Хело, аз обаче започвам да разбирам защо хората в този форум се отнесоха толкова зле с теб (а ти съчувствах тайно). Нещо ми светна при употребата на израза: "да те проверим"... Някакви комплекси... свързани с контрол, с власт? И - ти обичаш май да се ровиш в мръсното бельо, да гледаш все лошите неща... Животът не е толкова гаден, повярвай ми. Има и светла страна, на която си струва да обърнеш внимание, иначе ще си нещастна цял живот. Позволявам си този съвет, защото ми се струва, че си едно объркано младо дете, което търси отговори. Е, отговорът винаги е в любовта и вярата в доброто. Всички останали отговори водят към грешни пътища и накрая и към съвсем голямо объркване.
И стига с тея бащи. Родители. Учители. Съседи. Любовници. Деца, съпузи и прочее. От нас си зависи. Хвани си поеми отговорността за решенията в живота и това което си ти. Утре, като се загаджиш с някое момче, не проектирай (кофти - както разбрахме в една друга тема) бащата върху момчето, защото ще си провалиш връзката. И после - айде пак съм нещастна, не ми върви в любовта, хороскопа ми е виновен и кой ли не още. Ами не, ти сама си си направила така нещата.
Това че около теб вероятно е пълно с всякакви изроди, не означава че и ти трябва да бъдеш такава. Заради собственото ти психично здраве поне, ако не за друго.