Здравей Гост

Пълнолуние рак-козирог 19.01.2011, 29гр.

• 62 Отговора
  • 10842 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Пълнолуние рак-козирог 19.01.2011, 29гр.
« Отговор #20 -: Януари 17, 2011, 05:32:56 pm »
Знаете ли горе долу,пълнолунието как може да се прояви при човек в съвпад с венерата му и АС?

Сигурно ще е нещо, свързано с външния вид. Може да се поглезиш или да имаш възможност да се покажеш в добра светлина пред другите, да излъчваш чар, на който трудно може да се устои. ;) Примерно, но ти това се сещаш и сама, нали. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #21 -: Януари 17, 2011, 06:50:13 pm »
Знаете ли горе долу,пълнолунието как може да се прояви при човек в съвпад с венерата му и АС?

Сигурно ще е нещо, свързано с външния вид. Може да се поглезиш или да имаш възможност да се покажеш в добра светлина пред другите, да излъчваш чар, на който трудно може да се устои. ;) Примерно, но ти това се сещаш и сама, нали. 
Да да,ама не става въпрос за мен:)
Както и да е.... мерси.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #22 -: Януари 17, 2011, 07:27:11 pm »
Еми много кодово така, давай повече инфо, примерно, ако е мъж кои домове отнася и т.н., знаеш.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #23 -: Януари 18, 2011, 10:48:19 pm »
Пълнолунието ми ляга на куспидите на 9/3. Марая, нали от върхове се вълнуваш за инфо, ако има такова, ще дам. Отсега, което се вижда не се връзват нещата с тематиката на въпросните.

Прия, определено се усеща отсега.   

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Януари 18, 2011, 10:54:00 pm »
Пълнолунието ми ляга на куспидите на 9/3. Марая, нали от върхове се вълнуваш за инфо, ако има такова, ще дам. Отсега, което се вижда не се връзват нещата с тематиката на въпросните.

Прия, определено се усеща отсега.   

Да , Съни , много благодаря! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Януари 18, 2011, 11:09:49 pm »

И на мен ми се намества върху същите куспиди, в аспект с нат. Юпитер в 7 дом.
Но засега няма нито раздвижване, нито промяна. Изглежда, че и тази лунация ще мине незабелязано при мен.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #26 -: Януари 18, 2011, 11:15:09 pm »
аз не мога да преценя май...
ама сега като се замисля, пълнолунието ми прави Тао квадрат към съвпада Луна/Плутон в Скорпион - върха на квадрата е там....Луната ще е на 2 градуса от Меркурий(У5 и У8).....за сега секса и страстите са доминиращи в съзнанието ми...надявам се да си остане така.... :blink: ;D :rolleyes:
това ми е достатъчно от пълнолунието, а то още не е започнало .....знаците Рак и Козирог са  си акцент при мен.....надявам се само това да е  :blink:
« Последна редакция: Януари 18, 2011, 11:21:45 pm от vanilla »

*

Uran

• 6041
« Отговор #27 -: Януари 18, 2011, 11:18:09 pm »
Върху асц/десц.

« Отговор #28 -: Януари 19, 2011, 12:18:49 am »
На мен ми е в 10ти дом,прави bQ със Слънцето ми,секстил с Луната,тригон с Мерк и Плутон,съвпад с Марс, Q с Юпитер и с Ац-то.

Тригоните и секстилите се предполага,че са благоприятни,нали?Макар че тоя съвпад с Марс...а куиноксите не знам как да ги тълкувам?Иначе 10 ти дом може би има напредвид края на изпитите?Тогава ми свършват,иначе друго не виждам какво може да се случи. :-\

Марая,според теб в каква насока може да ми повлияе пълнолунието (не знаех,че действа до две седмици след това)?
Вчера се ядосах малко,заради едно видео,което правихме групово,но мойто име го бяха сложили последно и в началото на клипа и на края,направо ме жегна,защото не е честно в сравнение с името,което беше поставил на една дето едвам се вяйва,ама нали я харесва...много се ядосах,макар че си премълчах,защото няма смисъл каквото и да кажа, мойто може,нали съм чужденка,та ще си прави к'вото иска  :41: направо ме изкара извън нерви...това е нещо,което може би бих могла да свържа с 10тия дом  :-\ за момента,а то се случи вчера.

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Януари 19, 2011, 12:24:32 am »
На мен ми е в 10ти дом,прави bQ със Слънцето ми,секстил с Луната,тригон с Мерк и Плутон,съвпад с Марс, Q с Юпитер и с Ац-то.

