Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044291 Прегледи
*

Константин

Re: Хорар за любов
« Отговор #1860 -: Октомври 22, 2012, 01:14:41 pm »
Здравейте обръщам се към вас по следния въпрос: Имам приятел, който е сам от 8 години. Той е успял в професионален аспект, но забелязвам, че липсата на партньор започва вече да му тежи :) Затова, ще съм ви много благодарен, ако някой отдели време, за да погледне, дали скоро ще намери сродната душа :) Роден е на 05.01.1980г. в 11:42 (преди обед) в гр. София

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1861 -: Октомври 22, 2012, 09:57:03 pm »
Moga li da vi pomolq za komentar po povod na tazi horarna karta ..... interesuva tova finalnata ni razdqla li e?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1862 -: Октомври 23, 2012, 07:48:34 am »
Blagodarq ti Akruks , no tova e situacionna karta , tova e karta na posledniq ni razgovor , spored teb pak li e sashtoto , posledniq ni telefonen razgovor zapo4na v 20:23

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1863 -: Октомври 23, 2012, 09:02:07 pm »
Akruks , izvini me za greshkata

« Отговор #1864 -: Октомври 25, 2012, 02:29:42 pm »
По тази карта ми се струва, че раздялата отдавна факт е, не се е състояла в този разговор.
Не съм експерт по събитийни карти. Управителите на оста AC/DC са ретрограден Юпитер и предстоящо ретрограден Меркурий. Може би, ако си дадете малко време, почивка един от друг и наберете дистанция, ще имате възможност да поговорите като зрели хора и да спасите връзката си. Но ми се струва, че в тази връзка само единият от вас е силно заинтересуват от другия, а другият не отговаря по същия начин. Надявам се, че греша. Успех!

*

Константин

« Отговор #1865 -: Октомври 27, 2012, 01:47:30 pm »
Здравейте, имам приятел, които от дълги години е приятел с едно момиче, но както знаете, такова между мъж и жена рядко съществува :Д Затова пускам хорар в 14:43, гр. София на 27.10.2012 - Дали отношенията между мъжа А и жената Ц ще прераснат в романтична връзка ? Ще се радвам, ако отделите малко време и ми кажете, как ги виждате нещата :)
« Последна редакция: Октомври 27, 2012, 01:51:49 pm от Константин »

« Отговор #1866 -: Октомври 27, 2012, 03:27:32 pm »
Мисля, че не. Освен ако съвсем наскоро не се е случило без ти да си известен за промяната. Доводът ми е, че аспектът между управителите им Слънце и Сатурн е разходящ, т.е. не предстои развитие/промяна в отношенията им. Тъй като Слънцето и Сатурн излизат от съвсем скорошен съвпад, е възможно наскоро отношенията им да са се променили, включително и да са прераснали в любовна/сексуална връзка. Все пак съвпадът е бил в страстния Скорпион.

*

Константин

« Отговор #1867 -: Октомври 27, 2012, 03:38:52 pm »
Благодаря ти, Mirabella :) Ще разбера, дали са се скрили от всевиждащото око :D

*

Константин

« Отговор #1868 -: Октомври 27, 2012, 04:24:56 pm »
Благодаря ти, akruks :) В София са си и двамата :) Ще видим какво ще стане :)

*

Константин

« Отговор #1869 -: Октомври 27, 2012, 04:40:51 pm »
Момчето сега кара магистратура, а момичето е към края на бакалавъра :)

*

Константин

« Отговор #1870 -: Октомври 27, 2012, 05:00:11 pm »
хаха, аз съвсем се отплеснах, забравих че има млади хора, които още учат и ги пратих в чужбина  ;D
като видя 9-ти дом и все по чужбината ми е мисълта

Нямаше как да знеш, че са около 20-те :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1871 -: Октомври 29, 2012, 02:30:19 pm »
Момичета, тук се случиха доста събития. Моля, да кажете какво виждате по картата. Ще се съберем ли отново с Х.?

