Здравей Гост

Съседите и битовизмите

• 69 Отговора
  • 8222 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Съседите и битовизмите
« -: Декември 18, 2010, 09:20:01 pm »
Съседите ги търсим в 3-ти дом....Управителя и аспектите , както и планетите....
Навярно всеки е  имал проблеми и знае колко е сложно да се разминаваш с хора от които струи негативна енергия...
Много съм възмутена и наред с това отегчена от съседка в София....
Какво имате на к3 , има ли планети в дома , къде е управителя и имате ли проблеми със съседите? :( ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
Re:Съседите и битовизмите
« Отговор #1 -: Декември 18, 2010, 09:33:27 pm »
Това ми е болната тема от 2 години насам.
В 3ти дом са ми плутон и уран.
Когато транзитния сатурн влезе в трети дом,започнаха неприятностите ми със съседите.Но сатурн наистина е великия учител.Вече е почти на края на трети но в съвпад с урана.
Миналата година даже пусках жалба в полицията за една от горният етаж.
Не пожелавам на никого да има такива съседи.......всичките.Не е само един,а всичките.
Такава отрова не сте виждали.Отрова,злоба,завист....

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Декември 18, 2010, 09:35:09 pm »
К3 -водолей , Уран в 10-ти ,тригон с луна 6-ти дом , управителя на 6-ти Венера във втори , аспект 130*...
Направо не знам от къде да ги търся проблемите? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #3 -: Декември 18, 2010, 09:41:09 pm »
Управител на К3 е Нептун
Нептун в 12ти само положително мажорно аспектиран
Нептун в Стрелец
Юпитер само хармонично аспектиран
няма други планети в 3ти дом
-----------------------------------

струва ми се, само тоя дом не стига ;D

имам проблеми със съседи от около 8 години, отделно хич не си падам по задушевни контакти с тях, само защото се е случило да живеят около мен ;D
ако разледаме 4ти - тогава нещата си идват на място :P

но може и текущо тр. Уран през 3ти да влияе в тази посока..

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Декември 18, 2010, 09:44:21 pm »
Права си Аброд...., че май трябва и 4-ти да се гледа....
На ИЦ имам Риби...., а упр. Нептун е в 12-ти...Цял живот са ми завиждали....,все клюки....Клюките са по меркурий аспект с 4-ти нямам....
Лелеее , разтрепериха ме от нерви....

*

Divna

• 2478
« Отговор #5 -: Декември 18, 2010, 09:53:53 pm »
Марая, при теб Лилит и Сатурн са в 3ти дом. Явно проблемите са свързани по-скоро с жени съседки с които имаш различия на мненията, а от там и кризи в комуникацията.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Декември 18, 2010, 10:02:44 pm »
Марая, при теб Лилит и Сатурн са в 3ти дом. Явно проблемите са свързани по-скоро с жени съседки с които имаш различия на мненията, а от там и кризи в комуникацията.

Ми не с всички , в другия апартамент не е така.... :(
Тая просто е луда...,луда...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7 -: Декември 18, 2010, 10:05:53 pm »
Много луди хора има и са все около нас :(
И мен това ме мъчи.
Най-странното е,че всичко се започна преди две години.В стария апартамент при наще,всички съседи са ангели,но откакто заживях в този(наследство от баба ми),просто нямам думи.Аз подхождах както винаги с усмивка и толерантност,а получих отрова и злоба :-X
Но успях да ги науча на някои неща :blink:

Чудя се,баба ми Бог да я прости,как ги е търпяла 30 години....незнам,но баба ми е светица.....аз не съм.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Декември 18, 2010, 11:22:22 pm »
През последните няколко години, откакто се преместихме в това жилище, имам прекрасни съседи. Прекрасни, защото караме на "Здравей, как си?" и нямаме никакви допирни точки с тях, нито какво да "делим".  ;D
В двете предишни жилища имаше доста гнусни съседи - злобни, завистливи, лицемерни (туй е масова болест навсякъде).
Не мога да повярвам, но дори ми беше предложена помощ от трима съседи, с които не поддържаме близък контакт. Предложиха ми да наглеждат и разхождат домашните любимци, ако ми се налага да отсъствам. Може би само плямпат, но все пак ценя жеста. А когато майка ми беше още жива, тежко боледуваше и изнемогвах с нейните кучета, една възрастна съседка ми предложи безъзмездна помощ в домакинството, която отказах. През целия си живот не съм разчитала на помощ от близки приятели, а това са просто съседи, с които нямам задушевен контакт...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #9 -: Декември 18, 2010, 11:31:31 pm »
През последните няколко години, откакто се преместихме в това жилище, имам прекрасни съседи. Прекрасни, защото караме на "Здравей, как си?" и нямаме никакви допирни точки с тях, нито какво да "делим".  ;D
В двете предишни жилища имаше доста гнусни съседи - злобни, завистливи, лицемерни (туй е масова болест навсякъде).
Не мога да повярвам, но дори ми беше предложена помощ от трима съседи, с които не поддържаме близък контакт. Предложиха ми да наглеждат и разхождат домашните любимци, ако ми се налага да отсъствам. Може би само плямпат, но все пак ценя жеста. А когато майка ми беше още жива, тежко боледуваше и изнемогвах с нейните кучета, една възрастна съседка ми предложи безъзмездна помощ в домакинството, която отказах. През целия си живот не съм разчитала на помощ от близки приятели, а това са просто съседи, с които нямам задушевен контакт...

