Здравей Гост

Един експеримент - тъмната страна на Луната

• 113 Отговора
  • 14071 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Един експеримент - тъмната страна на Луната
« Отговор #40 -: Януари 28, 2011, 03:30:24 am »
Вещичка - ако не е тайна - Луната ти какви аспекти има? Разбрах само, че е в 4-ти дом в Рак.
Нептун да е замесен с другото светило по някакъв начин?

Това с рептилите и тъмните същества...хем от една страна ми изглежда пълен каламбур, хем от друга пък би могло да има някаква истина.

виж сега, нямам нужда от одобрение или съгласие с това, което казвам... има неща, които звучат фантастично, но са факт. чудесата съществуват, просто трябва да отвориш съзнанието си... а за рептилите си е твоя воля дали да вярваш или не...  :-[

« Последна редакция: Януари 28, 2011, 03:44:04 am от Вещичка »

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Януари 28, 2011, 03:31:20 am »
Това с рептилите и тъмните същества...хем от една страна ми изглежда пълен каламбур, хем от друга пък би могло да има някаква истина.

Никак не изключвам да има такива същества и енергии в отвъдното. Но нужната настройка да ги "вижда" и "разпознава" ще има една силно ранена Луна. Докато една хармонична Луна в съвпад с Венера и тригон с Нептун, да речем (говоря условно), вероятно няма да има същата настройка и може да е с нагласа да "вижда" други страни от невидимия за очите ни свят.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #42 -: Януари 28, 2011, 03:43:04 am »
Ако съществото с паничката символизира част от подсъзнанието ти, може да е онази част, която копнее да бъде приета от другите, но не смее да си го поиска. В случая съществото е заело пасивно-беззащитна позиция - стои със свити колене и само подава паничката, някой да я напълни. По този начин то не проявява инициатива, а чака друг да се погрижи за "пълнотата"...

И аз си мислех за подобно нещо, но мислех за някоя част от мен самата, която иска да бъде приета от мен и да бъде нахранена - тоест, да я призная, да я приема и да я осветя, да и обръщам внимание.

Това ми напомня за разтълкуването на съня на една жена, с използването на една техника от Гещалт-терапията, който гледах на видеоклип. Жената сънувала, че шофира кола. Тогава вижда просеща жена и някакво дете с нея. Просещата жена вика срещу колите, ядосана е и иска помощ. Обаче шофьорката погледнала с омраза към просещата жена. Извикала и да отидев приют.

После, при разтълкуването на съня се оказва, че просякинята и детето са част от самата жена. Установява, че просещата иска да я убие затова, защото сънуващата не и обръща внимание и защото иска да я прати в приют. Просещата и казва, че е тази част от нея, която няма нищо, която е просеща. Тя имала нужда от любов и приемане. Образът от съня и казва, че сънуващата я е отричала и не я приемала като част от нея. Искала да бъде приета, заедно със сина си.

После жената разговаря с малкото момченце от съня. То и казва, че иска храна. И така нататък. После се установява, че бащата на сънуващата искал да има малко момче, а не момиче. Това било голям проблем за нея. Установява, че тя е това малко момче, което искало любов. Те чувствала, че не получава от баща си тази любов в достатъчна степен, защото не е малко момче, а е била малко момиче.

« Последна редакция: Януари 28, 2011, 03:58:52 am от Feia »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #43 -: Януари 28, 2011, 03:49:08 am »

прочети подписа ми тук във форума. добави факта, че всички планети в Слънчевата система са обитаеми. забрави човешкият облик за останалите същества от Вселената. представи си съвършената организация на предстоящите събития. сега сложи в цялата картинка и част от съществата, които се борят да запазят досегашното статукво. прибави Висш Управляващ Съвет събитията. сложи малко "медийна" активност и няколко "общи събрания" и горе долу ще получиш картинката...

мотото на нашият Свят все пак е: каквото горе, това и долу! каквото долу, това и горе!  ;)
направо като полис. а какви са предстоящите събития?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

tadj-all

« Отговор #44 -: Януари 28, 2011, 03:50:43 am »
Вещичка - ако не е тайна - Луната ти какви аспекти има? Разбрах само, че е в 4-ти дом в Рак.
Нептун да е замесен с другото светило по някакъв начин?

виж сега, нямам нужда от одобрение или съгласие с това, което казвам... има неща, които звучат фантастично, но са факт. чудесата съществуват, просто трябва да отвориш съзнанието си... а за рептилите си е твоя воля дали да вярваш или не...  :-[

Аз не одобрявам. Само бия печати и късам квитанции...

така, де - другото светилце с квадрат със своя управител, който е на Мц-то. Това обяснява всичко - и вибрацията и...лекотата.

Пък, ако не е от това - сал един Юпитер винаги може да те вкара в отзадната страна на системата...

Благодаря за данните ;)

*

Feia

« Отговор #45 -: Януари 28, 2011, 03:51:25 am »

Фея, за какво си ходила до там и...как дишаш по време на мисловния полет?

И все пак - за астрална или мислена проекция говорим?

Дишам си както нормално си дишам.

Случайно ми хрумна, докато четох едно нещо в друг форум, но не за астрология. Там пишеше нещо за тъмната страна на Луната и по точво за албума на Пинк Флойд с това заглавие, примесено с езотерични работи. Изведнъж ми хрумна мислено да отида там.

Това е техника, използвана в психологията. Би трябвало да е лесно да се направи. Не е нужна нито подготовка, нито нищо специално. Само мислиш за това, което ти е нужно и се оставяш на видението. Е, не всички хора имат образно мислене, но тогава може да се направи само с асоциации с думи. Мисилш да нещото и казваш пъвото нещо, което ти дойде наум. После мислиш за това, което ти е хрумнало и чакаш нова асоциация.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #46 -: Януари 28, 2011, 03:52:08 am »
а какви са предстоящите събития?

прехода към 4 и 5 измерение и възнесението  ;D ;D ;D  забавно ще е, а и сеирджии там горе изобщо не липсват  :57:

*

tadj-all

« Отговор #47 -: Януари 28, 2011, 03:54:01 am »
Цитат на: Lillie
Никак не изключвам да има такива същества и енергии в отвъдното. Но нужната настройка да ги "вижда" и "разпознава" ще има една силно ранена Луна. Докато една хармонична Луна в съвпад с Венера и тригон с Нептун, да речем (говоря условно), вероятно няма да има същата настройка и може да е с нагласа да "вижда" други страни от невидимия за очите ни свят.  :blink:

За същества - не знам, но виж за енергия - твърдо да. А, че е нужна настройката е също вярно.
Имам схващането, че човек създава и твори по вече изградени модели, които не ги е "измислил" сам, а са му дошли, като преоткриване на вече съществуващото.

И по тая логика - мозъците са ни чиповете, дето хващат вълните от вселената, както лаптопа прихваща вълните на безжичния рутер, за да се свърже с интернет...

*

Feia

« Отговор #48 -: Януари 28, 2011, 03:54:16 am »
Вещичке, аз отдавна имам усещането, че съм от змийската раса.  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #49 -: Януари 28, 2011, 03:56:37 am »
Аз не одобрявам. Само бия печати и късам квитанции...

така, де - другото светилце с квадрат със своя управител, който е на Мц-то. Това обяснява всичко - и вибрацията и...лекотата.

Пък, ако не е от това - сал един Юпитер винаги може да те вкара в отзадната страна на системата...

Благодаря за данните ;)

моля, моля...  ;D

а за лекотата... ми то си искаше усилия, но с течение на времето се свиква, а опитът си казва думата... па за Юпи - ми той си е медийната станция в нашата Слънчева система - ако успееш да се добереш до там, винаги ти снася инфо  :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #50 -: Януари 28, 2011, 03:57:59 am »

ти си от тревопасните според мен, но виж за двама-трима от този форум съм абсолютно сигурна, че си имат удължени зеници  :72:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Януари 28, 2011, 03:59:17 am »

Дай да ти видим очите.   ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #52 -: Януари 28, 2011, 04:00:44 am »

ти си от тревопасните според мен, но виж за двама-трима от този форум съм абсолютно сигурна, че си имат удължени зеници  :72:

;D ;D ;D

:29:

В книгата "Митологична астрология" пише, че Плутон се свързва със змийската кръв. Затова не е чудно, че ми се струва, че съм от змийската раса. Обаче в този форум май има доста такива.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Януари 28, 2011, 04:04:46 am »
В книгата "Митологична астрология" пише, че Плутон се свързва със змийската кръв. Затова не е чудно, че ми се струва, че съм от змийската раса. Обаче в този форум май има доста такива.

Понеже индийците Плутон не го бръснат дори за джудже  ;D, при тях тази роля играят възлите, Раху и Кету (сигурно знаеш) - те олицетворяват митологичните наги или, казано на модерен език, рептилите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #54 -: Януари 28, 2011, 04:06:12 am »

Обаче в този форум май има доста такива.

има, има чадо мое  ;D

обаче сега си представи следното: до няколко месеца все повече хора ще започнат да виждат 5-измерно, тоест ще виждат истинската същност на хората - Сириус, Плеяди, Орион и прочее... с една дума - див купон  :rolf:  

онзи ден седя на една маса в кафе и по случайност се зазяпвам в една девойка на съседна маса... тааааааааа изведнъж сякаш мутрата и се удължи и заприлича на крокодила Гена. това се случи за части от секундата, но аз избухнах в такъв див кикот, че хората ме загледаха странно... тааааааа мисълта ми е, че тези случаи ще зачестяват... границите се размиват, нещата започват малко по малко да се откриват... а който нема здрави нерви да се запаси с розови хапченца, че иначе лошо му се пише  :rolf: :rolf: :rolf:

*

Feia

« Отговор #55 -: Януари 28, 2011, 04:08:15 am »
Не изключвам възможността наистина да има извънземни-влечуги.

Обаче според мен идеята за тях е модерна митология. Митологиите се развиват във времето и ако едно време хората са сънували пътешествие с кон, днес сънуват пътуване с кола, влак и нещо друго. Просто в съвремието някои митове се нагаждат към това, с което са свикнали хората, но си остават все същите.

Така и извънземните-влечуги, в ролята на зли същества, които ядат енергията на хората, просто са съвременни митове, които приемат ролята на други зли същества от древността. Това всъщност са нашите комплекси, подтиснати, неразрешени, несъзнавани проблеми, които се хранят с нашата енергия. И в психологията и в източната медицина се знае, че комплексите създават блокажи на енергията. Те пречат на нормалния енергиен поток.
Освен това хората постоянно са в несъзнавана вътрешна борба със своя комплекс, защото постоянно се борят, за да не му позволят да излезе на повърхността, защото това ще породи прекалено голяма тревожност у тях. Тази постоянна несъзнавана борба изтощава човек и отнема доста от енергията му.
Комплексите създават и психични и телесни блокажи на енергията.

Мисля, че това са извънземните-влечуги.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #56 -: Януари 28, 2011, 04:08:42 am »

пффф, че съм заблеяна... тези, които са рептилчовци си знаят, че са такива  ;)  така, че ако само се съмняваш, значи не си... обикновено рептилите са последователни, а не едновременни инкарнации  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Януари 28, 2011, 04:08:56 am »

обаче сега си представи следното: до няколко месеца все повече хора ще започнат да виждат 5-измерно, тоест ще виждат истинската същност на хората - Сириус, Плеяди, Орион и прочее... с една дума - див купон  :rolf:  

Орионците вече ги видяхме, идва редът на "посевките" от Сириус и Плеядите.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #58 -: Януари 28, 2011, 04:11:17 am »

Сириус са делфиноподобните, а Плеяди са високи и руси белчовци - май само те са с човешки черти  :rolleyes:   но сигурно има и разни други китки мамини, въпреки, че едва ли са много  :blink:

*

Feia

« Отговор #59 -: Януари 28, 2011, 04:13:06 am »

Чакай малко, те Плеядите са добри. Те са от съзвездието Телец. :tauruss:  :58:Плеядите се свързват с майчинските чувства и отхранването. Това е отразено и в митологиите, даже в индийската митология.

Сега се чудя дали да не медитираме и върху Плеядите и Сириус.  ;D

За Сириус най-добре знаят догоните.