Здравей Гост

Дърдорилня 2

• 1966 Отговора
  • 300390 Прегледи
Re:Дърдорилня 2
« Отговор #1120 -: Юни 19, 2011, 06:30:41 am »
IZTRITA????????????? :o :o :o

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1121 -: Юни 19, 2011, 06:33:38 am »
IZTRITA????????????? :o :o :o

сЕГА РАЗБИРАМ...Така е преценило ръководството... ;D

Питай на лични.... :wub: Ще ти кажа и къде...скоро... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #1122 -: Юни 19, 2011, 06:34:04 am »
Дани, нищо съществено не си пропуснала. Някои теми бяха изтрити заради някои коментари, които нарушават добрия тон в тях последните дни. Може и тази да е била сред тях.  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1123 -: Юни 19, 2011, 06:42:27 am »
Доколкото се сещам, в "Прогнозите на Марая" не се бяха пренесли дрязгите, но знам ли, може да съм пропуснала нещо.

Били сме свидетели на много по-грозни неща... В темите се стигаше до каруцарски тон и псувни, но никому не бе отправена забележка. Нещо за някакви анатомични части се споменаваше, които при някои са в перманентна липса, затова все се говори за тях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1124 -: Юни 19, 2011, 06:43:26 am »
Въпросът не е какво съм изпуснала или не. Аз избирам какво да чета и в момента на езика ми е само една дума....ma vaaaa.... :angry:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1125 -: Юни 19, 2011, 06:48:30 am »
Въпросът не е какво съм изпуснала или не. Аз избирам какво да чета и в момента на езика ми е само една дума....ma vaaaa.... :angry:

Продължи я... :rolf:
Поне ще ти мине...

А скоро ще си говорим тук...http://www.astroseer.net/ ...
Само , че Админа ми е от ангажираните в момента и с други неща...а и обича да спинка.... Планетите не са в подходяща поза за тази работа... в момента....така , че скоро там ще има прогнози...А сега ми идва и друга идея...Ще правя месечни прогнози и ще ги качвам там...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1126 -: Юни 19, 2011, 06:58:10 am »
Доколкото се сещам, в "Прогнозите на Марая" не се бяха пренесли дрязгите, но знам ли, може да съм пропуснала нещо.

Били сме свидетели на много по-грозни неща... В темите се стигаше до каруцарски тон и псувни, но никому не бе отправена забележка. Нещо за някакви анатомични части се споменаваше, които при някои са в перманентна липса, затова все се говори за тях.

Нямаше нищо с изключение на познаване... :rolf:

Но е добро решение..,защото беше персонална тема...

Жалко ще е , ако не се затрие и някоя друга персонална такава... :rolleyes: ;D

Особено когато съзираме и лично отношение...

Какво да се прави има и кофти транзити....

Забравих да Ви кажа...,че обичам Близнак... :rolleyes: и не ми пука какво ,кой и защо...Просто защото обичам...него и прогностиката...А в нея май не бъркам- вероятно е грях.... :rolleyes:
« Последна редакция: Юни 19, 2011, 07:07:25 am от Марая »

« Отговор #1127 -: Юни 19, 2011, 07:18:32 am »

Продължи я... :rolf:
Поне ще ти мине...

А скоро ще си говорим тук...http://www.astroseer.net/ ...
Само , че Админа ми е от ангажираните в момента и с други неща...а и обича да спинка.... Планетите не са в подходяща поза за тази работа... в момента....така , че скоро там ще има прогнози...А сега ми идва и друга идея...Ще правя месечни прогнози и ще ги качвам там...

Prodyljih q mislenno... ;D
Pregledah saita...obe6tava6t e!

*

Asol

• 4140
« Отговор #1128 -: Юни 19, 2011, 04:13:30 pm »
Намекваш, че някой го дразни, че познаваш ?! На мен поне така ми изглежда. От това следва извод, че ти си мислиш, че другия смята себе си за недостатъчно добър и в резултат на това изпитва раздразнение към теб. Защо мислиш така? Въз основа на какво си наясно кой какво познава, какво си мисли, че да са ти ясни мотивите му ?
Иначе хората по принцип не ги интересува кой какво знае, познава, ако не касае лично тях или поне нещо, което ги интересува.  ;)
« Последна редакция: Юни 19, 2011, 04:25:17 pm от Asol »

*

Uran

• 6041
« Отговор #1129 -: Юни 19, 2011, 04:49:16 pm »
Иначе хората по принцип не ги интересува кой какво знае, познава, ако не касае лично тях или поне нещо, което ги интересува. 

Това е водещото. Другото са просто думосъчетания къде интересни като конструкция, къде недотам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1130 -: Юни 19, 2011, 04:53:28 pm »
От това следва извод, че ти си мислиш, че другия смята себе си за недостатъчно добър и в резултат на това изпитва раздразнение към теб.

То е същото като да кажеш, че някой се прави на много велик, ако ти самият не се чувстваш достатъчно "велик" и няма къде да получиш признанието, което търсиш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1131 -: Юни 19, 2011, 04:55:20 pm »
пфу, само аз нямам сайт
официално ви каня да ми гостувате и на меееееен :P ако някога си направя

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1132 -: Юни 19, 2011, 05:07:05 pm »
пфу, само аз нямам сайт

;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1133 -: Юни 19, 2011, 05:23:03 pm »
Направи си блог, там също има опция за чат.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1134 -: Юни 19, 2011, 06:36:28 pm »
Лили, "величието" не е в думите, а който е наясно със себе си и това което знае или не знае, няма да изпитва необходимост постоянно да го демонстрира с думи. Чуждото знание или незнание си имат значение само за собственика им и нямат какво да отнемат или добавят на друг човек.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1135 -: Юни 19, 2011, 06:44:13 pm »
Няма да те дразни и чуждото "величие", ако ти самият не изпитваш потребност да бъдеш с нещо значим.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1136 -: Юни 19, 2011, 06:59:25 pm »
Мисля, че споделих вече позицията си - не виждам смисъл да пиша отново същите неща.

« Отговор #1137 -: Юни 19, 2011, 07:02:53 pm »
пфу, само аз нямам сайт

Само гледай админа ти за не е мързелив или зает или не дай си Боже и двете, че скоро няма да ти дойдем на гости.  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1138 -: Юни 19, 2011, 07:10:16 pm »
Мисля, че споделих вече позицията си - не виждам смисъл да пиша отново същите неща.

Така е, ти сама го казваш:

Лили, "величието" не е в думите, а който е наясно със себе си и това което знае или не знае, няма да изпитва необходимост постоянно да го демонстрира с думи.

Не всеки прави разлика между рудиментарен и рудиментален, но трябва ли това да му се навира в очите?
Едни сме учили висша математика, други физика и химия, трети анатомия, някои лингвистика и статистика... Въобще трябва ли да се изтъква това и да се превръща в повод за коментар?
"Аз знам, а ти НЕ знаеш".  ;D
Бих приела такова поведение от всеки друг, но не и от хора с претенции за ниво - духовно, езотерично, астрологично. За пореден път се убеждавам, че колкото по-високо ниво се демонстрира, толкова по-съмнително е то.

Ето, вече има повод да се и*ере голямо ла*но в чата.

« Последна редакция: Юни 19, 2011, 07:14:28 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1139 -: Юни 19, 2011, 07:28:41 pm »
Аз не знаех досега какво означават думичките "рудиментарен" и "рудиментален". :confuse3: ;D  Сега чичо Гугъл ми "каза".