Здравей Гост

Какво ни прави красиви и привлекателни за другите

• 128 Отговора
  • 16937 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Какво ни прави красиви и привлекателни за другите
« Отговор #80 -: Януари 09, 2011, 01:24:12 am »
Синастричен Марс в съвпад с ДС или в 7 дом на партньора не води задължително до кавги, ако тази конфликтност не е заложена в наталната карта на единия партньор или на двамата. Същите наблюдения имам и за синастричен Марс в съвпад с АС или в първи дом на партньора. Всеки реагира според картата си, партньорът и неговият хороскоп е само катализатор.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #81 -: Януари 09, 2011, 01:32:52 am »
Останал съм с впечатление, че Марс е голям дразнител понякога по осите - особено ИЦ, ДЦ .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Януари 09, 2011, 01:36:12 am »
Аброд , има ли ледена хубост жената? :-\
Бледо лице , светли очи , фина кожа.... :rolleyes:

имаше невероятно хубава кожа, бледа и фина, докато не я опорочи с безбройните си експерименти, светли очи - не

Жената е не само красива , тя е магнетична с нестандартна и нетипична визия , различна като излъчване , ледена принцеса , която топи мъжките сърца твърде умело и смело. Надарена е и с дар слово , умее и да говори и да слуша...Лесно може да приема различни роли...ТЯ  е онзи типаж жени , за който се казва , че превръщат слабостта в силно оръжие...Наред с това е много умна...За нея важи правилото крачка назад е три напред...Да , загубената битка не значи загубена война - метафорично казано...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Януари 09, 2011, 01:42:12 am »
Останал съм с впечатление, че Марс е голям дразнител понякога по осите - особено ИЦ, ДЦ .

Изглежда, че аз съм към изключенията  ;D, за мен синастричен Марс по тази ос е сексуален дразнител.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #84 -: Януари 09, 2011, 01:43:35 am »

В тоя ред на мисли Синухе , мен кое ме прави привлекателна и неустоима в повечето случай? :rolleyes:

На 1во място анаретна Венера в секстил АСЦ (харизма и сила в чара).После Юпитер близо до К8 и управител на 8 дом в екзалтация и голям земен тригон.Пък и нали вече съм ти казвал,че според мен широкият секстил Венера/Нептун си работи  :blink:

В случая Юпитер не е за подценяване,защото освен че държи Слънцето и Меркурий е и 2ри управител на 1 дом-твоето въздействие.А с Юпитер на границата между 7/8 дом се показва къде въздействието ти е най-силно,а Юпитер (наред с Нептун при теб дори гокленов) дава също харизма,до степен издигане в култ от останалите на дадената личност под една или друга форма.

Много ме замисли , все го забравям Юпитер , а той освен , че е в близнаци е и почти на к8....
Мерси! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #85 -: Януари 09, 2011, 01:49:12 am »

Изглежда, че аз съм към изключенията  ;D, за мен синастричен Марс по тази ос е сексуален дразнител.

За мен също с Марс в тази ос води до много силни страстни отношения в партньорството, както и мотивиране един друг.  :49:
« Последна редакция: Януари 09, 2011, 01:53:15 am от doby »
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Януари 09, 2011, 02:01:03 am »

Той навсякъде е дразнител.... ;D , за това е Марс....Любима планета ми е , особено рибешкия.... ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #87 -: Януари 09, 2011, 02:13:27 am »

Той навсякъде е дразнител.... ;D , за това е Марс....Любима планета ми е , особено рибешкия.... ;D

Личи си че си рибарка, и можеш да хващаш риби. :85:

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Януари 09, 2011, 02:17:42 am »

;D ;D , рибешкия ми е фаворит.... ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #89 -: Януари 09, 2011, 02:35:22 am »

Ти поне има риба фаворит, другите нямат и скарида! :85:

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Януари 09, 2011, 02:48:22 am »

Ти поне има риба фаворит, другите нямат и скарида! :85:

Не ги коментирам.... Искам да ти споделя , че Марс ми е любима планета , първо защото съм деен човек и после имам перфектен марс....Мисля , че той е изключително важна планета в картата както на анима ,така и на анимус....И не само , чрез марс ние изявяваме потенциала на звездите , не мисля , че той е лош , не мисля , че е бог на войната..., а считам , че е реализацията на енергията на предшестващите го светила и планети с цел асимилирането им от Юпитер и заздравяване на позицията на постигнатото от Сатурн....Все по-често напоследък си мисля , колко малко хора могат да стигнат до Уран...., а след него...дори не ми се говори... :blink:

*

Feia

« Отговор #91 -: Януари 09, 2011, 03:01:29 am »

Все по-често напоследък си мисля , колко малко хора могат да стигнат до Уран...., а след него...дори не ми се говори... :blink:

Много хора просто не са готови да бъдат свободни и се борят със зъби и нокти да не бъдат изтръгнати от удобните им илюзии.

Тъкмо сега пак гледам филма "Матрицата", защото го бях забравила. Там един от свободните от света на илюзиите, генериран от машините, предава останалите, защото не му харесва действителността. Готов е пак да се върне в илюзорния свят, създаден от машините за манипулиране на хората, стига в илюзорния свят да е богат извесетн актьор. Свободен е, но това не му харесва и казва, че установил, че "Незнанието е благословия".

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Януари 09, 2011, 03:09:37 am »

Все по-често напоследък си мисля , колко малко хора могат да стигнат до Уран...., а след него...дори не ми се говори... :blink:

Много хора просто не са готови да бъдат свободни и се борят със зъби и нокти да не бъдат изтръгнати от удобните им илюзии.

Тъкмо сега пак гледам филма "Матрицата", защото го бях забравила. Там един от свободните от света на илюзиите, генериран от машините, предава останалите, защото не му харесва действителността. Готов е пак да се върне в илюзорния свят, създаден от машините за манипулиране на хората, стига в илюзорния свят да е богат извесетн актьор. Свободен е, но това не му харесва и казва, че установил, че "Незнанието е благословия".

Това беше много точно казано..... :blink: Бих допълнила , че основното и най- вредно нещо с което се сблъскваме е страха..., вечния страх...Той има много еманации , но едно име- СТРАХ! :blink:

« Отговор #93 -: Януари 09, 2011, 03:17:02 am »
Венера в Козирог, в 12-ти дом, квадратури с Марс, Сатурн и Плутон (които сав 8-ми дом във Везни). В 7-ми дом нямам планети. У7 е Слънце в 1-ви дом.
Какви са вашите предположения? Привлекателна ли съм или грозна като смъртта?

Мисля, че не смееш да изявиш Венерата си.

Може би харесват в теб външните постижения - дали външен вид или някакви успехи. Или искат да си силна жена или пък това ги плаши.

С тази Венера в 12-ти дом - тайни любови?  ;D

И ето го дългоочакваният отговор на загадката. Фея е права. Мъжете се плашат от мен. Оставям на фантазията ви да прецените дали се плашат от грозни жени или от красиви и умни. ;)

P.S. Досега не съм имала тайни връзки.

« Отговор #94 -: Януари 09, 2011, 03:20:46 am »
Мирабела, аз също имам Венера в 12 дом и тайни любови не съм имала, също като теб не смятам, че не съм грозна или глупава и твоите думи са пореднното потвърждение, че това им е проблемът на повечето мъже
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Януари 09, 2011, 03:28:25 am »
Мирабела, аз също имам Венера в 12 дом и тайни любови не съм имала, също като теб не смятам, че не съм грозна или глупава и твоите думи са пореднното потвърждение, че това им е проблемът на повечето мъже

Дома е важен , по отношение на мястото в което се разиграват събитията...., но най-важното нещо е знака на куспидата на 12-ти , мястото на планетата като градус , както и знака.....Всяка венера се изразява различно , трудно можеш да направиш аналог на Венера в козирог в 12-ти дом и Венера в близнаци в 12-ти /например.... ;) :blink:

« Отговор #96 -: Януари 09, 2011, 03:35:06 am »
Знакът на куспидата е Везни, самата Венерка и тя е там, в 8-я градус, не помня къде, но някъде бях чела, че Венера в 12 дом означава, че си имаме нещо като закрилник, който ни измъква в последния момент от беди, да не дърпам дявола за опашката, но мисля, че при мен това си действана 100%
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #97 -: Януари 09, 2011, 03:48:45 am »
Венерата ми е в 4ти дом във Водолей и прави тригон с Юпитер и ац-то,съвпад със Сатурн и полусекстил с мц-то.А управителя на 7ми дом ми е Марс,съ-управител Венера.Марс в 10ти дом в рак, прави опозиция с Уран и Нептун, тригон с Плутон и 150-градусов аспект с Хирон.
Как ме възприемат околните? :-\

Марая,а аз? :rolleyes:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #98 -: Януари 09, 2011, 04:01:04 am »
doby, сега направо се сърдя ;D предишните теми все излизах желана, с хубав брак и т.н. пък сега ще се окажа грозотия ;D ;D
венерата пропаднала...
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Asol

• 4140
« Отговор #99 -: Януари 09, 2011, 04:06:32 am »
Те такива пропаднали  ;D са най-силните Венери. Може да дреме талант на художник в теб. :P :rolleyes: