Здравей Гост

Ингрес на Нептун в Риби

• 418 Отговора
  • 79975 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Ингрес на Нептун в Риби
« Отговор #120 -: Април 07, 2011, 06:00:16 am »
Извинете...за въпроса..,но нали духовните учители не ги свързваме с фелацио?! :rolleyes: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #121 -: Април 07, 2011, 06:03:28 am »
Що бе? Човещинка.  :rolf:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #122 -: Април 07, 2011, 06:47:29 am »
Що бе? Човещинка.  :rolf:

Да бе...,ти на това така ли му казваш?! :rolleyes: :-\ :haha: :rolf:

Аз му казвам....ду ду ду ду ду...ах имаше такава песен на Том Джонс...Ама пусто ЕГН...Стар съм аз и младост не помня :57: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #123 -: Април 07, 2011, 04:06:36 pm »
Жената няма фалос.
Не ви разбирам хумора.

« Отговор #124 -: Април 07, 2011, 04:50:13 pm »
Аз се бъзикам с Марая. Моят пост няма отношение към това, което си писала  ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #125 -: Април 14, 2011, 01:37:53 pm »
нептун ми транзитира през шести дом и прави абсолютно точна квадратура със себе си /с наталния, който ми е у7 и се намира в трети дом/..очаквах някакво влошаване на отношенията с някоя колежка и мога да кажа, че определено с едната колежка телец нещата не вървят..много закостенял мозък е и обича да се налага, а моя нептун натално е в стрелец и не понася закостенелите мозъци..мълчах си, мълчах си /за да няма скандали/, накрая не издържах и я конфронтирах за нещо и от тогава братче- пълен блокаж и фиксаж- наду се и се държи превзето, мен пък това ме обижда и се правя че нищо не е станало, което е агресия от моя страна, все едно не е важно..сега фиктивно пак сме приятелки, но без душевна близост, което е жалко..бях я приела много близо до себе си, но и тя трябва да приеме това, че не съм съгласна с нея за много неща, още повече че сама вижда, че нейното мислене не и носи успех..
докога ще оправям света се чудя- задавам си този въпрос..има толкова хора, които се плъзгат по повърхността и не си създават никакви грижи с никого..не са и кой знае колко близки с никого, но явно това не им пречи..защо не мога и аз така- да гледам как някой потъва в самозаблудите си и да се правя, че всичко е ок, времето е чудесно, а следобяд може и да завали, така казаха по БТВ..но не мога, вживявам се..като говори някой непрекъснато че има някакви проблеми мисля как да помогна, как да се оправи човека..но те не искат да се оправят, искат да има какво да споделят, да се оплакват, а най- лесно става с проблемите..
дано като отмине квадратурата да се пооправят нещата.. :-\

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #126 -: Април 14, 2011, 02:34:01 pm »
   Оооо, Вижън, добре дошла в отбора...Същата картинка, но при положение, че приятелката ми е позната от четвърт век....Ма ко казваш, че е заради Нептуна ли...?

*

Stella

• 7765
« Отговор #127 -: Април 14, 2011, 03:11:06 pm »
Пък аз ревах 3 дни спонтанно като влезе Нептун в Риби....без никаква причина. :cry3: Първият ден беше добре, но после като се почна един рев...сълзите ми напираха като пълноводна река. Ревах на "Облаче ле бяло...", ревах на бедствието в Япония и за каквото още се сетите. Ама рев ви казвам, не мога да си спра сълзите. Цяла вечер мокрих възглавницата докато заспя. И странно...на другия ден нямаше и следа върху лицето ми. Нептуновите сълзи са някак по-леки, не са като Плутоновите, които те "запушват". Нептуновите освобождават и на сутринта не се събуждаш надута и подпухнала.  
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #128 -: Април 14, 2011, 03:18:44 pm »
Пък аз ревах 3 дни спонтанно като влезе Нептун в Риби....без никаква причина. :cry3: Първият ден беше добре, но после като се почна един рев...сълзите ми напираха като пълноводна река. Ревах на "Облаче ле бяло...", ревах на бедствието в Япония и за каквото още се сетите. Ама рев ви казвам, не мога да си спра сълзите. Цяла вечер мокрих възглавницата докато заспя. И странно...на другия ден нямаше и следа върху лицето ми. Нептуновите сълзи са някак по-леки, не са като Плутоновите, които те "запушват". Нептуновите освобождават и на сутринта не се събуждаш надута и подпухнала.  
Странно :blink: И аз плача много напоследък,от силните емоции.Но когато си поплача ми става по-добре. :blink:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #129 -: Април 14, 2011, 05:47:38 pm »
Вижън, не можеш никого да промениш, дори да си с благородни помисли. Пробвай с разговори няколко пъти и като не става, продължавай напред без никакво съжаление.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Vision

• 3523
« Отговор #130 -: Април 15, 2011, 02:04:51 am »
  Оооо, Вижън, добре дошла в отбора...Същата картинка, но при положение, че приятелката ми е позната от четвърт век....Ма ко казваш, че е заради Нептуна ли...?

мисля, че при мен е заради нептун, защото ми е у7 натално, а сега е в шести дом и на квадратура със себе си..затова с него си обяснявам нещата..че ми се сърдят разни хора, защото сигурно си мислят, че не мога да има дам това, от което имат нужда..или че не искам да им дам, или че не ми пука за тях..
по принцип си привличам хора с проблеми /слънце в 12-ти дом, десц. риби/..знам, че не мога да им ги оправя, но не мога и да се правя че няма нищо..понякога си мисля дали щеше да е хубаво, ако бях обградена със слънчеви и позитивни хора..но честно да ти кажа, в другите има повече дълбочина, която ме привлича мен..така че не се оплаквам, но когато зрял човек постъпва като дете заради нараненото си его се огорчавам..

и аз напоследък рева на почти всеки филм..даже на ''от местопрестъплението'' ми се случва вече..ужас някакъв неописуем..оня ден в киното ревах на ''love.net'', хората ме зяпаха..това не е част от мен иначе, не съм такъв човек..рева даже на песни по радиото..  :-[

Вижън, не можеш никого да промениш, дори да си с благородни помисли. Пробвай с разговори няколко пъти и като не става, продължавай напред без никакво съжаление.

благодаря ти за разбирането..знам, че първата реакция на човек би била- за коя се мисли тази да променя хората..
нещо ме събира с такива хора..и аз се уча чрез тях, колко пъти ми се случвало вече не помня..
тя не е случаен човек, хванат от улицата, който се интересува само от стомаха и портмонето си..от години чете и се интересува от езотерична литература, знае много, но е много горда по неправилен начин..
..ше я изчакам да и просветне..ако ли не- още по- зле..
заради такива случки толкова пъти се заричам да не се сближавам прекалено с никого..обаче след това се случва нещо друго, наистина прекрасно- когато някой позволи на духа си да се прояви..това не може да се види често, заслужава си чакането и усилията.. :blink:
« Последна редакция: Април 15, 2011, 02:10:30 am от Vision »

*

Stella

• 7765
« Отговор #131 -: Април 15, 2011, 02:14:04 am »
Едно клипче но Нептун

СИЛАТА НА ДУМИТЕ http://vbox7.com/play:66e0a3ef

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #132 -: Април 15, 2011, 02:50:26 am »
Цитат
благодаря ти за разбирането..знам, че първата реакция на човек би била- за коя се мисли тази да променя хората..
Вижън, наистина добре те разбирам. Аз самата последните 2 години правех точно това, което правиш и ти и резултатът е 2 диагнози при мен, без да имам реален личен мой проблем, и без особено голяма промяна при тези, които продължавам да обичам. За себе си стигнах до извода, че един от мотивите ми наистина е бил да ги променя, "понеже е за тяхно добро" и наистина съм изпитвала искрено желание да помогна. Само насочвам вниманието ти, това е повод да се самоизследваш и ти за истинските причини за реакциите ти. :blink:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Uran

• 6041
« Отговор #133 -: Април 15, 2011, 03:59:57 am »
Вижън, проява на много по-голяма гордост е заявяването на желание да промениш или дадеш урок на някого и то изхождайки от позицията, че ти си наясно кое е правилната линия на поведение.

*

Vision

• 3523
« Отговор #134 -: Април 16, 2011, 01:26:12 am »
Вижън, проява на много по-голяма гордост е заявяването на желание да промениш или дадеш урок на някого и то изхождайки от позицията, че ти си наясно кое е правилната линия на поведение.

не е така, защото понякога човек така е свикнал с някакви схеми и разсъждения, дори още от много ранна възраст насложени от другите модели на мислене и поведение, че не е в състояние да види нещата от друг ъгъл..точно това е мисленето с клишета, с което я конфронтирах и нея, защото тя говори едно /че е простила на баща си и че сме длъжни да прощаваме/, а изражението и показва друго- каменно лице, когато говори с него по телефона, инфантилен детски гласец като на 4 годишно момиченце, иначе не говори с този глас, само с майка си и баща си, със сестра си е скарана също..заради такива клишета- ''това трябва- онова не трябва'' си е провалила и брака и целия живот.все още има надежда, на 45 е, но не и с тези нагласи, с които е сега..вярно е, че насила хубост не става, а и аз не изхождам от място, на което и казвам какво да направи, защото знам по- добре от нея, а я предизвиквам да се наблюдава отстрани и да разбере, че живее в един фарс..бащата наистина е гадняр, не съм сигурна за какво точнио насилие става въпрос, сега е същият, но вече има замесени и наследствени имоти, а той остарява..за какво става въпрос въобще..разбира се- аз имам сили да слушам още много месеци разкази за детството, но те не са градивни..въпроса е, че тя не е простила и не е длъжна да прощава без да и е поискана прошка, без да има покаяние и осъзнаване и от другата страна..тя казва, че ако не прости ще се разболее, но тя и сега едва ходи и стои права..разбираш ли- конфронтирам несъответствията..почти няма човек, който веднага да каже- 'да, така е, ще се наблюдавам и ще се променя'..има хора, които ще го кажат това, за да не се занимавам повече с тях, а въобще ще им е през оная..те няма да се променят, но след като тя беше така силно засегната и наранена, значи това е болното място, ще изчакам да се обезболи малко и пак ще я закача..и така или до пълното и вкоравяване, или до пълното и излекуване..не се имам за велика..бих обожавала човека, който седи до мен и ми говори така, за истинските неща вътре в мен..за да ме познава толкова дълбоко, значи е отделил време да ме наблюдава и да мисли за мен..значи ме обича..

Вижън, наистина добре те разбирам. Аз самата последните 2 години правех точно това, което правиш и ти и резултатът е 2 диагнози при мен, без да имам реален личен мой проблем, и без особено голяма промяна при тези, които продължавам да обичам. За себе си стигнах до извода, че един от мотивите ми наистина е бил да ги променя, "понеже е за тяхно добро" и наистина съм изпитвала искрено желание да помогна. Само насочвам вниманието ти, това е повод да се самоизследваш и ти за истинските причини за реакциите ти. :blink:

не сте длъжни да ми вярвате, но такива хора сами ме намират..все едно идват, казвайки- 'боли ме, боли ме, излекувай ме'..добре, няма проблем, но по моя начин, не по вашия..гангрена не се лекува с козметични кремове, а с рязане..от рязането пак боли, но може и да оздравееш, а иначе си пътник, гаранция..
да, може би сходното привлича сходно, затова ме намират..дали съм извадила гредата от окото си, за да видя сламката в тяхното..??..не знам..виждам сламки, виждам и други неща..понякога се опитвам да се затворя, повтаряйки си- ''не ми говори, не ми говори, не искам да слушам повече''..но не става..плутон в първи дом сигурно действа така, всички се чувстват длъжни да ми разкажат най- тайните си неща..а аз виждам как това се е отразило на живота им и знам как може да се променят нещата..но винаги промяната има цена, и са много малко хората, които са готови да я платят..

*

Vision

• 3523
« Отговор #135 -: Април 16, 2011, 01:52:42 am »

при теб би трябвало да е заради юпитер, който ти е у7, а сега е в 11-ти дом..защо вече не го произведат този юпитер в звание 'малефик' и да се знае кой от кои е.. :-\

« Отговор #136 -: Април 16, 2011, 02:02:41 am »
..защо вече не го произведат този юпитер в звание 'малефик' и да се знае кой от кои е.. :-\

And justice for all!

е тая емотка много сладка

*

Vision

• 3523
« Отговор #137 -: Април 16, 2011, 02:21:02 am »

And justice for all!

е тая емотка много сладка

не е ли така ми кажи?!!  на мен и тази ми харесва.. :-[

« Отговор #138 -: Април 16, 2011, 04:48:02 am »
  Вярно казваш, май е по Юпитер, който ми упр. 7...Ма и аз съм станала нещо сълзлива, по скоро от умиление, когато наблюдавам случайни събития между хора, животни и природа.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #139 -: Април 16, 2011, 08:42:03 am »
малко преди да навлезе в рибите, започнах много да харесвам синия цвят.. още преди два три месеца, една приятелка ми донесе много готинка тъмно синя чантичка, вече си купих тъмно сини обувки и вечерна рокличка, преди това бях голяма фенка на червения цвят, нептун ми квадратира скорпионската анаретна венера.
при мен имаше много сълзи миналия месец на пълнолунието, когато луната беше най-близо до земята.
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!