Здравей Гост

Водещата планета в хороскопа ви, извън знака на Слнъцето?

• 56 Отговора
  • 7045 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Feia, има и нептунови астролози, макар че във форума са кът.

Теб да те сложим ли към графа Урано-Плутонианка?

Ако нямаш нищо напротив, има три вида плутонианци:
Плутонианец със задръжки: подтиснатия

Плутонианец с компенсация: доминантен в отношенията си
Този който е бил подтискан, има опасност да влезе в ролята на подтискащия.

Порасналия плутонианец: Целта е човек да върви своя собствен път в живота си, да спечели власт над себе си, както и да изразява изкрено своето лично мнение и да акцептира мнението на другите! :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Feia

Feia, има и нептунови астролози, макар че във форума са кът.

Теб да те сложим ли към графа Урано-Плутонианка?

Порасналия плутонианец: Целта е човек да върви своя собствен път в живота си, да спечели власт над себе си, както и да изразява изкрено своето лично мнение и да акцептира мнението на другите! :wink2:

Мисля, че има и някакви смесени типове, като в различните ситуации се проявяват разлините типове.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
Слънце - управител на асц. Меркурий в съвпад със Слънце. Уран- диспозитор на Слънце и Меркурий.

Теб ще те броим за Урано-Меркурианка.

Много лесно нареждаш хората в чекмеджета, на такива и такива, въпреки че всяка личност си е за себе си уникална. :85:

*

holanda

подобно писа и като отговор на мое мнение за Плутон
може ли да обясниш сега за какво става дума,защото Плутон няма проблем с личното мнение,а и по принцип аз не го свързвам толкова с мисленето.
С това за спечелването власт над себе си се съгласявам с теб.

*

tadj-all

Цитат на: doby

Ние всички живеем живота на умрелите...

* Много мазно и блажно звучи "своя собствен път"...Сякаш човек има опцията да върви по някакъв друг от този, който си е избрал преди раждането?

Целта тук е да се разбере дали във форума има най-много Плутонианци, в сравнение с останалите, за да се види, че Уранианците са значително по-малко във форума по астрология.  ;D

Имате право да гласувате 3 пъти, ако имате три планети в съвпад със Слънцети и/или асцендента.

Тук гласуваме без оглед на слънчевия знак. Гледаме само коя планета управлява асценеднта или е в съвпад с асцендента, някоя друга от осите или Слънцето.

Ац-то ми е управлявано от Венера,понеже е везни,а иначе в съвпад с ац-то ми е Юпитер,а със Слънцето - СЛВ.

*

Feia

* Много мазно и блажно звучи "своя собствен път"...Сякаш човек има опцията да върви по някакъв друг от този, който си е избрал преди раждането?

Родовата карма ли имаш предвид?

Често се живее и живота на живите членове на семейството.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at

подобно писа и като отговор на мое мнение за Плутон
може ли да обясниш сега за какво става дума,защото Плутон няма проблем с личното мнение,а и по принцип аз не го свързвам толкова с мисленето.
С това за спечелването власт над себе си се съгласявам с теб.

Плутон за мен има голямо значение дали изразяваме изкрено личното си мнение или го манипулираме, което се случва в повечето случай. Понеже Плутон е всичко каквото сме наследили от майка ни баща ни, така и както сме възприели подсъзнателно отношението между тях. Когато човек има накакав аспект между Слънце и Плутон, тогава може да се каже че сме приели мнениято и принципите на бащата. Същото е и с Луна Плутон на майката. До колко това мнение е лично или чуждо, зависи това, дали се водим по системата и мнението на майка ни, или баща ни, или сме си направили своя лична система на живот, както и лично мнение, което е най за предпочитане. :wink2:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at

Човек винаги има опцията на избор по кой път ще тръгне в живота си. Нали знаеш, който върви по чужди стъпки, не оставя собствени следи! :wink2:  

*

tadj-all

Цитат на: Feia

Родовата карма ли имаш предвид?

Често се живее и живота на живите членове на семейството.

Да, но и не само.

А те пък живеят живота на техните членове, онези пък на своите и какво излиза накрая - живеем живота на старците преди нас.

*Кръвта вода не става!
** Енергията не се губи, а само се променя!

От тия два закона следва - Енергията на родителите се предава по кръвта напред в поколението...Така се създават и талантите в децата.

*

tadj-all

Човек винаги има опцията на избор по кой път ще тръгне в живота си. Нали знаеш, който върви по чужди стъпки, не оставя собствени следи! :wink2:  

Така твърдят  източните философисти: човек е на една крачка от изскаченето на собствените си рамки, но някои хора са по-предразположени към това, а на други...не им е "дадено".

Имаш Слънце/Плутон - как направи своя избор?

*

Feia

Така се създават и талантите в децата.

И се приема негативният кармичен товар, който съдбата е определила.

*

Divna

• 2478

Да, но и не само.

А те пък живеят живота на техните членове, онези пък на своите и какво излиза накрая - живеем живота на старците преди нас.

*Кръвта вода не става!
** Енергията не се губи, а само се променя!

От тия два закона следва - Енергията на родителите се предава по кръвта напред в поколението...Така се създават и талантите в децата.

Не съм съвсем съгласна, защото много често се случва родителите с голям умствен капацитет и таланти да имат дете с умственна изостаналост. Много често олигофренията се среща именно при деца от високосоциални и интелектуални семейства.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at

Така твърдят  източните философисти: човек е на една крачка от изскаченето на собствените си рамки, но някои хора са по-предразположени към това, а на други...не им е "дадено".

Ами още като малък рискувах да се отделя от родителите ми, понеже не ми харесваше техния начин на живот. И много по късно разбрах и осъзнах сам, че съм вървял само по моя път, въпреки че не се харесваше на никой от семейството ми. :leos:

*

Lillie

• 30532

Така се създават и талантите в децата.

И се приема негативният кармичен товар, който съдбата е определила.

Дори в момента ковем съдбата на бъдещите си деца.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tadj-all

Цитат на: Divna_RR

Не съм съвсем съгласна, защото много често се случва родителите с голям умствен капацитет и таланти да имат дете с умственна изостаналост. Много често олигофренията се среща именно при деца от високосоциални и интелектуални семейства.

Едно шоколадче Милка, ще спомогне ли да се съгласиш ;)

Отде знаеш, дали някой в родата - баба, дядо, по-далечни дори не са "основоположили" някой от тяхната рода да се роди с "по-особена и фина настройка"?

*

tadj-all

Ами още като малък рискувах да се отделя от родителите ми, понеже не ми харесваше техния начин на живот. И много по късно разбрах и осъзнах сам, че съм вървял само по моя път, въпреки че не се харесваше на никой от семейството ми. :leos:

Т'ва е много добре. Но, откъде знаеш, че не ти е било "заложено", да го направиш? Пък ти да си мислиш, че е твой избора?

*

Feia

Т'ва е много добре. Но, откъде знаеш, че не ти е било "заложено", да го направиш? Пък ти да си мислиш, че е твой избора?

Това бягство от корените го правят Уранианците. Фактът, че Доби е професионален астролог доказва, че е Уранианец.

*

Divna

• 2478
Цитат на: Divna_RR

Едно шоколадче Милка, ще спомогне ли да се съгласиш ;)

Отде знаеш, дали някой в родата - баба, дядо, по-далечни дори не са "основоположили" някой от тяхната рода да се роди с "по-особена и фина настройка"?

Шоколад Милка не отказвам.  ;D

"Аз знам, че нищо не знам!"  :wink2:

*

Lillie

• 30532
Има практикуващи астролози, които нямат мажорен аспект на Уран с нито една лична планета.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.