш забременяване - веднъж-дваж в живота....Ако разчитахме на този дирекционен мидпойнт, досега да се бяхме затрили като популация.
Цитат на: doby в Декември 16, 2010, 05:50:48 amТова е мидпойнта, с който върху Луна по дирекция има най-добра възможност за забременяване.Ако някоя година този мидпойнт попадне върху дирекционното или наталното Слънце вие ще имате щастието да изживеете най-страстната любов. :wink2:Това много не ми е ясно..как така мидпойнта да попадне върху..? Не трябва ли да е обратното: натална или дирекционна планета да попадне върху мидпойнта? тука май си се "изгубил в превода".