Здравей Гост

Несподелената любов

• 197 Отговора
  • 30097 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Несподелената любов
« Отговор #180 -: Март 24, 2012, 09:16:59 am »
и всеки може да бъде добронамерен или не, към всеки коментар.  ;) :P
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #181 -: Март 24, 2012, 09:26:24 am »
Всеки в даден момент може да се изкаже неподходящо, грубо в зависимост от ситуацията или според разбиранията на някой друг. Какво да се прави не сме съвършени. А както се знае думите говорят повече за моментното състояние и настройка на този,който ги изрича, не за този към когото са отправени:P

последният е катализирал изричането на думите с действеност
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Asol

• 4140
« Отговор #182 -: Март 24, 2012, 09:42:23 am »
Ако първия, който се е изказал неподходящо го е нарязал шефа му като кисела краставица в този ден и зад усмивката на другия ще види недобронамереност.

*

Stella

• 7765
« Отговор #183 -: Март 24, 2012, 10:33:28 am »
Всеки в даден момент може да се изкаже неподходящо, грубо в зависимост от ситуацията или според разбиранията на някой друг. Какво да се прави не сме съвършени. А както се знае думите говорят повече за моментното състояние и настройка на този, който ги изрича, не за този към когото са отправени. :P

Съжалявам, но вчера бях след хармонична разходка с любим човек. Вероятно затова прецених отношението на морето като нападателно и кастриращо. И въобще не знаех, че е мъж. Това обяснява много неща. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #184 -: Март 24, 2012, 10:37:16 am »
   Та, ко казвате за несподелената любов  :rolleyes:. Аз май бях писала в темата за невъзможната любов, че съм специалистка по несподелени, невъзможни и неизживяни любови. Единствения извод, който мога да си направя е че Венерата ми е виновна, урокът, който имам да взимам е - да изживея любовта във всичките й аспекти и разбера посланията й във всичките варианти, че я има за да открием себе си, да се заобичаме, че тя не се губи и ни държи на крака в този ни земен, понякога шибан живот...

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #185 -: Март 24, 2012, 11:16:11 am »

За да не ме разбирате погрешно целта на моето мнение не е търсене на решение,а просто споделяне на преживяване/опитност/, което ще е от полза за друг в подобно положение или поне до някаква степен може да вдъхне надежда, че нещата не са винаги толкова лоши, колкото изглеждат на пръв поглед .
Решението се крие в мен, изборът също . Да преклоня глава е същото като да загубя надежда, а аз не съм просто защото не съм устроен като личност за да стигна дотам .

ще ти се - но не би :mellow:

с опозе У1/У7-  не съм сигурна ,че е така, в подвижни знаци

Слънце ,У7 съвпад Бетелгейзе
Дсц. съвпад Регул,интерсептирани знаци 1-7

87 набор

Важното е че ми се иска, пък дали се получава така или не е отделен въпрос  :blink: .

Въпросните фиксирани звезди на тези места за какво говорят ? Досега не съм им обръщал внимание честно казано  :unsure: .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Ronia

• **
  • 1557
Re:Несподелената любов
« Отговор #186 -: Март 24, 2012, 11:25:25 am »
Случвало ли ви се е да изпитате такава любов? :rolleyes:

Експерт съм. Аз обичам, заради обичането, влюбена съм в самата любов и най-често съм влюбена в някой, който дори не знае. аз имам нужда да съм влюбена, за да функционирам. Всъщност тази постоянна влюбеност ми движи писането, готвенето, спортните занимания, всичко. Като не съм влюбена съм в някакво вегетативно състояние. Та, в тази връзка, откак се помня все съм влюбена, често несподелено, защото не съм се и опитвала да го споделям. Или е било практически невъзможно по една или друга причина. И сега пак съм така влюбена.  ;D

Какви аспекти имам... Венерата ми е в квадрат с Нептун, тригони с Асц и МЦ. И цели три полуквадрата: Слънце, Уран и Сатурн. Ужас.  ;D Пък Луната - квадрат със Слънце и Уран, съвпад със Сатурн, квадрат с Юпитер и опозиция с Асц. Пак ужас.  ;D

*

Stella

• 7765
Re:Несподелената любов
« Отговор #187 -: Март 24, 2012, 12:59:24 pm »
Случвало ли ви се е да изпитате такава любов? :rolleyes:

Експерт съм. Аз обичам, заради обичането, влюбена съм в самата любов и най-често съм влюбена в някой, който дори не знае. аз имам нужда да съм влюбена, за да функционирам. Всъщност тази постоянна влюбеност ми движи писането, готвенето, спортните занимания, всичко. Като не съм влюбена съм в някакво вегетативно състояние. Та, в тази връзка, откак се помня все съм влюбена, често несподелено, защото не съм се и опитвала да го споделям. Или е било практически невъзможно по една или друга причина. И сега пак съм така влюбена.  ;D

Какви аспекти имам... Венерата ми е в квадрат с Нептун, тригони с Асц и МЦ. И цели три полуквадрата: Слънце, Уран и Сатурн. Ужас.  ;D Пък Луната - квадрат със Слънце и Уран, съвпад със Сатурн, квадрат с Юпитер и опозиция с Асц. Пак ужас.  ;D

И аз съм имала платонични любови, които са ми давали криле. Ако нямам тръпка, все едно не съм жива.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #188 -: Март 24, 2012, 01:35:58 pm »
Да, за тръпката е вярно и за мен. Платонична... ще видим колко ще е платонична. Засега го следя внимателно... Ще стъпи и на моята пътечка.  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #189 -: Март 24, 2012, 01:36:47 pm »
 Аз като тийн бях влюбена в княз Андрей Болконски от "Война и мир" (това съвсем сериозно ;D).
Брои ли се?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #190 -: Март 24, 2012, 01:38:00 pm »
Според мен, да. Аз няма да казвам в кого съм влюбена, но и не вярвам в невъзможните неща. Всичко е възможно. Е, стига да е от плът и кръв обекта, де.  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #191 -: Март 24, 2012, 01:41:54 pm »
Имала съм нещо като платонична любов, която можеше да се превърне съвсем в плътска, но изведнъж разбрах, че този човек не ме привлича сексуално. Безинтересен ми бе в този аспект, а имаше мераци да ми става мастер. ;D Цяла година се влачихме зедно.
Трябваше поне снимки да си нащракам с него, че беше голям хубавец- нещо средно м/у покойния Баташов и Хю Грант. ;D
Кълна ме гадината като циганка, че си ме бил пазил и други щели да му берат плодовете. ;D ;D ;D

п.п.Да ви кажа, мен мъже на няколко пъти са ме кълнали, но от безсилие. Това дали се вижда в натала?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #192 -: Март 24, 2012, 01:48:28 pm »
Да, това е рискът. Всичко изглежда като мечта, а в досег може да не е съвсем така. Но пък ако човек не опита, ще съжалява, така мисля аз.

Това с клетвите е много... грозно. Това на Плутон ми прилича. И с Меркурий, но в много негативно проявление.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #193 -: Март 24, 2012, 04:40:44 pm »
тези невъзможни влюбвания са само по Риби  :P ;D аз постоянно съм влюбена в музиканти, ама грам нямам желание да въплащавам реално влюбванията си, моята венера - секстил нептун и в риби. ;D :P
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #194 -: Март 24, 2012, 07:05:05 pm »
Въпросните фиксирани звезди на тези места за какво говорят ? Досега не съм им обръщал внимание честно казано  :unsure: .
Бетельгейзе (58 альфа Ориона  m 0.50)
Betelgeuze.
Влияние: По Птолемею, обладает природой Марса и Меркурия, Аль-Видас говорит о хорошем аспекте Меркурия, Сатурна и Юпитера. Приносит военную славу, продвижение в карьере и богатство.
В кульминации: незаурядные военные успехи, лидерство, открытия, проницательность, шансы, помогающие совершенствоваться в искусствах и науках. Если одновременно в соединении с Солнцем, Луной или Юпитером - неизмеримое счастье и величайшие почести.
В соединении:
С Солнцем: интересы и способности в области оккультизма и мистики, острые заболевания, лихорадки; славная, блестящая карьера заканчивается крахом.

Регул (32 альфа Льва  m 1.35)
Regulus

Сердце" Льва. Королевская звезда. Регул относится к ключевым звездам нашей Галактики. Он связан со стихией огня и является стражем Севера. Звезда дает власть, силу. На Asc или с планетами вблизи восхода дает уважение и популярность в ранние годы, раннюю известность. Со злыми планетами - эта известность скандальная. В кульминации на МС - делает человека знаменитым, дает почет, уважение. Заходящий Регул на Dsc или имеющий соединение с планетами в 7 доме дает общественную популярность.
Влияние: Плутон, Солнце, Юпитер.

*

Stella

• 7765
« Отговор #195 -: Март 24, 2012, 07:07:21 pm »
Съвсем го объркахте момчето. ;)

« Отговор #196 -: Март 24, 2012, 07:21:53 pm »
Съвсем го объркахте момчето. ;)
нещо ,което се обърка е на път да се оправи :mellow:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #197 -: Март 24, 2012, 07:56:31 pm »
тези невъзможни влюбвания са само по Риби  :P ;D аз постоянно съм влюбена в музиканти, ама грам нямам желание да въплащавам реално влюбванията си, моята венера - секстил нептун и в риби. ;D :P

Може, може. Моята Венерка има вземане-даване с Нептун, който пък е доста силен. Но аз си ги осъществявам, де.  ;D