« Отговор #1872 -: Октомври 29, 2012, 06:35:37 pm »
Ти си Юпитер, заточен в знак на Меркурий (интересуваш се силно от него, страдаш по него) и ретрограден (мислиш за връщане при него). Той е Меркурий, току-що преминал в знак на твоя управител, където също е заточен - и той се интересува от теб и страда по теб. Меркурий се е запътил към опозиция с Юпитер, която не е хармоничен аспект, но все пак е взаимодействие между двете планети, т.е. опит да се съберете, който може да се окаже неуспешен. Но преди Меркурий да достигне точната опозиция с Юпитер, ще стане ретрограден и ще се върне в Скорпион. Мисля, че отговорът е "не". Към момента и той е навит за ново начало с теб, но и двамата сте плахи и нерешителни. Възможно е скоро той да се откаже от тази идея, поне засега.
Казват, че пълнолунието също не е подходящ момент за задаване на хорарни въпроси. Не знам дали за пълнолунните хорари важи това, което казват за новолунните - че са непредсказуеми. Тук опозицията Луна/Слънце е по оста 1/7 дом и близо до тази 2/8 дом. Луната е екзалтирана, което казват, че добре за кверента. Но ми се струва, че пълнолунието в тази карта говори, че има разминаване в потребностите ви към момента.
Надявам се, че греша. Успех!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1873 -: Октомври 29, 2012, 07:55:59 pm »
Мирабела, благодаря ти! Мисля, че си много права за усещанията ни, понеже вчера имахме много голям скандал. Ще видим какво ще стане и ще дам обратна връзка.  :wub:

« Отговор #1874 -: Октомври 29, 2012, 08:54:53 pm »
Липсва сходящ аспект между У1 Юпитер и У7 Меркурий. Луната е без курс. Струва ми се, че не.
Картата показва, че проявяваш силен интерес към него и желание да се съберете (може би повторно) - твоят управител ретрограден Юпитер е в 1-вия му дом и в знак на Меркурий. Неговият управител е Меркурий в последния градус на знака Скорпион и в 12-тия ти дом. Възможно е той да е далеч от очите ти, да нямаш информация какво се случва с него. При него предстои промяна - Меркурий ще направи ингрес в Стрелец (знак на Юпитер), така че е възможно и той да пожелае да се събере с теб. Но както писах и в предния хорар в тази тема, Меркурий ще започне ретроградната си фаза (в момента е в ретро сянка) преди да достигне точния аспект с Юпитер (който би бил опозиция). Така че положението при него не е сигурно, променлив е в желанията си. Затова, а и заради липсата на курс на Луната, не ми изглежда отговорът да е положителен. Ако желанието ти е да се съберете, се надявам да греша в отговора си. Успех!

*

fiore

• 14
« Отговор #1875 -: Октомври 30, 2012, 06:18:28 pm »
Здравейте! Моля някой да погледне картата. Въпросът ми е: Отношенията, които имам с А. ще се задълбочат ли?

« Отговор #1876 -: Октомври 30, 2012, 07:08:47 pm »
Fiore, успяла си да смалиш картата толкова, че трудно се виждат планетите и градусите им. Ако Луната е без курс (няма повече сходящи аспекти), отговорът ми изглежда по-скоро "не".
Неговият управител е ретрограден Юпитер в 1-вия ти дом и знака на твоя управител Меркурий. Предполагам, че той проявява интерес към теб. Ти е възможно да си проявила интерес към него наскоро, тъй като Меркурий от скоро е в Стрелец - знак на Юпитер. На Меркурий му предстои ретроградна фаза, така че няма да успее да завърши аспекта с Юпитер (опозиция), към който в момента изглежда, че се е запътил. Така че засега липсва и сходящ аспект между управителите ви. Изглежда ми, че и двамата имате интерес един към друг, но сте прекалено плахи, за да действате.
Но е възможно и да греша. Успех!

*

fiore

• 14
« Отговор #1877 -: Октомври 30, 2012, 07:30:47 pm »
Mirabella, много ти благодаря! Прочетох доста постове и дано да грешиш, обаче май не грешиш  :blink:

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #1878 -: Октомври 31, 2012, 08:00:00 am »
здравейте,вчера писах съобщение на бившия си пиятел...питам се дали го е прочел изобщо...с късния АЦ-би трябвало да знам...но не познавайки го,знам че може и да не е
Видял ли е съобщението Ж..
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

« Отговор #1879 -: Октомври 31, 2012, 09:54:21 am »
Управителите на 3-тите ви домове, съответно Сатурн и Слънце, са в разходящ съвпад, т.е. наскоро е имало контакт помежду им, затова мисля, че е видял съобщението ти. Обаче с тази Луна без курс и късен АС, отговорът ще се забави, ще дойде, когато вече е късно, за да може да промени нещо или изобщо няма да пристигне.