Здравей Гост

45 ГРАДУСА ИЛИ ПОЛУКВАДРАТ

• 41 Отговора
  • 6214 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
45 ГРАДУСА ИЛИ ПОЛУКВАДРАТ
« -: Януари 01, 2011, 07:03:42 am »
Това е първата тема която пускам в сайта..... за 2011...., не се знае..,знае ли се...коя ще е ... ;D ;D
Пускам я заради опита...
Няма по-тежък аспект от слънце/венера в поза 45.....
Звучи уникално..., просто начина на сношение е страшен....
В миналото ми е най-тежката , най-трудната и най-силната година...,година в която успях...,успях на всяка цена....
Погледнете си картите , споделете аспектите , имам още малко , много малко време ...да подскажа нещо.....
45* е е най-страшния аспект! това от Марая помнете

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re:45 ГРАДУСА ИЛИ ПОЛУКВАДРАТ
« Отговор #1 -: Януари 01, 2011, 07:09:22 am »
До колкото си спомням преди време беше станало въпрос точно за този аспект между Венера и Слънце, ако не се лъжа ти беше споменала нещо положително, но може и да греша, аз го имам в натала, Слънцето е в Лъв и е управител на МЦ, 10 дом, Венера е управител на АЦ(везни) и е в 12 дом, имам проблеми в партньорските отношения(много ми е трудно да се влюбя, а до момента колкото и пъти да се е случвало, не е завършвало така, както на мен  ми се иска) и...винаги съм мислела, че това се дължи на квадрата между Марс(управител на ДЦ) и Венера, а то не било само това  :(
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #2 -: Януари 01, 2011, 07:11:50 am »
Ся пък ще рИвем за един полуквадрат. Де да беше цял! :P Ами ако Венерата е като при мен, освен с полуквадрат, в съвпад с Антарес?  :P :P :P

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Януари 01, 2011, 07:13:17 am »
До колкото си спомням преди време беше станало въпрос точно за този аспект между Венера и Слънце, ако не се лъжа ти беше споменала нещо положително, но може и да греша, аз го имам в натала, Слънцето е в Лъв и е управител на МЦ, 10 дом, Венера е управител на АЦ(везни) и е в 12 дом, имам проблеми в партньорските отношения(много ми е трудно да се влюбя, а до момента колкото и пъти да се е случвало, не е завършвало така, както на мен  ми се иска) и...винаги съм мислела, че това се дължи на квадрата между Марс(управител на ДЦ) и Венера, а то не било само това  :(

Да , това е точно така..., както съм го споменала...
Всичко идва с много болка и труд....Важно е да го дочакаш! А това е априори предимство на този аспект....След като го преживееш...всичко е лесно! :blink: :blink: ;)
Въпроса е да оцелееш...и всичко зависи от Сатурн! :blink:
« Последна редакция: Януари 01, 2011, 07:21:11 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4 -: Януари 01, 2011, 07:15:32 am »
Много интересно съждение, благодаря за информацията, Сатурн ми нагази Венеката, минава ми през 12 дом, след около година ще прекоси и АЦ, стига ли или трябва да ме тормози още?  ;D
да не забравя, че квадратита Нептун (У5), Луна и Марс(У7) и пак ще го направи при ретро хода
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Януари 01, 2011, 07:20:13 am »
Много интересно съждение, благодаря за информацията, Сатурн ми нагази Венеката, минава ми през 12 дом, след около година ще прекоси и АЦ, стига ли или трябва да ме тормози още?  ;D
да не забравя, че квадратита Нептун (У5), Луна и Марс(У7) и пак ще го направи при ретро хода

Номера е да премине АСЦ....АЗ вярвам , че ще го преживееш.... :blink:
Бъди внимателна , бъди стриктна в ежедневните занимания...,никакви своеволия... ;D ;)
Когато премине АСЦ-то ще усетиш на мига , че е свалил вратовръзката..... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Януари 01, 2011, 07:23:30 am »
Ся пък ще рИвем за един полуквадрат. Де да беше цял! :P Ами ако Венерата е като при мен, освен с полуквадрат, в съвпад с Антарес?  :P :P :P

Не сме ревали!  ;D ;D
След като е разходящ му казваме.....   :wub: :wub: ;D ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=MKXRxsiV8ks

« Отговор #7 -: Януари 01, 2011, 07:25:47 am »
Това са много хубави думи, благодаря ти, Марая  :wub:
От доста време съм във форума, мисля още доста да остана, така че то ще се чуе, както се казва, надявам се след някоя и друга година като кажеш, че имаш предчувствие, че ще има годеж или сватба, да успея и аз да се вредя сред похвалилите се  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Януари 01, 2011, 07:42:39 am »
Това са много хубави думи, благодаря ти, Марая  :wub:
От доста време съм във форума, мисля още доста да остана, така че то ще се чуе, както се казва, надявам се след някоя и друга година като кажеш, че имаш предчувствие, че ще има годеж или сватба, да успея и аз да се вредя сред похвалилите се  :blink:

Толкова съм директна , че съм невъзможна за понасяне! ;D ...
Ще се радвам за теб, дори и да не го чуя..., аз знам и вярвам , че е така...А и опита , този опит трън в очите на света си казва думата! :wub: :wub: ;D

« Отговор #9 -: Януари 01, 2011, 07:53:57 am »
страхотен подарък ми направи за Новата година, аз от своя страна ти пожелавам да си безкрайно доволна от всичко, което се случва около теб  :88:

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Януари 01, 2011, 08:00:45 am »
страхотен подарък ми направи за Новата година, аз от своя страна ти пожелавам да си безкрайно доволна от всичко, което се случва около теб  :88:

От твоите уста в АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ! :wub:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #11 -: Януари 01, 2011, 06:48:58 pm »

Номера е да премине АСЦ....АЗ вярвам , че ще го преживееш.... :blink:
Бъди внимателна , бъди стриктна в ежедневните занимания...,никакви своеволия... ;D ;)
Когато премине АСЦ-то ще усетиш на мига , че е свалил вратовръзката..... :blink:

говори ми, говори ми.....  :25:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Uran

• 6041
« Отговор #12 -: Януари 01, 2011, 07:30:07 pm »
Натално го имам този аспект и е свързан с 1,2,4 и 11 домове, а действието е по 7-9 дом.
Та какво казваш?

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Януари 01, 2011, 07:45:56 pm »
До колкото си спомням преди време беше станало въпрос точно за този аспект между Венера и Слънце, ако не се лъжа ти беше споменала нещо положително,

Няма да се учудя. и аз съм я хващала в противоречие...характерно за Стрелеца е да преекспонира всички свои хипотези...но човек се развива. Вчера е мислила така, утре другояче. Не е грях да промениш мисленето си в течение на опита. А може пък между Венера и Слънце да действа положително този аспект. да си призная аз нямам наблюдения, но съм чела, че е от неприятните минорни аспекти.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #14 -: Януари 01, 2011, 07:48:37 pm »

От твоите уста в АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ! :wub:

Ще, ще! Няма отърване! Всичко там отива! :25:

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #15 -: Януари 01, 2011, 08:20:31 pm »
45° полуквадрат
„Късо съединение”, неочаквано събитие, стрес, бунтуване от време на време

Слънце 45° Венера
Жажда за удоволствия и наслади, суетен, самовлюбен, създава впечатление за великолепие

Как тълкувам полуквадрат Слънце Венера. :25:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #16 -: Януари 01, 2011, 08:50:17 pm »
аз имам натален полуквадрат на съвпада слънце-венера с плутон.. :( което дори ми изглежда още по неприятно..как според вас може да се тълкува този съвпад....много напрежение във връзките ли,става въпрос за всякакъв вид връзки-делови,лични,  битки за надмощие в отношенията или нещо друго?

*

tadj-all

« Отговор #17 -: Януари 01, 2011, 09:00:26 pm »
Да се разпиша по 1-вта тема за Н.Г.

45 градусовия аспект е...половината на квадрата ;) Сигурно не ви казвам нещо ново, ама поне това да добавя ;D

Са сериозно. Това за мен е квадрат, но по-тих и по-невзрачен на пръв поглед. Но си работи. Разликата е, както doby го е написал - неочаквано събитие. Аз така и винаги съм го приемал, че е неочакван израз на заряда, между двете планети. И бунт, разбира се.

* При Венера има обаче тънка разлика при това отстояние на 45 градуса от Слънцето. Щото значи, че й предстои да обръща (краката)...

issidorra
т'ва хич не е малко да имаш Венера в 12-ти(в Дева ли е?) и да има квадрат с Марс и да са управители на Асц-Дсц... ;)
Щастлива любов и качествено влюбване има при тая комбинация, разбира се, ама квадрата на Марс и Венера е трудна работа...

*

tadj-all

« Отговор #18 -: Януари 01, 2011, 09:03:04 pm »
аз имам натален полуквадрат на съвпада слънце-венера с плутон.. :( което дори ми изглежда още по неприятно..как според вас може да се тълкува този съвпад....много напрежение във връзките ли,става въпрос за всякакъв вид връзки-делови,лични,  битки за надмощие в отношенията или нещо друго?

Асцендентчето е (г)Овен, нали ;)

Тая убавиня дава много "свежи" връзки и нежност и любов в...меки тонове ;)

« Отговор #19 -: Януари 01, 2011, 09:19:25 pm »
Да асц е Овен, ама в тоя случай за връзките не трябва ли по скоро да гледаме Марс-как общувам с другите....много ми е трудно да си го разтълкувам този съвпад между венера-слънцето ,защото няма нито един мажорен аспект към тях-неаспектиран е,единственият аспект към тях е този полуквадрат. Незнам на събитийно ниво всички ли аспекти дават резултат,т.е събития, възможно ли е някой от тях да действат на вътрешно ниво, като преживяване на противоречие или преживяване на хармония и т.н.