Здравей Гост

Северен възел в Стрелец, южен в Близнаци

• 50 Отговора
  • 6786 Прегледи
*

Stella

• 7765
Северен възел в Стрелец, южен в Близнаци
« -: Февруари 11, 2011, 09:51:59 pm »
Съвсем скоро нодалната ос ще смени знаците. В моята карта ще се засегне оста 1-7 дом. Ъгловите домове са силни откъм събития във външен план. Когато тази ос се задейства, винаги има промени в партньорския статус - градя връзки или руша остарялото. Кои домове ще заасегне при вас транзита на нодалната ос и какво очаквате?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Северен възел в Стрелец, южен в Близнаци
« Отговор #1 -: Февруари 11, 2011, 09:57:42 pm »
Съвсем скоро нодалната ос ще смени знаците. В моята карта ще се засегне оста 1-7 дом. Ъгловите домове са силни откъм събития във външен план. Когато тази ос се задейства, винаги има промени в партньорския статус - градя връзки или руша остарялото. Кои домове ще заасегне при вас транзита на нодалната ос и какво очаквате?

СЛВ- Близнаци  ;D  ;D, ЮЛВ - Стрелец , оста е 1-ви/7-ми..... ;D
Вероятно , първия аспект който нодалната ос ще сътвори е изключително важен...Тр. ЮЛВ ще направи съвпад с Юпитер....Вероятността от край и начало на кармични партньорства е на дневен ред.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Santi

« Отговор #2 -: Февруари 11, 2011, 10:08:52 pm »
При мен пък ще се намести в 4/10 и Кету ще направи много скоро съвпад със Слънцето (у7) .

« Отговор #3 -: Февруари 11, 2011, 10:31:39 pm »
На мен в натала СЛВ е в Стрелец,а ЮЛВ е в Близнаци,оста е 3/9.
Като транзит в момента СЛВ в Козирог,все още в 3ти дом,на 1вия градус от Козирог,когато достигне 11тия,ще ми легне на иц-то,така че ЮЛВ в Рак,в 9ти дом,като стигне 11тия градус на рака ще е на мц-то и ще влезне в 10ти дом.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #4 -: Февруари 11, 2011, 10:48:45 pm »
М,да,лятото при съвпада на нодалната ос с АЦ/ДЦ си срещнах Овенчето..Даже тр.ЮЛВ беше в точен съвпад с нат. Луна.
При него също бяха засегнати 1/7-ми и тр.СЛВ беше в съвпад със Сатурна му.
Определено докато ми беше засегната оста 1/7-ми,партньорствата-къде успешни,къде не съвсем,бяха на дневен ред и приоритет N 1 ;D
От есента с активирането на 6/12-ти съм на вълна "работа",усещам се,че повечето си енергия влагам там..
Имам мераци да се усъвършенствам,ходя с желание на работа,имам готини колеги,сред които прекарвам доста време.Дано навлизането в подвижни знаци изгони надалеч неизбежната рутина..
Чакам тригонче на СЛВ с нат. Юпитер, секстил със Слънце.  

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5 -: Февруари 12, 2011, 12:44:56 am »
на 16 април тази година в 11:50 сутринта ще имам възврат на възлите  ;D

картата на възврата е много натоварена та знам ли кво да очаквам... дори и не ми е останало време да я разуча като хората  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Февруари 12, 2011, 12:58:01 am »

картата на възврата е много натоварена та знам ли кво да очаквам... дори и не ми е останало време да я разуча като хората  :-\

Кардиналните оси на възвратната карта са гаранция за промяна , както и нова посока на нодалната ос.Един етап е към своя край , следва началото на нов. Усвоения опит на възлите ще бъде старт за нови намерения , желания и проекти...
Интересно е да се отбележи , че диспозитора на ЮЛВ ще бъде в ретро фаза в знака на марс- овен!
Това гарантира новото начало , което ще бъде трудно асимилирано , защото меркурии е в ретро статус...Но в знака на Овена натрупания опит и знания ще се наложи първо да бъдат пречупени през призмата на собствения опит , да бъдат проверени от самата теб , преди да бъдат реализирани....Нещо повече диспозитора на меркурий е в съвпад....Агресивния подход не е най-правилния , търсенето на импулси , намирането на мотиви и стимули ще бъдат основен акцент и задача на нодалната ос..., действията на същата ще бъдат активни и ще намерят своето приложение в дълбоките пластове на подсъзнанието ти , а така също и в колектива и ежедневието....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #7 -: Февруари 12, 2011, 01:03:38 am »

на 16 април тази година в 11:50 сутринта ще имам възврат на възлите  ;D

картата на възврата е много натоварена та знам ли кво да очаквам... дори и не ми е останало време да я разуча като хората  :-\

Кардиналните оси на възвратната карта са гаранция за промяна , както и нова посока на нодалната ос.Един етап е към своя край , следва началото на нов. Усвоения опит на възлите ще бъде старт за нови намерения , желания и проекти...
Интересно е да се отбележи , че диспозитора на ЮЛВ ще бъде в ретро фаза в знака на марс- овен!
Това гарантира новото начало , което ще бъде трудно асимилирано , защото меркурии е в ретро статус...Но в знака на Овена натрупания опит и знания ще се наложи първо да бъдат пречупени през призмата на собствения опит , да бъдат проверени от самата теб , преди да бъдат реализирани....Нещо повече диспозитора на меркурий е в съвпад....Агресивния подход не е най-правилния , търсенето на импулси , намирането на мотиви и стимули ще бъдат основен акцент и задача на нодалната ос..., действията на същата ще бъдат активни и ще намерят своето приложение в дълбоките пластове на подсъзнанието ти , а така също и в колектива и ежедневието....

ми, че той Мерка и натално си е ретро, така че нищо ново  ;D ;D ;D   освен като е в овен да се сафирясвам по-бързо от преди, което си е своего рода предимство, че с този /не се сещам дирекционен ли беше или прогресивен/ Мерк в риби си е е**о фара  :57:

благодаря ти  :-[

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Февруари 12, 2011, 01:09:41 am »

на 16 април тази година в 11:50 сутринта ще имам възврат на възлите  ;D

картата на възврата е много натоварена та знам ли кво да очаквам... дори и не ми е останало време да я разуча като хората  :-\

ми, че той Мерка и натално си е ретро, така че нищо ново  ;D ;D ;D   освен като е в овен да се сафирясвам по-бързо от преди, което си е своего рода предимство, че с този /не се сещам дирекционен ли беше или прогресивен/ Мерк в риби си е е**о фара  :57:

благодаря ти  :-[

За нищо! :blink:
Когато Меркурий е ретро , знанията и опита са от изключително значение не само за намирането на пътища за вярна и точна проява на планетата , а и за развиване на нейните скрити таланти и качества....
Обърната *навътре* една планета има свойте неоспорими качества....

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #9 -: Февруари 12, 2011, 01:50:43 am »
при мен засяга оста 5-11 дом. на 22 градус северния лунен възел ще съвпадне с натална луна.

а дали транзитния лунен възел в съвпад с прогресивно новолуние означава нещо?

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Февруари 12, 2011, 01:54:10 am »
при мен засяга оста 5-11 дом. на 22 градус северния лунен възел ще съвпадне с натална луна.

а дали транзитния лунен възел в съвпад с прогресивно новолуние означава нещо?

Всичко има значение , важно е как ще го *прочетем*....
Всеки транзит е тригер!

*

Инти

• 2068
« Отговор #11 -: Февруари 12, 2011, 01:55:11 am »
Опашката ми е кацнала на асцендента, главата на Десцендента в момента, и като влязат в Близнаци/ Стрелец влизат в 12/6ти дом и знам какво ще се случи още отсега, ще започна усилено да чета езотерична литература, да се отдавам много по-сериозно на духовни практики и накрая, северния ми възел като кацне върху Слънцето и съм заминала за чужбина, и без това прогресивната Луна ми е в Стрелец, няма много да се задържа още в България.

Направо ми писна от хаос и беззаконие. Не, че навънка ще ми постилат червено килимче, но поне като работя да знам за какво и като ще съм зодия Стрелец, пак да знам за какво съм си я избрала да си я нося в този живот  :blink:

« Отговор #12 -: Февруари 12, 2011, 02:25:52 am »

Моите се възвърнаха, като преди това минаха Луната и Сатурн. Очаквам последствията в по-дългосрочен план. Не е казано, че ще са на часа  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Февруари 12, 2011, 02:46:07 am »

Моите се възвърнаха, като преди това минаха Луната и Сатурн. Очаквам последствията в по-дългосрочен план. Не е казано, че ще са на часа  ;)

Много ме кефи подписа ти! Релаксира ме.... :wub: ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #14 -: Февруари 12, 2011, 02:53:24 am »
На мен в натала СЛВ е в Стрелец,а ЮЛВ е в Близнаци,оста е 3/9.
Като транзит в момента СЛВ в Козирог,все още в 3ти дом,на 1вия градус от Козирог,когато достигне 11тия,ще ми легне на иц-то,така че ЮЛВ в Рак,в 9ти дом,като стигне 11тия градус на рака ще е на мц-то и ще влезне в 10ти дом.

Значи имаш възврат на нодалната ос. При мен това беше преломен период, в който изведгъж реших, че съм наясно със себе си и с това какво точно искам.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #15 -: Февруари 12, 2011, 03:09:35 am »
При мен вече е 2 градуса в 5ти дом.И просто ще смени знака,т.е в стрелец.Той ми е интерсептиран.
Когато стигне 22гр. ще съвпадне с вертекс,а когато стигне 20 гр. ще съвпадне с мидпойнта юпитер-нептун.
А на 5гр ще съвпадне с нептун,който е опозиция на сатурн в 11ти.

Доста неща ще прекоси тр. северен възел в моя 5ти дом. Може би ще е интересен период,как мислите?

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Февруари 12, 2011, 03:13:09 am »
При мен вече е 2 градуса в 5ти дом.И просто ще смени знака,т.е в стрелец.Той ми е интерсептиран.
Когато стигне 22гр. ще съвпадне с вертекс,а когато стигне 20 гр. ще съвпадне с мидпойнта юпитер-нептун.

Доста неща ще прекоси тр. северен възел в моя 5ти дом. Може би ще е интересен период,как мислите?

Свързвам транзита на СЛВ в 5-ти дом с раждане на дете , както и с късметлийски период за децата....
Но , нека не забравяме и аналогиите на 5-ти: Любов ,Творчество , Бизнес.....,Приятелства , Протекции , Групи... ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #17 -: Февруари 12, 2011, 03:18:06 am »

Свързвам транзита на СЛВ в 5-ти дом с раждане на дете , както и с късметлийски период за децата....
Но , нека не забравяме и аналогиите на 5-ти: Любов ,Творчество , Бизнес.....,Приятелства , Протекции , Групи... ;D

Разбира се ;D Нека не ги забравяме ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Февруари 12, 2011, 03:22:00 am »

Разбира се ;D Нека не ги забравяме ;D

Грешни сме , но любовта е сляпа...Грешни сме...това ни е съдбата...
http://www.youtube.com/watch?v=CJTTKEkjZc0&feature=related

Много харесвам тази песен.... :wub:
Поздрав за теб Милки! :wub:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #19 -: Февруари 12, 2011, 03:24:57 am »
Мерси Марая :wub: