ето пак слагаш мазна и мокра под един знаменател.. :rolleyes:
моите впечатления са, че повечето мъже не харесват да пипат бебешко олио например, става им гадно от представата, че ще се намажат с нещо мазно и ще им се мазнее между пръстите/мазно според тях, иначе не е, според мен, за мен е супер усещането/..затова да се намери човек, който хем ще маже, хем ще масажира, хем после ще **** е много трудно..поне 5-6 мъже скорпиони са ми казвали обече /без да ги питам/ че са страхотни масажисти, имат богат набор от масла в къщи и са ме питали знам ли какво е усещането от масаж на ходилата /аз не знам, но казвам, че това е вече демоде
/..какъв е извода- не може всички масажисти мъже да са скорпиони, но гадовете усещат какво иска всяка жена и и го предлагат, съответно очакват тя да задоволи техните нужди и желания и да им бъде гот и на двамата..на мен ще предложи масаж, на друга да я напляска, на трета да го бие и т.н. и всеки път все едно това им е най- желаното нещо на тях лично..големи са психолози и затова малко жени могат да им устоят..лошото е само, че след секса не стават за нищо..сори, но е така..те самите не го искат, свършили са си работата, изиграли са си ролята и кой откъде е..ако можеха и след това да са както преди това, но по другите теми от живота, щеше да има навсякъде масов бой и убийства за мъже- скорпиони..е човек не може да има всичко.. :rolleyes:
Tури си цайси и пак виж по-хубаво 
Те пол'вината мъже, дето познавам ръцете им са завряни в моторно масло от двигател, та от бебешко олио ли ще се плашункат

Масаж на ходилата? Едно приятелче ми разправяше, че като бил преди години на Love Parade в Берлин, понеже се котирало всичко покрай секса и имало нещо павилиони или шатри в които се предлагало еротичен масаж на стъпалата.
Той поне такива работи не вервал, че съществуват ми каза, че опитал и било истина.
Беше въодушевен, като ми разказваше...