Здравей Гост

Юпитер в телец

• 249 Отговора
  • 33507 Прегледи
Re:Юпитер в телец
« Отговор #40 -: Май 22, 2011, 09:02:28 pm »
стационарен Юпитер на 10,20 Телец ли ще бъде ;D

Доста дълго.... ;D

Преди малко гледах ефемеридите и забелязах , че това ще бъде важния градус в знака на телеца....
После ще се върне до критичния нулев градус и от там  ще пребяга яко дим.... :rolleyes:

да, точно така, това е градуса и това е периода :)
чакам го с огромно нетърпение, на този градус отключва големия ми натален тригон сатурн,луна,марс.
крайно време е.....

Уау...Добре дошла в отбора на земните тригони.... ;D :P....
При мен ще отключи първо секстила със сатурн , след това тригона МЦ  и Марс , следват тежкарите , плутон и уран.... :rolleyes: :-\
Интересно е , че по същото време ми предстои точен секстил на сатурн със слънце.... :rolleyes:

добре заварили ;)
има нещо сходно..  при мен тогава също, сатрурн ще направи отново точен съвпад със слънцето.
не зная дали следите и третичните прогресии, но в моят случай те потвърждават важно събите в този период.
засечено е по няколко метода, остава само да чакам :))

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Май 22, 2011, 09:04:59 pm »

Доста дълго.... ;D

Преди малко гледах ефемеридите и забелязах , че това ще бъде важния градус в знака на телеца....
После ще се върне до критичния нулев градус и от там  ще пребяга яко дим.... :rolleyes:

да, точно така, това е градуса и това е периода :)
чакам го с огромно нетърпение, на този градус отключва големия ми натален тригон сатурн,луна,марс.
крайно време е.....

Уау...Добре дошла в отбора на земните тригони.... ;D :P....
При мен ще отключи първо секстила със сатурн , след това тригона МЦ  и Марс , следват тежкарите , плутон и уран.... :rolleyes: :-\
Интересно е , че по същото време ми предстои точен секстил на сатурн със слънце.... :rolleyes:

добре заварили ;)
има нещо сходно..  при мен тогава също, сатрурн ще направи отново точен съвпад със слънцето.
не зная дали следите и третичните прогресии, но в моят случай те потвърждават важно събите в този период.
засечено е по няколко метода, остава само да чакам :))

:o , от два месеца ги следя и то чрез астрокома...., и да ти кажа откривам интересни неща...,но събитийност по тях все още не отчитам...
Би ли споделила повече.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #42 -: Май 22, 2011, 09:29:02 pm »
При третичните прогресии аз следя основно твърдите аспекти, с точност до градус. Движението на луната разбира се, и ако планета (главно слънцето) ако сменя знак. Отделно и планета на градусите на лунен възел.
Конкретно за пример в споменатия период трет. прогр. АSC съвпада с наталната Луна; Пултон- Венера опозиция, която съвпада и с нат Плутон и нат sun/moon midpoint; трет. прогр Слънце сменя знак, и лунен възел на градусите на натален такъв.
Всички тези аспекти са съвсем точни. С движението на луната засичам приблизителната дата, тя изминава един градус за околко ден и половина и на 29.08 ще застане на трет. прогр. DSC, опозиция на наталната Луна също.
С една дума има няколко потвърждения, че точно това е търсения период, когато мога да очаквам някакво събитие. Потвърдено и от транзитите рабира се.
Следващият такъв период е септември 2012. но има време до тогава.

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Май 22, 2011, 09:44:42 pm »
При третичните прогресии аз следя основно твърдите аспекти, с точност до градус. Движението на луната разбира се, и ако планета (главно слънцето) ако сменя знак. Отделно и планета на градусите на лунен възел.
Конкретно за пример в споменатия период трет. прогр. АSC съвпада с наталната Луна; Пултон- Венера опозиция, която съвпада и с нат Плутон и нат sun/moon midpoint; трет. прогр Слънце сменя знак, и лунен възел на градусите на натален такъв.
Всички тези аспекти са съвсем точни. С движението на луната засичам приблизителната дата, тя изминава един градус за околко ден и половина и на 29.08 ще застане на трет. прогр. DSC, опозиция на наталната Луна също.
С една дума има няколко потвърждения, че точно това е търсения период, когато мога да очаквам някакво събитие. Потвърдено и от транзитите рабира се.
Следващият такъв период е септември 2012. но има време до тогава.

Имаш ми данните , вероятно....Ще помоля да погледнеш....Имам доста точни аспекти към слънцето... :rolleyes:
Най-интересно , че луната сменя знак... :unsure:

Благодаря ти , предварително... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #44 -: Май 22, 2011, 09:48:02 pm »
луната се движи бързо в тези прогресии, и не винаги когато тя сменя знак е от значение.
би ли ми пратила данните си на мейл, ще погледна, нямам ги.

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Май 22, 2011, 09:50:26 pm »
луната се движи бързо в тези прогресии, и не винаги когато тя сменя знак е от значение.
би ли ми пратила данните си на мейл, ще погледна, нямам ги.

Тук на лични ти ги пращам...Много благодаря... :wub:

« Отговор #46 -: Май 22, 2011, 10:27:19 pm »

От 15 август до 15 септ. мисля , че остава на 10гр. +/- дни.... :blink:

стацио на 10,20 Телец Юпитер ще бъде в моя 9 дом и в
разходяща опозиция  към  нат.Венера, У2
сходящ тригон към   нат. Марс, У8

ако допустимият орбис е 2 градуса
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Май 23, 2011, 12:48:07 am »

От 15 август до 15 септ. мисля , че остава на 10гр. +/- дни.... :blink:

стацио на 10,20 Телец Юпитер ще бъде в моя 9 дом и в
разходяща опозиция  към  нат.Венера, У2
сходящ тригон към   нат. Марс, У8

ако допустимият орбис е 2 градуса

За Юпитер , познат със ширината на възгледите , действията и разбиранията  2* нямат значение...Колкото повече-толкова... :blink: ;)
Парички отнякъде.... :blink:

« Отговор #48 -: Май 23, 2011, 02:00:17 am »
златни ти уста Йоне  ;) ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Май 23, 2011, 02:09:06 am »
златни ти уста Йоне  ;) ;D

Да бъде.... ;D :wub:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #50 -: Май 23, 2011, 03:39:06 am »
Сега забелязвам, че освен съвпада с Луна и Хирон, ще ми направи тригон с прогресивно Слънце (Дева).
 ;D

« Отговор #51 -: Май 23, 2011, 04:45:11 pm »
Стационарната фаза на Юпитер през август е на точен секстил от сатурна ми и точен съвпад с луната ми. :rolleyes:
Сатурн управлява 2-ри , а се намира в 3-ти, Луна упр.8-ми , а е на к6.... :rolleyes:
как бихте итерпретирали аспекта.... :unsure:
Сключване на изгоден договор за финансиране(кредитиране) на работен проект.  :blink:
Пробвам се съвсем лаишки  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Май 23, 2011, 06:25:16 pm »
Стационарната фаза на Юпитер през август е на точен секстил от сатурна ми и точен съвпад с луната ми. :rolleyes:
Сатурн управлява 2-ри , а се намира в 3-ти, Луна упр.8-ми , а е на к6.... :rolleyes:
как бихте итерпретирали аспекта.... :unsure:
Сключване на изгоден договор за финансиране(кредитиране) на работен проект.  :blink:
Пробвам се съвсем лаишки  ;D

Мерси! :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Юни 03, 2011, 08:40:56 pm »
Влезе ли вече? :rolleyes:

« Отговор #54 -: Юни 03, 2011, 09:35:17 pm »
ето кога ще влезе

« Отговор #55 -: Юни 03, 2011, 09:38:46 pm »
венера упр. на юпитер и на асц. - неаспектирана и в градуса на възлите и на К8 - как ще се прояви казва ли ти някой :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Юни 03, 2011, 10:06:35 pm »
венера упр. на юпитер и на асц. - неаспектирана и в градуса на възлите и на К8 - как ще се прояви казва ли ти някой :rolleyes:

Мерси Стреличка , и в допълнение на горното....венера в 7-ми... :blink:

« Отговор #57 -: Юни 04, 2011, 12:32:08 am »
Много ми е добре с ЮПИТО в Телец, дойдоха парички, нови възможности. Доколкото помня и Марса май е в Телец, та премина гадния Марс в Овен, който има съвпад със същия в картата на мъжа ми. Сега вече не се караме толкова, защото не е враждебно настроен  ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #58 -: Юни 04, 2011, 01:08:55 am »
айде да влиза... че ми е във 7ми, догодина април ще съвпадне с натална Венера
все й се точа на тази пуска любов бееееееееее като в онази приказка - чакала цял живот принца на бял кон, накрая чакала дори само коня...  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #59 -: Юни 04, 2011, 01:15:08 am »
на мене в 10-тия градус къдто ще седи ще ми е в точен квадрат със сатурн и опозиция с уран, У7 и натално в 4-ти дом.

в астрокома пише успешна смяна на работа, аз засега нямам такива намерения ама ако ми изскочи нещо...