Lili sasedite, kakto snaes sa 3 dom ogledalo na uspesno partnorstwo i uspesni kontakte. Kolkoto te sa uspesni w ziwota si, tolkowa po uspesno partnorstwo ste imas ili kontakte. Towa e ot knigata mi sa 12 zisneni prinzipa. :wink2:
« Последна редакция: Декември 19, 2010, 12:10:42 am от doby »
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Декември 18, 2010, 11:39:12 pm »
Благодаря, Доби.  :blink:

Имам Козирог на върха на 3 дом и интерсептиран Водолей там. Може би това е една от причините да поддържам дистанция със съседите. Управителите на 3 дом са ми в 9ти и 12ти дом - роднините ми са далеч, в чужбина и с тях също поддържам по-скоро формален контакт. Няма писма, картички, задушевни разговори по телефона - майка ми държеше на тия неща, а аз съм голям темерут в това отношение. А и когато през половината си живот си откъснат от средата, в която си се родил и израснал, от роднините си, близката емоционална връзка в един момент прекъсва, отношенията стават формални и се поддържат в знак на "добро възпитание".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #11 -: Декември 18, 2010, 11:51:31 pm »

Не пожелавам на никого да има такива съседи.......всичките.Не е само един,а всичките.
Такава отрова не сте виждали.Отрова,злоба,завист....

Ти си мислиш така.  :blink: Това май е заразна болест - булгаристан.  ;) Винаги гледа в чуждата чиния, завижда и се самоотравя. Но отравя и ближните си. И така заразата се разпространява. И хора с добро положение съм виждала да са все начумерени и недоволни от живота. Това е типично българска черта - да сме вечно недоволни.  :P

« Отговор #12 -: Декември 18, 2010, 11:53:47 pm »
К3 Скорпион и вътре  Венера/Луна/Нептун , съседите си ги обичам и са ми най-близките хора,който и в радост и в мъка си помагаме взаимно и по всяко време на денонощието
не съм имала проблеми с тях, съпричастност, взаимно уважение и толерантност градят взаимоотношенията ни, това е валидно и за двете ни жилища,в различни квартали на София
случили сме на съседи ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #13 -: Декември 18, 2010, 11:58:40 pm »
Трети дом Дева на на върха Венера в съвпад Плутон-със съседите нямам близки звзаимоотношения "Здравей" и толкоз. Нямам проблеми.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #14 -: Декември 19, 2010, 12:03:54 am »
Трети дом Дева на на върха Венера в съвпад Плутон-със съседите нямам близки звзаимоотношения "Здравей" и толкоз. Нямам проблеми.

Ami zowek kato nama problemi s sasedite si, nama i problemi w komunikaziata si, s partnora. :clap:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #15 -: Декември 19, 2010, 12:15:23 am »
Интересно..бившият ми съпруг имаше много близки такива със съседите, но поради различията между нас, се дистанцирах..Дори и като се разделихме не промених отношенията си с тях. Но и те не са ми създавали проблеми.

*

abroad

« Отговор #16 -: Декември 19, 2010, 12:47:42 am »
Ami zowek kato nama problemi s sasedite si, nama i problemi w komunikaziata si, s partnora. :clap:

днес ми хрумна същата взаимозависимост
а, сега като прочетох въпроса на Аурора в дърдорилнята се сетих и за другата - колите, не бяха ли и те по 3ти :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Декември 19, 2010, 12:56:44 am »
Според мен най-правилното решение е да си намериш първо съседите , а след това да купиш имота...
Преди години имах страхотни съседи...Сега на едното място са уникални , готини , точни....интелигентни....,на другото е нещо страшно....,прости селяни.... :(

*

abroad

« Отговор #18 -: Декември 19, 2010, 01:02:00 am »
Според мен най-правилното решение е да си намериш първо съседите , а след това да купиш имота...

това съм го мислила, откак пострадах преди време
но съседите винаги остават хипотетично променлива величина ;D, и така стигнах до извода, че най-добрият начин е да ги "премахнеш" като фактор още на старта, тоест да живееш в къща...

пропуснах да спомена, че единствените ми проблеми със съседите са във връзка с шума, нищо повече

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Декември 19, 2010, 01:07:44 am »

това съм го мислила, откак пострадах преди време
но съседите винаги остават хипотетично променлива величина ;D, и така стигнах до извода, че най-добрият начин е да ги "премахнеш" като фактор още на старта, тоест да живееш в къща...

пропуснах да спомена, че единствените ми проблеми със съседите са във връзка с шума, нищо повече

Живея в къща...От едната страна няма проблем , от другата е нещо страшно... ;DКой с кого спал , как спал , защо? Май съм вече за гората....
И тоя просташки ПУДУС ли МУДУС ли дето го измислиха , детето му трепереше гласчето в София...Може ли да ти падне тавана заради някой , който шест месеца не е стъпвал в жилището си? :rolleyes: