Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042022 Прегледи
*

tasha

• *
  • 85
Re: Хорар за любов
« Отговор #2080 -: Декември 04, 2012, 10:44:51 am »
Благодаря, Papy, не вярвам да сте сгрешили  :(, явно грешно съм разбрала човека или той не е наясно

*

Papy

• 4343
« Отговор #2081 -: Декември 04, 2012, 10:54:18 am »
Благодаря, Papy, не вярвам да сте сгрешили  :(, явно грешно съм разбрала човека или той не е наясно

Не се отчайвай, таша, на някои хора не им работят хорарите, пък и всичко е във ваши ръце

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #2082 -: Декември 04, 2012, 11:04:25 am »
Благодаря, Papy, работят хорарите, но дано това да е жертвата, да не изскочи нещо друго

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #2083 -: Декември 04, 2012, 12:53:56 pm »
Благодаря, Аkruks, може ли да питам нещо на лични?

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #2084 -: Декември 04, 2012, 03:50:10 pm »
Акрукс и аз ти писах на лични....

« Отговор #2085 -: Декември 06, 2012, 12:14:12 am »
Е как да се изпълни, като Юпитер е на 10 градуса в Близнаци, ингресът в Рак предстои около средата на 2013, ако не ме лъже паметта.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #2086 -: Декември 07, 2012, 11:54:38 am »
Здравейте!
Какво бихте казали по тази карта: "Искрен ли е в намерението си да създаде по-пълноценна връзка с мен (по име)?"
Благодаря ви предварително!

« Отговор #2087 -: Декември 07, 2012, 06:19:18 pm »
Картата потвърждава, че ти се съмняваш в него и/или не си доволна от него и досегашното развитие на взаимоотношенията Ви - твоят управител Сатурн е в знак на падение на Луната.
Той се управлява от Луна в Дева, т.е. Луната не e тронова или екзалтирана, но не е заточена, нито в падение. Картата не представя доводи за съмнение в искреността му. Но не виждам от тази карта той да прави нещо по въпроса. Луната е във включен знак (Дева не е на върха на никой дом), управителят на 3-тия му дом на действията и намеренията Венера е заточена по знак. Действията му изглеждат лишени от сила. Луната в Дева може да е склонна твърде много да премисля, да бъде прекалено предпазлива, критична, за да действа, да премеря внимателно всички "за" и "против" преди да предприеме каквото и да е.  Може да има проблем в изразяването на емоциите си, да му липсва спонтанност, каквато търси планета в Скорпион (твоят управител Сатурн се намира в този знак).
Луната е в 8-мия ти дом и апликира със секстил към Меркурий (твой У5). Засега изглежда набляга на сексуалното измерение на връзката.
« Последна редакция: Декември 07, 2012, 08:31:51 pm от Mirabella »

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2088 -: Декември 07, 2012, 07:39:52 pm »
Здравейте,разбрах че не трябва да се задават често въпроси свързани с един и същи човек.Но аз вече не зная какво да правя с този човек :( , затова ще задам въпрос "Време ли е да преустановя контактите си с Н ?", час 19,30 Пловдив.Благодаря предварително за отделеното време и внимание.

« Отговор #2089 -: Декември 07, 2012, 08:42:39 pm »
Здравейте,разбрах че не трябва да се задават често въпроси свързани с един и същи човек.Но аз вече не зная какво да правя с този човек :( , затова ще задам въпрос "Време ли е да преустановя контактите си с Н ?", час 19,30 Пловдив.Благодаря предварително за отделеното време и внимание.

В предната карта той беше представен от ретрограден Юпитер в знак на твоя управител Меркурий, където той е в заточение, и в 12-тия ти дом, което според мен показва, че той има интерес към теб, но не умее или няма възможност да го демонстрира (по начина, по който ти желаеш).
Картата на настоящия въпрос изглежда да показва друга ситуация. Той е представен от Сатурн в знак на падение на твоя управител Луна. Докато в предната карта той изглеждаше заинтересуван, но неспособен да действа спрямо теб, сега ми се струва, че той ти се сърди за нещо или не е доволен от отношенията Ви (или те пренебрегва). Но ако е бил толкова пасивен, какъвто го представяше предната карта, би трябвало да се сърди на себе си. Ти си представена от Луна без курс, на ръба на следващия знак Везни, където Сатурн е екзалтиран. Между управителите Ви не предстои сходящ аспект. Така изглежда, че в отношенията Ви не предстоят промени спрямо сегашното положение. Промяна би могла да настъпи в твоето отношение към него, като започнеш да го възхваляваш или превъзнасяш повече, например.
Но ти не питаш дали ще настъпят промени, а дали ти да предизвикаш такава. Ако той е твърде зает с кариерата си (Сатурн в негов 10-ти дом) и не ти обръща достатъчно внимание (Сатурн в знак на падение на Луната), го остави за малко сам, за да усети липсата ти. ;)

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2090 -: Декември 07, 2012, 09:20:43 pm »
Благодаря ти Mirabella  :blink:,точно така смятам да направя.Проблема идва и от това,че сме в различни градове и не можем да се срещаме често,но аз съм наясно с това и го приемам.Да работата му за момента е на преден план.Може и да се сърди не знам(ако е така може би не ми казва)аз доста го провокирам на моменти :-[. А и да си призная си мисля,че има друга жена .Не знам от картата дали може да се види това.

« Отговор #2091 -: Декември 08, 2012, 01:08:30 pm »
Мирабелла, Акрукс, благодаря ви за отговорите! Като обратна връзка мога да кажа, че той в последно време прави доста неща за отношенията ни, които са на качествено по-високо ниво, но все пак не са достатъчни, за да съм спокойна с него.
Акрукс, страхотни попадения! Да, аз съм малко по-голяма от него, не съм обвързана с друг, но ми е време (а и искам) да помисля за сериозно партньорство и деца. Той наистина ми предлага на няколко пъти да му гостувам за по-дълго и много се чудех колко дълбок умисъл има в това, дали не е основно по сексуални причини. Той наистина има проблем с изразяването на чувства, макар че има известен напредък. А за негови финансови проблеми представа нямам, уж има нормална работа, семейството му не е материално затруднено, но понякога ми се е струвало, че той има комплекси, че не е милионер... макар че за мен това никога не е било съществено, от него ми е липсвало отношение, не съм му търсела материално изражение на чувствата.
Отново ви благодаря за анализите на картата, момичета!

« Отговор #2092 -: Декември 08, 2012, 04:42:50 pm »
Аз мога ли пак да помоля за един бърз хорар- въпросът е - кога е удачно да проявя инициатива за затопляне на отношенията?
Ето и картата:

Благодаря много, наистина :blink:

« Отговор #2093 -: Декември 08, 2012, 06:20:54 pm »
Аз мога ли пак да помоля за един бърз хорар- въпросът е - кога е удачно да проявя инициатива за затопляне на отношенията?
Благодаря много, наистина :blink:
И аз благодаря за гласуваното доверие, но наистина няма как да отговоря кога- може да кажа дали е възможно да се случи, но кога е относително
Луната е У3 в 5д- въпросът ти е свързан с чувствата, извършила е хармоничен аспект с Юпитер У1, У5 на човека, за който питаш, може би е имало прояви по въпроса от твоя страна, които са му харесали, но не е откликнал подобаващо или поне не си отчела това- Юпитер е ретрограден и заточен, скрит в твоя 12д
На Луната предстои да извърши квадрат с Марс, опитите ти за затопляне на отношенията в интимен план няма да са сполучливи, но последният аспект е хармоничен- секстил със Слънцето У10 за него в съвпад с негов АСЦ- този човек има нужда да му се гали егото, може да потърсиш начин за инициатива в тази посока
Akruks, благодаря отново.  ;) Най-вероятно не съм отчела, че са му харесали, защото той не желая да говори с мен въобще от месец. А той като всеки лъв има особена нужда от галене на егото.. :-[ Дано да пробия ледената бариера скоро.. :blink:

« Отговор #2094 -: Декември 10, 2012, 04:10:11 pm »
Моля за помощ. Ще се оправят ли взаимоотношенията ми с (име). След скандал снощи се изнесох от вкъщи заедно с детето ни.

« Отговор #2095 -: Декември 10, 2012, 04:29:28 pm »
Ти си представена от Меркурий в последния знак на Скорпион. Той е ретрограден Юпитер, заточен в знак на твоя управител и в 1-вия ти дом. Засега ми изглежда, че не си склонна да му простиш, макар че той прави опити да те върне. Луната (управител на 3-тия ти дом) в падение в 6-тия ти дом ще завърши квинкокс с неговия Юпитер. Възможно е да не се разберете по битови въпроси.
При теб предстои промяна - Меркурий ще напусне Скорпион и ще навлезе в Стрелец - знак на неговия управител Юпитер. Струва ми се, че няма да успееш дълго да издържиш далеч от него и ще направите опит да се съберете, който може да не протече гладко или да се окаже неуспешен - между Меркурий и Юпитер предстои опозиция.
Силно се надявам да греша в горното изречение.

« Отговор #2096 -: Декември 10, 2012, 04:50:18 pm »
Благодаря за отговора. Не знам дали съм склонна да простя, но и той не прави никакъв опит да ме върне.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2097 -: Декември 10, 2012, 05:08:07 pm »
Мирабела, не е ли ранен асц и луна на изгорен път-да кажем, че картата е нерадикална?

« Отговор #2098 -: Декември 10, 2012, 05:18:29 pm »
Технически ранен АС е този, който попада в първите три градуса на знака. Този е в 5-тия градус. Да, ранен е, но не от "опасно" ранните.
Луната е на "изгорения" път, това е вярно. Плюс това е в падение по знак и излиза от съвпад със Сатурн. Позицията й по дом също не е от "щастливите" - намира се в 6-тия дом на грижите и проблемите. Мисля, че тази Луна отразява подтиснатото вътрешно състояние на питащата (относно битови проблеми). Луната и Сатурн управляват оста 3/9 на комуникацията, така че разходящият съвпад между Луна и Сатурн в 6-тия дом на картата и в знак, където Луната не се чувства добре, може да показва, че скорошен разговор между двамата не е протекъл добре, че позицията на питащата не е била взета под внимание или тя не е успяла да изрече на глас онова, което е искала.
Но пък Луната управлява и развитието на въпроса, а бидейки в това лошо състоние, едва ли й е "лесно" да работи в полза на кверента. Развитието на въпроса не върви леко, трябва да се преодолеят редица спънки.

Най-много се опасявам да тълкувам карти със Сатурн в 7-ми дом, макар че и за неговата позиция там си има обяснения.

getsa5, съжалявам, че не се оказах права за това, че той те търси. Като видях неговия управител Юпитер в 1-вия ти дом, си помислих, че прави опити да се сдобрите, макар че управителят му е заточен, т.е. слаб, неспособен да преодолее пречки, проблеми, затруднения и да действа директно.
Смятам, че мъжът има желание да се съберете, но не постъпва по желания от теб начин, "проваля се" на всяка крачка, не успява да дорасне до очакванията ти.
« Последна редакция: Декември 10, 2012, 05:25:53 pm от Mirabella »

*

Papy

• 4343
« Отговор #2099 -: Декември 10, 2012, 05:31:16 pm »
Да, за 3-те * на асц е ясно, искаше ми се да вземем и 2-те-сравнително ранен асц и луната, за да излезе картата нерадикална, защото не ми хареса-ситуацията е трудна, пък картата не показва развой в нейна полза-затова