Дали обаче и Нептун няма пръст в подобен род заболявания? :rolleyes:
Ами, снощи като четох писанията на тези с Нептун в 6-ти дом, на които докторите им слагат грешни диагнози, обаче те сами си разгадават болестите и после те минават от самосебе си, просто ми стана ясно...

Пример: "Лекуват" ми грип посредством пеницилинов антибиотик. На третия ден от "лечението" се обривам. Лекарите решават, че имам скарлатина и обявяват карантина в класа ми - вече съм голяма. Изписват ми отново пеницилин за всеки случай, да не би да получа усложнение от скарлатината. Накрая се оказва, че всъщност съм била алергична към пеницилин.
Втори пример. Получавам зверски коремни болки - на дванадесетина годишна възраст. Решават, че имам "гастрит" и започват да ме лекуват с подходящ 60 дневен курс антибиотици, диета и разни други лекарства по схема. От което болките ми не отшумяват. След десетина дни и десетина изследвания се оказва, че съм била имала остро възпаление на апендикса, на косъм от перитонит, което се "лекува" само със спешна операция. Отшумяло си е обаче само.
Трети пример. Предписано ми е "профилактично" ежедневно приемане на проЗт аспирин след раждане. Имам отново коремни болки в дясното подребрие. Неизвестно защо решават, че те се дължат на камъни в бъбреците, които вече не се визуализират, но се предполага, че няма начин да не са били някъде там, и да са излезли, при което са предизвикали остра бъбречна колика. Изследванията ми не показват такива работи, но ми се назначава дъъълъг курс прием на системни антибиотици, за да "стабилизираме" бъбреците. Оказва се всъщност след около месец, че черният ми дроб е направил токсична реакция към аспирина и ме е попреболял ядосано, та белким се взема в ръце.