Здравей Гост

xxx

• 91 Отговора
  • 9212 Прегледи
*

priya

• **
  • 1263
xxx
« -: Януари 14, 2011, 07:20:01 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 04:37:12 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Натални Астрологични аспекти на Небесна защита
« Отговор #1 -: Януари 14, 2011, 07:22:01 pm »
По принцип големия космически тригон дава защита!  :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2 -: Януари 14, 2011, 07:26:21 pm »
имам слънце и СЛВ в 9-ти дом в Лъв!!! :mellow:
юпитер ми е в съвпад с МЦ.
Минавам през много трудности, но винаги оцелявам и излизам по-силна дори.
Преди почти 10 месеца оцелях при зверска катастрофа, преди 8 години за части от секундата не паднахме в една пропаст с кола, като дете съм си гълтала езика от инат, падала съм от 3 метра височина и се разминах само със счупена ръка. Мога още доста такива примери да дам, но да не дърпам дявола за опашката, защото не знам докога ще ми се разминава.
« Последна редакция: Януари 14, 2011, 07:34:36 pm от Рая »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3 -: Януари 14, 2011, 07:30:29 pm »
Мощен Юпитер в 12 дом не беше ли ангел-хранител? Силен бенефик в 12 дом според мен е добро разположение въпреки традиционно лошото му тълкуване. С динамиката (дирекциите) на хороскопа практически през по-голямата част от живота планетите в 12-ти се манифестират като основна наша същност - излизат в 1-ви дом и са нашият образ.

Силен и непоразен владетел на Асцендента - нямам предвид планетата управител на асц., а тази, която има най-много достойнства в знака и градуса на Асц. вероятно дава физическо здраве, сила и устойчивост на болести и несгоди.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Януари 14, 2011, 07:33:11 pm »
По принцип големия космически тригон дава защита!  :blink:

Може ли да напишеш малко повече за него и твоите наблюдения над проявлението му, Марая?

;D , може..... ;)

Нарича се още космически щит....Твърди се , че това е заслужено и идва от предишни инкарнации. При такива хора в *най-тъмната* нощ проблясва лъч и те са отново на светлина....
Поради тригоните които образува големия космически тригон и заетите знаци натива има реализация в сферите в които попадат тригона...Това е дадено отгоре....И винаги има защитата...Това е защита с лекота....
Воден , Огнен , Земен , Въздушен няма значение какъв е - той е защита... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #5 -: Януари 14, 2011, 07:34:55 pm »
бих добавила и Слънце в 12 дом.

от горепосочените аспекти нямам нищо в натала,но понякога ми се случва на късмет да избегна фатална ситуация.Дори бих казала,че фаталните ситуации,произшествия и т.н са често случващи се покрай мен,но по някаква случайност аз излизам невредима .
Като по-мъничка бях сигурна,че имам ангел-пазител  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Януари 14, 2011, 07:35:17 pm »
Същото важи и за конфигурацията Звездата на Давид!  :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #7 -: Януари 14, 2011, 07:36:32 pm »
големият тригон се образува, когато трите знака от една стихия са в натала и имат аспект помежду си ли?

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Януари 14, 2011, 07:37:24 pm »
големият тригон се образува, когато трите знака от една стихия са в натала и имат аспект помежду си ли?

Да..., като вътре могат да попаднат и 6 планети... :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #9 -: Януари 14, 2011, 07:38:36 pm »
майка ми има голям воден тригон, но и голям кръст, така че нещата при нея се уравновесяват.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #10 -: Януари 14, 2011, 07:43:27 pm »
Юпитер на големият ми син е в 5-ти дом и в точен тригон с АЦ и МЦ, дано това да му дава късмет, въпреки че досега по-често му се е случвало да пострада сериозно при незначителни събития.

При малкият ми син Венера е в 1-ви дом, съвпад Уран, освен, че е много чаровно дете, имам чувството, че винаги минава между капките и за разлика от батко си успява да се измъкне от всякакви ситуации. При него инстинкта за самосъхранение е изключително добре развит.

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Януари 14, 2011, 07:46:10 pm »
майка ми има голям воден тригон, но и голям кръст, така че нещата при нея се уравновесяват.

Ако в картата , няма кръст или тао..., то тогава защитата я има , но липсва възможността за реализация в материален план....Доста често се среща в картите на по-мързеливи хора....
Щипка квадратури  ;D е предпоставка за реализацията на големия космически тригон! :blink:

*

tadj-all

« Отговор #12 -: Януари 14, 2011, 07:48:53 pm »
За късмет и успех в живота гледам винаги Юпитер, планети с аспекти към него, 9-ти дом и планетите там, управителя на 9-ти, Стрелец и комай само това.

Личния управител на късмета е планетата, която управлява 9-ти дом. Ако тя е цакана на контра с тежки планети, к'ъвто и да е Юпитера, късмета няма да е много "желан".

Това са ми наблюденията и схемата.

* Венера...може да й викат "малкото щастие", ама за мен винаги е била "най-малкото зло". Затова и нея не я броя.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #13 -: Януари 14, 2011, 07:52:37 pm »
Мощен Юпитер в 12 дом не беше ли ангел-хранител? Силен бенефик в 12 дом според мен е добро разположение въпреки традиционно лошото му тълкуване. С динамиката (дирекциите) на хороскопа практически през по-голямата част от живота планетите в 12-ти се манифестират като основна наша същност - излизат в 1-ви дом и са нашият образ.

Силен и непоразен владетел на Асцендента - нямам предвид планетата управител на асц., а тази, която има най-много достойнства в знака и градуса на Асц. вероятно дава физическо здраве, сила и устойчивост на болести и несгоди.

Присъединявам се към това -  " Мощен Юпитер в 12 дом "  дава силна защита  :blink:
---------------------------------------------------------------------------------

Имам си голям воден тригон + 10-тина тао квадратури, ама нещо с късмета все се гониме  :-\
Синът ми е със Слънце в 9-дом на МЦ...... не знам дали на мързела
му се вика голям  " късмет "    ;D

Естествени минерали и амулети

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #14 -: Януари 14, 2011, 07:54:04 pm »
За късмет и успех в живота гледам винаги Юпитер, планети с аспекти към него, 9-ти дом и планетите там, управителя на 9-ти, Стрелец и комай само това.

И аз съм на същото мнение! :clap:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #15 -: Януари 14, 2011, 07:54:47 pm »
Същото важи и за конфигурацията Звездата на Давид!  :blink:

Това наистина е много силна конфигурация , но никак не е от лесните  ;)
Естествени минерали и амулети

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #16 -: Януари 14, 2011, 07:55:55 pm »

И аз съм на същото мнение! :clap:

ами тогава да вдигна тост за моето деветодомно слънце :08: :08:

обаче си мисля, че Юпитер в 12-ти дом дава много по-голяма защита и късмет!~

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #17 -: Януари 14, 2011, 07:58:00 pm »
Юпитер на големият ми син е в 5-ти дом и в точен тригон с АЦ и МЦ, дано това да му дава късмет, въпреки че досега по-често му се е случвало да пострада сериозно при незначителни събития.

добре, момчета, тази Юпитер според вас дали някога ще проработи??

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Януари 14, 2011, 08:02:02 pm »
Я си представете само една планета в случая Юпитер и 4 планети в конфигурация тригон....

Кое е по-силно изразено?! :blink:
При един транзит в/у една от участващите планети цялата конфигурация бива активизирана.....

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #19 -: Януари 14, 2011, 08:06:49 pm »
е, то една птичка пролет не прави :blink:
колкото повече, толкова повече :blink: