Здравей Гост

Карта на първата среща

• 742 Отговора
  • 116185 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Карта на първата среща
« Отговор #600 -: Март 29, 2013, 06:14:22 pm »
Какво може да означават кардинална ос в критични градуси и управителят на асцедента също?

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #601 -: Март 29, 2013, 06:38:20 pm »
Какво може да означават кардинална ос в критични градуси и управителят на асцедента също?

Според мен неясно бъдеще и развитие, още повече ако не получават и апликиращи аспекти.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #602 -: Март 30, 2013, 12:00:16 am »
По-рано писах в темата със синастрии за едно момче, запознахме сее...
и интересно ми е какво мислите по картата на срещата?  :blink:
Ако има значение, аз закъснях, така че той е беше пръв там

« Отговор #603 -: Март 30, 2013, 12:40:25 pm »
Датата или часа на картата, или и двете не ми изглеждат в минало време.

В момента Луната се намира на 20 градуса и 41 мин. в Скорпион. Срещата ви не би трябвало да се е състояла все още.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #604 -: Март 30, 2013, 01:07:23 pm »
Оф, голяма съм шматка. Датата съм объркала.. понеже като съм се прибрала съм погледнала че сме 30ти, а то е минало 12ч... това сега е точната карта  :-[

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #605 -: Март 30, 2013, 01:22:56 pm »
Ще се пробвам, макар че не разбирам много от карти на срещи...
Бих казала, че по-скоро той е инициатора на срещата.. Може би той е Марс... що е на трон... щото е нещо много самоуверен, както той казва и много си вярва. Но аз не разбирам защо..  ;D А аз защо съм заточена там където той е на трон... пак си нямам представа. Май предстои съвпад между нас в 5ти дом... може би нещо любовно ще да предстои..  ;D

А защо съм Луна в 12ти дом.. че и в съвпад със сатурн, нещо се крия и ми е студено... ;D Може би съм резервирана.. Щом ми предстои тригон с Меркурий сигурно ще си говорим.. и не се учудвам, той с този меркурий в близнаци много говори и мн ми споделя. Има комуникация.
Слънце-той му предстои съвпад с мен-Венера, пак в 5ти дом... май ще има развитие в тази насока. А този Уран там... не знам, айде стига, нещо нямам фантазия за тия карти.. :blink:

« Отговор #606 -: Март 30, 2013, 01:29:04 pm »
Заточена си, защото се интересуваш от него или оставяш той да води тангото. ;)

И двамата сте страстни натури (Слънце и Луна в знаци на Марс), но той е по-екстровертен от теб. Може би като личности не сте от най-съвместимите (квинкокс Луна/Слънце), но във физически план имате какво да си "кажете" - визирам съвпадът Венера/Марс. И аз мисля, че нещо 5-тодомно би могло да се развие от това. Успех!

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #607 -: Март 30, 2013, 09:32:12 pm »
Освен на първа среща, може ли да се гледа карта на някаква си среща, важна за мен?

« Отговор #608 -: Март 30, 2013, 09:49:15 pm »
Да, мисля, че в този форум са разглеждани карти на такива срещи и други важни за дадения човек събития.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #609 -: Март 30, 2013, 10:01:02 pm »
Аз поисках спиране на всякаква комуникация, от другата страна чух едно "добре", но тая Луна без курс ме притеснява. Не знам какво да си мисля, хем ми се ще човека да се осъзнае и да започне да мисли, хем повече не искам да го виждам. А той пък иска да се възползва от професионалните ми услуги, на което не мога да откажа.
Ето я картата:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #610 -: Март 30, 2013, 10:04:48 pm »
Заточена си, защото се интересуваш от него или оставяш той да води тангото. ;)

И двамата сте страстни натури (Слънце и Луна в знаци на Марс), но той е по-екстровертен от теб. Може би като личности не сте от най-съвместимите (квинкокс Луна/Слънце), но във физически план имате какво да си "кажете" - визирам съвпадът Венера/Марс. И аз мисля, че нещо 5-тодомно би могло да се развие от това. Успех!

Благодаря ти Mirabella.. не знам до колко се интересувам от него, но реших да го оставя да води тангото а аз да се пусна по течението (поне частично)

« Отговор #611 -: Март 31, 2013, 09:47:39 am »
Аз поисках спиране на всякаква комуникация, от другата страна чух едно "добре", но тая Луна без курс ме притеснява. Не знам какво да си мисля, хем ми се ще човека да се осъзнае и да започне да мисли, хем повече не искам да го виждам. А той пък иска да се възползва от професионалните ми услуги, на което не мога да откажа.
Ето я картата:

Предстои квадратура между управителите на оста AC/DC. Не мисля, че това е бил последният ви контакт.

Винаги можеш да кажеш, че графикът ти е препълнен.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #612 -: Март 31, 2013, 10:44:01 am »
Ето я картата:

Предстои квадратура между управителите на оста AC/DC. Не мисля, че това е бил последният ви контакт.

Винаги можеш да кажеш, че графикът ти е препълнен.

У1 и У7 не са ли съотв. Меркурий и Нептун? Или аз нещо греша?!

« Отговор #613 -: Март 31, 2013, 11:54:39 am »
Не грешиш, нито аз греша. Модерни управители vs. класически. Не казвам, че едните са по-добри от другите. ;)

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #614 -: Март 31, 2013, 05:57:37 pm »
Ще споделя!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #615 -: Март 31, 2013, 06:10:46 pm »
Картата на първата реща трябва да коренспондира с наталните карти и с композитната...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #616 -: Април 19, 2013, 10:18:34 pm »
Здравейте,
днес бях на  среща нова "жертва" :blink:. Колега ми е от работа, покани ме на обяд. Доста ми е симпатичен. Може ли да коментирате какво показва картата на първата ни среща? Ще излезе ли нещо?

« Отговор #617 -: Април 20, 2013, 08:02:57 pm »
Това е деня,в който се за пръв път излезнах с настоящия си приятел...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #618 -: Април 26, 2013, 02:49:31 pm »
Момичета, това е карта на първа среща на една моя близка с момче, но нещата към момента нямат развой. Ще сме много благодарни, ако кажете нещо, каквото и да е, по въпроса :(

« Отговор #619 -: Април 26, 2013, 08:30:03 pm »
Момичета, това е карта на първа среща на една моя близка с момче, но нещата към момента нямат развой. Ще сме много благодарни, ако кажете нещо, каквото и да е, по въпроса :(

Между У1 и У7 няма сходящ аспект. Луната е без курс. Луната е във Водолей, идва от съвпад с Марс. Може би става дума за сексуални отношения (или флирт), за които другата страна не е предвиждала да се превърнат в нещо повече, неангажиращ флирт. Ъгловото положение на Нептун може да намеква за заблуда или самозаблуда.