Тригоните и секстилите се предполага,че са благоприятни,нали?Макар че тоя съвпад с Марс...а куиноксите не знам как да ги тълкувам?Иначе 10 ти дом може би има напредвид края на изпитите?Тогава ми свършват,иначе друго не виждам какво може да се случи. :-\

Марая,според теб в каква насока може да ми повлияе пълнолунието (не знаех,че действа до две седмици след това)?
Вчера се ядосах малко,заради едно видео,което правихме групово,но мойто име го бяха сложили последно и в началото на клипа и на края,направо ме жегна,защото не е честно в сравнение с името,което беше поставил на една дето едвам се вяйва,ама нали я харесва...много се ядосах,макар че си премълчах,защото няма смисъл каквото и да кажа, мойто може,нали съм чужденка,та ще си прави к'вото иска  :41: направо ме изкара извън нерви...това е нещо,което може би бих могла да свържа с 10тия дом  :-\ за момента,а то се случи вчера.

Дай ми карта...не мога така.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #30 -: Януари 19, 2011, 12:28:42 am »

Дай ми карта...не мога така.... :blink:

Качвам синастрията

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Януари 19, 2011, 12:39:25 am »
Ще бъдеш по-емоционална в отношенията с групите , 11-ти /10-ти...Тук е Марс и Луна...Не бива да си криеш чувствата изразявай ги директно...Ти по принцип имаш по-силно изразено Его и най-малката думичка или жест те взривят...Оглеждай се , защото има възможност от нов роман....Приключила с някакъв период...

« Отговор #32 -: Януари 19, 2011, 12:43:22 am »
Ще бъдеш по-емоционална в отношенията с групите , 11-ти /10-ти...Тук е Марс и Луна...Не бива да си криеш чувствата изразявай ги директно...Ти по принцип имаш по-силно изразено Его и най-малката думичка или жест те взривят...Оглеждай се , защото има възможност от нов роман....Приключила с някакъв период...

Да,аз по принцип съм емоционална,но има неща,които ме обиждат,после малко се успокоих,викам си ''е,какво толкова'' и отново видях следващото място,на което името ми е последно,направо ми идва да го   :33: :sagittariuss: както и да е...опитвам се да се въздържа,че ще стане мазало,ако си отворя устата...
Нов роман...смисъл който е приключил преди време или че съм приключила с нещо и се предполага нещо ново (просто не разбрах добре последните две изречения  :-\)

*

Stella

• 7765
« Отговор #33 -: Януари 19, 2011, 12:45:46 am »
Проблемът на интерсептациите с включен знак е, че твърде много лунации се случват в широките домове. Честотата, с която се случва лунация в тези домове е много по-висока. С моята интерсептация по оста 2/8 - има да отработвам, да отрабоооотвам. Тази лунация ще се случи в 8-мия ми дом и в съвпад на Луна с натален Юпитер - У1/У12.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Януари 19, 2011, 12:46:56 am »

Да,аз по принцип съм емоционална,но има неща,които ме обиждат,после малко се успокоих,викам си ''е,какво толкова'' и отново видях следващото място,на което името ми е последно,направо ми идва да го   :33: :sagittariuss: както и да е...опитвам се да се въздържа,че ще стане мазало,ако си отворя устата...
Нов роман...смисъл който е приключил преди време или че съм приключила с нещо и се предполага нещо ново (просто не разбрах добре последните две изречения  :-\)

Приключил е период в живота ти , има вероятност да започнеш нов роман , който да има привкус на старите опитности....

« Отговор #35 -: Януари 19, 2011, 12:51:57 am »

Приключил е период в живота ти , има вероятност да започнеш нов роман , който да има привкус на старите опитности....

Разбирам.Благодаря ти!  :kissd:
Имах си хас да не прилича на старите опитности,все едни странни ме приличат  ;D ужас,сигурно са нестабилни емоционални /то няма как да е друго яче/,всеки път се държат различно  ;D ;D /това в кръга на шегата донякъде/
Но надявам се да е някакво ново начало  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #36 -: Януари 19, 2011, 12:53:55 am »
Niakoi da dade ideia kakvo 6te stava s men.  :-\ Na pylnolunie tr. Slynce e v trigon s nat. Slynce i nat. Pluton. Tr. Luna e v sextil s natalni Slynce i Pluton. Tr. Venera e v polojitelni aspekti s natalni Uran, Mars, SLV. Tr. Mars v polojitelni aspekti s natalni Upiter i Neptun. Cialata karta mi e aspektirana.  

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Януари 19, 2011, 12:54:33 am »

Карта на Луната....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #38 -: Януари 19, 2011, 05:07:10 pm »
Днешния ден за мен започва доста динамично на работното място, но утре съм отпускарка....
Луната ми транзитира през Марса в 6-ти....пълнолунието ще е в 7-ми... :blink:
Успех в делата на всички днес  :blink:

*

Марая

• 28287
Re:Пълнолуние рак-козирог 19.01.2011, 28гр.
« Отговор #39 -: Януари 20, 2011, 01:41:40 am »
Аз очаквам на тази дата да си купя новата кола, но Венера прави възврат не се знае какво още може да се случи  :P :P :P

Аурора , какво стана с колата? :rolleyes: :wub: