Здравей Гост

Новолуние водолей 3.02.2011

• 88 Отговора
  • 12199 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:Новолуние водолей 3.02.2011
« Отговор #60 -: Февруари 01, 2011, 04:41:13 am »

Ох, що ли ме накара да погледна картата на сина ми. Новолунието му е в 9 дом и е в квадратура с нат. Плутон /5 дом/. Дано всичко с децата ми е наред!

не се плаши, може да е свързано с изпит,състезание, вид спорт, или просто пътуване :blink:

Дано всичко е наред! Тя сесията му сега започна, така че е рано още за изпити. Моля се и аз като всяка майка с децата ми всичко да е наред.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #61 -: Февруари 01, 2011, 04:45:13 am »
При мен се пада точно на К3 секстил към мерка, който управлява 7 и 10, може би начало на флиртове  ;D
тригон към марс /У5/ , опозиция юпитер и квадрат плутон, да не взема да се откажа от ученето  ;D ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

tadj-all

« Отговор #62 -: Февруари 01, 2011, 05:57:40 am »
Какво , къде , как....?

В деня на Китайската нова година....Година на заека /котката/....

Да има в новолуние ей такъв Марс - никак няма да е леко на тия дето им попада в съвпад, каре или опозиция на някоя лична планета.

Отделно, казват че тия градуси на неподвижните знаци са с "особен" казус...ха да видим накъде ще избие...

*честито да им е на всички, дето имат Слънце/Марс, Луна/Марс съвпади ;)

« Отговор #63 -: Февруари 01, 2011, 04:22:02 pm »
На мен ми обясниха,че това новолуние е много важно заради съвпада на слънцето и марс.Това съвпадане се случвало веднъж на две години,а по знак такова не било имало от 45 г.Затова било важно в кой дом се пада,защото можело да се случи и само веднъж в живота.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #64 -: Февруари 01, 2011, 06:06:01 pm »
*честито да им е на всички, дето имат Слънце/Марс, Луна/Марс съвпади ;)
ами аз имам ама е с широк орбис 6*...... незнам хубаво или лошо, но ще ми се отрази ли.....при такъв орбис в натала...?
и другите аспекти да ги смятам ли...?
Цитат
при мен ще е на 3* от натален Юпитер-връх на Т-квадрат....и не знам дали ще го задейства или е прекалено голям орбиса ? Undecided huh
освен това ще е в секстил с Уран на тук на 2*.....

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #65 -: Февруари 01, 2011, 06:44:06 pm »
Колко беше допустимия орбис при затъмненията??Хем снощи прелиствах книгата на Ръшман,ама това не го мернах.
Аз се впечатлих от нейните теории за развитие на една връзка  според броя изминали лунации и затъмнения по времето и и днес ще  поразчопля малко карти да видя има ли този ефект при мен.. ;D
При мен е на 2 гр. от К9,ама все пак в осми. :(Точен секстил с Нептун/6-ти,а ако важи 3-4 градусов орбис-тригони към Марс/12 и Плутон/4..
На моичкия му е точно върху натален Марс във 2-ри.Сигурно ще доизпуши съвсем.. ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #66 -: Февруари 01, 2011, 08:22:38 pm »
Колко беше допустимия орбис при затъмненията??Хем снощи прелиствах книгата на Ръшман,ама това не го мернах.
Аз се впечатлих от нейните теории за развитие на една връзка  според броя изминали лунации и затъмнения по времето и и днес ще  поразчопля малко карти да видя има ли този ефект при мен.. ;D
При мен е на 2 гр. от К9,ама все пак в осми. :(Точен секстил с Нептун/6-ти,а ако важи 3-4 градусов орбис-тригони към Марс/12 и Плутон/4..
На моичкия му е точно върху натален Марс във 2-ри.Сигурно ще доизпуши съвсем.. ;D

Ръшман пуска много...Дори и до 10 гр. имала опит...
Аз за светилата до 3 , а за останалите 1.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #67 -: Февруари 01, 2011, 08:51:25 pm »
Този съвпад ми попада в 6 дом, секстил с Нептун/4дом-У8 и тригон с Плутон и СЛВ в 2дом.
Мислих си тия дни да си направя най-после операцията на вените, която отлагам от миналата година.
Но сега се замислих дали е най-удачния момент точно с този транзит!? Вие какво мислите?

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Февруари 01, 2011, 09:14:00 pm »
Този съвпад ми попада в 6 дом, секстил с Нептун/4дом-У8 и тригон с Плутон и СЛВ в 2дом.
Мислих си тия дни да си направя най-после операцията на вените, която отлагам от миналата година.
Но сега се замислих дали е най-удачния момент точно с този транзит!? Вие какво мислите?

ТЦ....Водолей управлява и това....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #69 -: Февруари 01, 2011, 09:28:03 pm »
Мерси, Марая. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Февруари 01, 2011, 09:34:35 pm »
Мерси, Марая. 

За нищо... :wub: , изчакай по-добро време...

*

Divna

• 2478
« Отговор #71 -: Февруари 02, 2011, 06:18:37 am »
Някаква идея за точен тригон на Новолунието /1 дом/със СЛВ /4 дом/?

*

Stella

• 7765
« Отговор #72 -: Февруари 02, 2011, 02:49:55 pm »

Ох, що ли ме накара да погледна картата на сина ми. Новолунието му е в 9 дом и е в квадратура с нат. Плутон /5 дом/. Дано всичко с децата ми е наред!

не се плаши, може да е свързано с изпит,състезание, вид спорт, или просто пътуване :blink:

Новолунието се проявява в дома, в който попада. Ако има съвпад с планета, ще се отрази и на тази планетя и на дома, който тя управлява. Аз гледам и опозициите, понеже приемам осите като свързано цяло. Всички останали аспекти са твърде слаби, за да окажат някакво забеежимо влияние. Все пак това са Луната и Слънцето в транзит, който преминава бързичко...не са тежки планети.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #73 -: Февруари 03, 2011, 04:29:16 am »
Ми и аз това се питам. :unsure:  ;D - някакво ново познанство....разширяване на контактите. Или влияние върху домът, котйто управлява Юпитер /Стрелец и Риби, да не забравяме/ през призмата на 7ми дом.  :rolleyes:

За пореден път се убеждавам,как при мен новолунията се изразяват буквално както обичаме да казваме.
Онзи ден споделих,че ще ми е в 7ми дом съвпад с дирекционен юпитер.
И Аурора ми нахвърли по горе ориентири.
И какво се получава.Юпитер ми е интерсептиран в 5ти(деца),риби ми е в 9ти дом(образование).
7ми дом новолунието - ново познанство.
От 3 месеца очаквах и се надявах на учител за детето ми което е със специални образователни потребности.Учител който го назначава държавата.То не бяха борби от моя страна,ходене по институции,телефони и т.н ,от декември насам.
И най-накрая този учител ни го назначиха и утре точно на новолунието ,ще имаме среща и ще уговаряме кога ще започне работа с детето :blink: :blink:
Не е ли наистина буквално?

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #74 -: Февруари 03, 2011, 03:43:36 pm »
Милки, това е много хубаво, дано да се развие добре новото познанство.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #75 -: Февруари 03, 2011, 04:57:46 pm »
ето 2 линка относно дома в, който попада новолунието....
http://www.centerforbalance.org/documents/New%20and%20Full%20Moon%20in%20the%20Houses.pdf
http://www.cafeastrology.com/newmooninhouses.html

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #76 -: Февруари 03, 2011, 05:05:54 pm »
Милки, това е много хубаво, дано да се развие добре новото познанство.

Благодаря много Кали :blink:
Току що се върнахме от срещата.Приятна жена и уточнихме графика по който ще се работи.
Дай Боже всичко да е наред.И наистина поставихме началото на едно ново партньорство :blink:(7ми дом)

*

Инти

• 2068
« Отговор #77 -: Февруари 03, 2011, 05:12:28 pm »
При мен новолунието се пада точно на К9 и точно този месец майка ми ще заминава за чужбина, а при мен лично също даде събитие, точно днес имам един ангижимент свързан с девети дом.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #78 -: Февруари 03, 2011, 05:34:21 pm »
Току що се върнахме от срещата.Приятна жена и уточнихме графика по който ще се работи.
Дай Боже всичко да е наред.И наистина поставихме началото на едно ново партньорство :blink:(7ми дом)

Браво, Милки, радвам се да науча обнадеждаващи новини за сина ти :blink:. Сега вече със сигурност бързо ще дръпне напред.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #79 -: Февруари 03, 2011, 05:44:33 pm »

Браво, Милки, радвам се да науча обнадеждаващи новини за сина ти :blink:. Сега вече със сигурност бързо ще дръпне напред.
И аз на това се надявам Диана :blink:
Просто си има нужда от работа със специалисти.
Е времето за работа ще е малко,само по половин час,но с времето ще се натрупа и дано се поотпуши нашият човек :blink: