Здравей Гост

Мидпойнта Венера/Марс - любовната страст

• 97 Отговора
  • 11378 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Re:Мидпойнта Венера/Марс - любовната страст
« Отговор #20 -: Декември 16, 2010, 07:05:40 am »
Доби,не схващам много,това дирекционен мидпойнт ли е,прогресивен ли е..?
В смисъл,следим си дирекционни Марс и Венера и ако техния мидпойнт съвпадне с натално Слънце или прогресивно,ще изживеем обещаваща връзка?

Следим си дирекционния мидпойнта Марс Венера да съвпадне с натално Слънце или натална Луна, ще изживеем страстна любов, както и ако дирекционото Слънце или Луна върху мидпоинта Венера Марс. :wink2:
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 07:10:23 am от doby »
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Декември 16, 2010, 07:12:21 am »
Ужас...ужас...ужас.....всички кардинални оси са активирани....На всичкото отгоре и Нептун и Хирон са в/у мидпойнта слънце/луна.... :41: :33: от утре съм разпасана команда! Край.....сили нямам...мира нямам.... :rolleyes: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Декември 16, 2010, 07:13:09 am »
Супер, значи като чукна четирсетака и малко отгоре ще мисля само за секс и ще изживея най-доброто от любовта. Сега като си го припомних се сещам, че има още 20 години до тази дирекция. Последното изречение, което написах е напълно безсмислено, вгледайте се и ще разберете. ;D

И ти ли Бруте? :rolf: :rolf: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #23 -: Декември 16, 2010, 07:13:22 am »
Супер, значи като чукна четирсетака и малко отгоре ще мисля само за секс и ще изживея най-доброто от любовта. Сега като си го припомних се сещам, че има още 20 години до тази дирекция. Последното изречение, което написах е напълно безсмислено, вгледайте се и ще разберете. ;D

E to nakoi kato go mislat i go prawat!

*

holanda

« Отговор #24 -: Декември 16, 2010, 07:31:32 am »
на око,и с леко замъглено съзнание изчислих,че мидпойнта на дирекционни Марс/Венера съвпада с натална Венера,а прогресивен мидпойнт Марс/Венера съвпада с натален Плутон. Сега,по това време  :-\

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #25 -: Декември 16, 2010, 08:42:31 am »
на око,и с леко замъглено съзнание изчислих,че мидпойнта на дирекционни Марс/Венера съвпада с натална Венера,а прогресивен мидпойнт Марс/Венера съвпада с натален Плутон. Сега,по това време  :-\

жълтолилава imas tasi godina slanze direkzia warhu Venera Mars, nakoi se opitwa da te swala tasi godina mnogo strastno, no malko go e strah, da ne mu satworis strastno wratata. :wink2: Moze i da e nakoi ot biwsite ti.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #26 -: Декември 16, 2010, 03:23:17 pm »
И аз искам да попитам нещо :blink:
Solar arc   в астро кома, дирекция ли означаваше? :rolleyes:
Защото ако е така,сега видях че имам хирон там,на мидпойнта венера- марс.
Ако е така ,какво ще рече това Доби?

*

Stella

• 7765
« Отговор #27 -: Декември 16, 2010, 03:36:59 pm »
Това е мидпойнта, с който върху Луна по дирекция има най-добра възможност за забременяване.
Ако някоя година този мидпойнт попадне върху дирекционното или наталното Слънце вие ще имате щастието да изживеете най-страстната любов
. :wink2:

Това много не ми е ясно..как така мидпойнта да попадне върху..? Не трябва ли да е обратното: натална или дирекционна планета да попадне върху мидпойнта? тука май си се "изгубил в превода".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #28 -: Декември 16, 2010, 03:38:36 pm »

дирекция на слънчевата дъга.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #29 -: Декември 16, 2010, 03:39:26 pm »
Доби,не схващам много,това дирекционен мидпойнт ли е,прогресивен ли е..?
В смисъл,следим си дирекционни Марс и Венера и ако техния мидпойнт съвпадне с натално Слънце или прогресивно,ще изживеем обещаваща връзка?

Следим си дирекционния мидпойнта Марс Венера да съвпадне с натално Слънце или натална Луна, ще изживеем страстна любов, както и ако дирекционото Слънце или Луна върху мидпоинта Венера Марс. :wink2:

Не зная кой ти е източника, но звучи доста пароксално за хората които имат навика да се замислят. Забременяването по метода на д-р Йонас, се случва 12-13 пъти годишно. А тука има да чакаш забременяване - веднъж-дваж в живота....Ако разчитахме на този дирекционен мидпойнт, досега да се бяхме затрили като популация.  :57:
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 03:44:13 pm от Stella »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #30 -: Декември 16, 2010, 03:40:15 pm »

Благодаря Стела,значи правилно съм разбрала.Сега остава Доби да каже какво ще рече това,дирекционен хирон съвпад с мидпойнта венера-марс :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #31 -: Декември 16, 2010, 03:46:06 pm »

Благодаря Стела,значи правилно съм разбрала.Сега остава Доби да каже какво ще рече това,дирекционен хирон съвпад с мидпойнта венера-марс :blink:

Директираш си картата, докато Хиронът ти стигне до рождения мидпойнт между тези 2 планети.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #32 -: Декември 16, 2010, 03:49:17 pm »
Solar arc  в астро кома, дирекция ли означаваше? :rolleyes:

Директираш си картата, докато Хиронът ти стигне до рождения мидпойнт между тези 2 планети.
И теб ретро меркурия яко те гони ;D
Това съм го направила,и чакам доби да каже какво значи ;D в момента е така... ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #33 -: Декември 16, 2010, 03:53:59 pm »

[/quote]
И теб ретро меркурия яко те гони ;D
Това съм го направила,и чакам доби да каже какво значи ;D в момента е така... ;)
[/quote]

Надявам се да не ме гони яко. В смисъл, че въпросът ти ме подведе да ти отговоря как става технически.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #34 -: Декември 16, 2010, 03:55:20 pm »
Технически астро кома го прави ;)
Сега чакаме тълкуването :wub:

ако не го дочакаме,здраве да е ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Декември 16, 2010, 03:58:03 pm »
Технически астро кома го прави ;)
Сега чакаме тълкуването :wub:

ОК. Аз не се наемам да тълкувам Хирон - 2/3 от просветеното човечество е родено преди неговото откриване - 1977 г. Не се е натрупал достатъчно достоверен познавателен опит.
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 04:22:23 pm от Stella »

*

holanda

« Отговор #36 -: Декември 16, 2010, 06:11:48 pm »
жълтолилава imas tasi godina slanze direkzia warhu Venera Mars, nakoi se opitwa da te swala tasi godina mnogo strastno, no malko go e strah, da ne mu satworis strastno wratata. :wink2: Moze i da e nakoi ot biwsite ti.

мерси Доби  :blink:. Нямам общо,нито пък чувства към бив6ите си,нещо друго ще е.
И ако се появи и се влюбя безпаметно,ще дам реакция във форума как е чувството да имаш натална планета и дирекция на Слънце на мидпойнт Венера/Марс  :rolleyes:

само че този аспект да не разчита на мен за принос в популацията,не не  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Декември 16, 2010, 07:25:52 pm »
Не зная кой ти е източника, но звучи доста пароксално за хората които имат навика да се замислят. Забременяването по метода на д-р Йонас, се случва 12-13 пъти годишно. А тука има да чакаш забременяване - веднъж-дваж в живота....Ако разчитахме на този дирекционен мидпойнт, досега да се бяхме затрили като популация.

Принципно си права, но при двойки, които в продължение на години се опитват да заченат дете и не успяват поради медицински причини, наред с метода на д-р Йонас се избира и най-подходящият за това тайминг. След поредица неуспешни инвитро процедури ще разчиташ и на дирекции, и на прогресии, и на мидпойнти, и на бабини деветини... на всичко, каквото ти мине през акъла.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #38 -: Декември 16, 2010, 07:52:08 pm »
Това е мидпойнта, с който върху Луна по дирекция има най-добра възможност за забременяване.
Ако някоя година този мидпойнт попадне върху дирекционното или наталното Слънце вие ще имате щастието да изживеете най-страстната любов
. :wink2:

Това много не ми е ясно..как така мидпойнта да попадне върху..? Не трябва ли да е обратното: натална или дирекционна планета да попадне върху мидпойнта? тука май си се "изгубил в превода".

Става дума както за Слънце или Луна дирекция върху мидпоинта Венера Марс, така и дирекциония мидпоинт Венера Марс върху ньтала Луна или Слънце.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #39 -: Декември 16, 2010, 07:58:35 pm »

Da ti imas chiron direkzia warhu Luna Venera, Venera Mars, Slanze Merkurii i Neptun lunite wasli. Chiron satrudnawa tosi midpoint da se raswie, kakoto ako bese Slanze ili Luna. :wink2: