Ти си Юпитер, заточен в знак на Меркурий (интересуваш се силно от него, страдаш по него) и ретрограден (мислиш за връщане при него). Той е Меркурий, току-що преминал в знак на твоя управител, където също е заточен - и той се интересува от теб и страда по теб. Меркурий се е запътил към опозиция с Юпитер, която не е хармоничен аспект, но все пак е взаимодействие между двете планети, т.е. опит да се съберете, който може да се окаже неуспешен. Но преди Меркурий да достигне точната опозиция с Юпитер, ще стане ретрограден и ще се върне в Скорпион. Мисля, че отговорът е "не". Към момента и той е навит за ново начало с теб, но и двамата сте плахи и нерешителни. Възможно е скоро той да се откаже от тази идея, поне засега.
Казват, че пълнолунието също не е подходящ момент за задаване на хорарни въпроси. Не знам дали за пълнолунните хорари важи това, което казват за новолунните - че са непредсказуеми. Тук опозицията Луна/Слънце е по оста 1/7 дом и близо до тази 2/8 дом. Луната е екзалтирана, което казват, че добре за кверента. Но ми се струва, че пълнолунието в тази карта говори, че има разминаване в потребностите ви към момента.
Надявам се, че греша. Успех!