Здравей Гост

Любовен хороскоп

• 42 Отговора
  • 5306 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:Любовен хороскоп
« Отговор #20 -: Януари 05, 2011, 02:37:13 pm »
Всички се страхуваме от отхвърляне, но това не ни дава правото да се страхуваме да рискуваме, защото ако не го направим няма как да разберем дали си е струвало. Ти навлизаш в най-хубавата си възраст, в тая, в която започваш да се превръщаш в мъж. Какво мислиш ще загубиш? Страхът си, нищо друго. Искаш ли да продължаваш все така да се страхуваш или искаш да пораснеш и да започнеш да се чувстваш като един истински мъж?
За думите съм уверена, че знаеш много добре какво да й кажеш. Ти умееш да се изразяваш добре, и съм убедена, че на нея това ще и хареса.

Хубаво ли ти е да се мъчиш? Ако ти харесва продължавай, твое право е. Така всеки път, когато си харесаш някое момиче ще си казваш "ами ако ме отхвърли?" и това ти гарантира доживотни душевни страдания, защото си уважил страха си и си го оставил да те победи.  
Ти искаш да си богат, тогава какво ще направиш? Ще рискуваш ли? Ще предприемаш ли нещо, за да имаш пари или ще си кажеш, че отново се страхуваш и ще предпочетеш да продължиш по същия предпазлив начин, разчитайки някой някога да дойде и да реши да ти направи милостиня от 100 000 000 $.

Първият път е най-труден, но след него каквото и да се случи ти ще се чувстваш победител. Защото едва тогава ще разбереш, че си успял да победиш страха си. Сигурна съм, че ще се чувстваш много щастлив и ти самия го знаеш много добре.

Помисли кой ден искаш да поговориш с момичето и тогава ще погледна транзитите дали са обещаващи за този ден.

*

Uran

• 6041
« Отговор #21 -: Януари 05, 2011, 03:05:57 pm »
Ростислав, съдейки по годината Ви на раждане, трябва да сте 11 клас. Смятате ли да учите в друг град след завършване на средното образование? По прогресии има указания за промени в дома Ви, както и за любов свързана по някакъв начин с работа или висше образование. Смятам, че при такива обстоятелства може да се реализират любовни отношения.

« Отговор #22 -: Януари 05, 2011, 03:19:49 pm »
не съм казал, че няма да говоря с нея напротив дори мисля да го направя утре или други ден. просто има някакъв вид страх вътре в мен, но не ми е пречка да направя крачката :)
а насоката ми е в музиката и спорта.
Големи благодарности : ))

« Отговор #23 -: Януари 05, 2011, 05:44:33 pm »
не съм казал, че няма да говоря с нея напротив дори мисля да го направя утре или други ден. просто има някакъв вид страх вътре в мен, но не ми е пречка да направя крачката :)

Виж сега,който рискува печели,който не рискува не печели!
Страх те е - от какво,от отхвърляне?Такъв е живота,какво да се прави,поне ще разбереш дали имаш бъдеще с тази девойка или се самозалъгваш  ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #24 -: Януари 05, 2011, 05:49:01 pm »

Виж сега,който рискува печели,който не рискува не печели!
Страх те е - от какво,от отхвърляне?Такъв е живота,какво да се прави,поне ще разбереш дали имаш бъдеще с тази девойка или се самозалъгваш  ;)

Права си Last Kiss! Най-добре е да се изясни ситуацията с разговор. Ако един човек още в началото не те хареса, после каквото и да правиш, няма да стане. Чиста загуба на време си е.

« Отговор #25 -: Януари 05, 2011, 06:01:32 pm »
Мхм,нема да се плашиш  ;D мене колко са ме отхвърляли,и то,когато аз съм се обеснявала  :-[ в лИбов,та какво да кажа...имаше полза,поне сега вече спирам да се обеснявам,ако ще е мъж да хване бика за рогата :P ;D Ако не друго,поне ще ти послужи за опит,но ти го карай оптимистично!

« Отговор #26 -: Януари 06, 2011, 06:57:56 am »
транзитите за в петък и събота как са ? :)

*

tadj-all

« Отговор #27 -: Януари 06, 2011, 07:45:48 am »
Батьовоту!

Заеби ги тия тука женските, какво ти разправят и какво те съветват по мъжките работи за отношенията!
Те са жени и няма как да те разберат...то те себе си рядко разбират, а и са нагли - имат наглостта да се оплакват (тука във форума може би не, но на живо пред някои приятелка, охоооо), че са неразбрани, неоценени, неподпрени и неподкрепени, а пък за незадоволени да не говоря - жена задоволена няма!  ;)  :mellow: :93: ;D

Както казват на изток - за родения няма идеална махурта. Т'ва последното значи - няма идеален момент. Все ще се преебе нещо и ще се скофти. Ако не то, то всичко останало...накрая даже и то ;D

Така, че - смело напред(науката е Слънце) да й сцепиш мрака на момата. Все...ще излезне някой светъл лъч. Пък, ако не излезне - оставяй я там на тъмното, да се оправя самичка! ;)

Астрологично - петък вечер след 18:00ч звездите се подреждат в една много специална конфигурация, която се среща веднъж на 100 години! Цела година и кусур си чакал - не изпускай! Ще съжаляваш после, ако не направиш нещо...И ще си пак на чикии ;)

Нека силата бъде с теб! Ако ли не - то гледай ти да си с нея, че... ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #28 -: Януари 06, 2011, 08:45:22 am »
Батьовоту!

Заеби ги тия тука женските, какво ти разправят и какво те съветват по мъжките работи за отношенията!
Те са жени и няма как да те разберат...то те себе си рядко разбират, а и са нагли - имат наглостта да се оплакват (тука във форума може би не, но на живо пред някои приятелка, охоооо), че са неразбрани, неоценени, неподпрени и неподкрепени, а пък за незадоволени да не говоря - жена задоволена няма!  ;)  :mellow: :93: ;D

Както казват на изток - за родения няма идеална махурта. Т'ва последното значи - няма идеален момент. Все ще се преебе нещо и ще се скофти. Ако не то, то всичко останало...накрая даже и то ;D

Така, че - смело напред(науката е Слънце) да й сцепиш мрака на момата. Все...ще излезне някой светъл лъч. Пък, ако не излезне - оставяй я там на тъмното, да се оправя самичка! ;)

Астрологично - петък вечер след 18:00ч звездите се подреждат в една много специална конфигурация, която се среща веднъж на 100 години! Цела година и кусур си чакал - не изпускай! Ще съжаляваш после, ако не направиш нещо...И ще си пак на чикии ;)

;D ;D ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #29 -: Януари 06, 2011, 08:49:43 am »
транзитите за в петък и събота как са ? :)

Дали петък или събота разликата е малка. Така че давай смело и знай, че ще стискаме палци.
После да дойдеш да докладваш. Ако станат нещата - много хубаво, ако ли не - мъж си нали? Няма да се даваш така лесно. Те момичетата обичат някой като се бори за тях. Така се чувстват по-специални.  ;)

« Отговор #30 -: Януари 06, 2011, 09:14:37 am »
бате разби ме,но пък ми хареса :)
отказ ? тази дума е непозната.. ако не стане сега ще стане по късно, но това,че не е станало сега не ми дава повод да се отказвам и да мисля, че няма да стане по късно  :wink2:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Януари 06, 2011, 06:01:48 pm »
Батьовоту!

Те са жени и няма как да те разберат...то те себе си рядко разбират, а и са нагли...

Уникално!  :rolf: :rolf: :clap: :clap:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #32 -: Януари 06, 2011, 06:33:19 pm »
Батьовоту,  ама и ти един късмет си имал ;D батю ти все ги  е "цепил" та все за оплаквания е слушал и за липса на доволство :P
от отбора не женките да ти кажа: не се оплакваме,а даже и се хвалим ( с голямо доволство) стига да има от кого и от какво

и по темата, ако харесваш някого, за да го покажеш не ти трябват звезди и т.н. ти покажи желание и джентълменство ( а това второто много връзва)
« Последна редакция: Януари 06, 2011, 06:37:33 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

• 2478
« Отговор #33 -: Януари 06, 2011, 06:46:59 pm »
Мен страшно ме развесели поста на Tadj-all.  ;D
Толкова искренни думи отдавна не бях чела. Браво момче!  :clap:
Дано жените с които си оценяват твоята откритост и неподправеност. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Януари 06, 2011, 06:49:01 pm »
Предполагам, че Тадж е наблегнал на хумористичната страна в изказването си, а не с цел да критикува жените.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #35 -: Януари 06, 2011, 06:51:12 pm »
Определено!Хумора му е незлоблив
Ако наистина е хумор де ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #36 -: Януари 06, 2011, 06:52:55 pm »
Важното е, че е изразил свободно мнението си, и най-вече, че има собственно такова и още повече, че не му пука кой какво ще си помисли за него. Евала му правя!  ;D

*

holanda

« Отговор #37 -: Януари 06, 2011, 06:53:37 pm »
а не с цел да критикува жените.  ;D

лелеее,много доблест и твърдост в ''нещата'' се иска ,за да си мъж и да възроптаеш в женски владения  ;D

*

tadj-all

« Отговор #38 -: Януари 06, 2011, 08:05:43 pm »
Мадамета ;)

Т'ва горното беше мъжки съвет между мъже ;D . Така, както едни мъже се подкрепят и се помпат срещу трудностите, които само една жена може да им причини. :P ;D. Приемете го, че е същото, както на вас са ви помагали приятелките ви, държейки ви за ла-пичката и са ви думали : "Не реви! Той ще се обади...сигурна съм!" :P ;D ;D

П.п: Естествено, че не съм женомраз! Искало ми се е много пъти, в моменти на трудности, ама мисля, че в една връзка само един космясъл мъжки г*з е съвсем достатъчно :P ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #39 -: Януари 06, 2011, 09:25:29 pm »
Батьовоту!

Те са жени и няма как да те разберат...то те себе си рядко разбират, а и са нагли - имат наглостта да се оплакват (тука във форума може би не, но на живо пред някои приятелка, охоооо), че са неразбрани, неоценени, неподпрени и неподкрепени, а пък за незадоволени да не говоря - жена задоволена няма!  ;)  :mellow: :93: ;D

:clap: :rolf: :rolf:

Истина ...., няма задоволена жена , особено когато е с високи изисквания!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците