Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042529 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Хорар за любов
« Отговор #2440 -: Февруари 21, 2013, 07:37:11 pm »
Харесва ли ме Н. , иска ли да имаме нещо общо? :-[

Не. Упр. на АСЦ меркурий - ретро в 6-ти.
Луната в сепарация със слънцето.
Вероятно го срещаш ежедневно, може и колега да ти е...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2441 -: Февруари 21, 2013, 09:05:06 pm »
Благодаря, Марая!
Бяхме колеги, вече се виждаме много рядко,защото работим на различни места. Имам усещане,че се харесваме взаимно, но може и да е минал момента вече..

Аз имам по-специално отношение към хорара... :blink: И да ти кажа честно не вярвам , че нещо може да се случи ,  ако не е отразено в натала.
Така, че погледни двете карти...Може времето в което си задала въпроса да не е подходящо...,а натала да говори друго!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2442 -: Февруари 22, 2013, 06:37:43 pm »
здравейте,

"гадже ли е жената Х на мъжа У?"

въпросът не е за мен, картата си е построена от питащата,по въпрос за мъж към, когото има чувства ,и с когото комуникират.Официално той е необвързан, и демонстрира интерес към нея,но тя има едно наум.

благодаря много в аванс :blink:

*

fiore

• 14
« Отговор #2443 -: Февруари 22, 2013, 09:20:36 pm »
Аз пак съм във филма... :( Моля Ви, помагайте с картата!
Въпросът ми е: Сега ли е краят на отношенията ми със С. или не?

*

Марая

• 28287
« Отговор #2444 -: Февруари 22, 2013, 09:32:00 pm »

Не

*

Divna

• 2478
« Отговор #2445 -: Февруари 23, 2013, 02:00:20 am »
Здравейте  :blink:

Въпросът ми е: Ще имам ли скоро новини от ... (назован е по име)?

Благодаря!

*

Divna

• 2478
« Отговор #2446 -: Февруари 23, 2013, 02:27:14 am »
Здравейте  :blink:

Въпросът ми е: Ще имам ли скоро новини от ... (назован е по име)?

Благодаря!
по мое виждане не- Луната ще направи последен аспект опозиция с Венера У3 за (назован по име), като преди това ще квадратира нодалната ос в 3д, така че човекът, за който се пита ще продължи да се укрива и мълчи- Венера У3 и Нептун У1 за него са в негов 12д

Благодаря!  :blink:

*

fiore

• 14
« Отговор #2447 -: Февруари 23, 2013, 01:06:10 pm »

Не
Благодаря ти! Просто не знам какво става... Всичко беше ОК и изведнъж човека се изпари...  :91:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2448 -: Февруари 23, 2013, 01:08:39 pm »

Не
Благодаря ти! Просто не знам какво става... Всичко беше ОК и изведнъж човека се изпари...  :91:

Дай му малко време. ;)

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2449 -: Февруари 23, 2013, 08:01:15 pm »
Здравейте дами,
имам си въпросче: А. иска ли да подновим връзката си?

:blink: чакам ви с нетърпение

*

fiore

• 14
« Отговор #2450 -: Февруари 23, 2013, 08:08:12 pm »
Луната е без курс по тази карта, което обикновено показва липса на развитие по въпроса.
Меркурий У1 е във взаимна рецепция с Юпитер У1 на С., но предстои да извършат квадрат, след като Меркурий смени посоката днес, което показва напрежение във връзката, което може да доведе до разрив. Юпитер в 9д- излиза, че С. е надалеко, а Меркурий в негов 1д показва, че ти си по-заинтересованата страна от двама ви.
akruks, както винаги - право в целта!

« Отговор #2451 -: Февруари 23, 2013, 08:20:51 pm »
Лули, той свободен ли е към момента?

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2452 -: Февруари 23, 2013, 08:24:15 pm »
Лули, той свободен ли е към момента?
Ха, изненадваш ме, неискам да си мисля, че толко бързо може да има нова връзка, разделихме се преди месец... Какво виждаш? Търси ме... предлага ми помощ... не мисля, че има друга връзка :-\

« Отговор #2453 -: Февруари 23, 2013, 08:28:03 pm »
Нищо не "виждам". Този Сатурн, кацнал на АС-то му, ми пречи.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2454 -: Февруари 23, 2013, 08:31:48 pm »
Нищо не "виждам". Този Сатурн, кацнал на АС-то му, ми пречи.
:blink: и все  пак?
Какво мислиш Мирабелка?

« Отговор #2455 -: Февруари 23, 2013, 08:39:14 pm »
Този Сатурн на DC може да прави картата нерадикална, т.е. да не я изтълкувам правилно. Може и да означава, че има друга връзка към момента (Сатурн управлява 5-тия му дом). Сатурн е ретрограден, Марс е завършил тригон със Сатурн в рамките на настоящия си знак - някаква по-стара изгора да не се е завърнала при него? Той се управлява от Марс в знак на екзалтация на твоя управител Венера. Би трябвало да има чувства към теб и желание да бъде с теб. Проблемът е, че между управителите ви не предстои аспект за започването на връзка. Венера и Марс са в 5-тия му дом, Луната ще секстилира твоя У8 Юпитер. Може би става дума за физическо взаимодействие помежду ви, не за възстановяване на постоянна връзка.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2456 -: Февруари 23, 2013, 08:42:17 pm »
Този Сатурн на DC може да прави картата нерадикална, т.е. да не я изтълкувам правилно. Може и да означава, че има друга връзка към момента (Сатурн управлява 5-тия му дом). Сатурн е ретрограден, Марс е завършил тригон със Сатурн в рамките на настоящия си знак - някаква по-стара изгора да не се е завърнала при него? Той се управлява от Марс в знак на екзалтация на твоя управител Венера. Би трябвало да има чувства към теб и желание да бъде с теб. Проблемът е, че между управителите ви не предстои аспект за започването на връзка. Венера и Марс са в 5-тия му дом, Луната ще секстилира твоя У8 Юпитер. Може би става дума за физическо взаимодействие помежду ви, не за възстановяване на постоянна връзка.
Благодаря ти

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2457 -: Февруари 24, 2013, 09:05:04 am »
Здравейте дами,
имам си въпросче: А. иска ли да подновим връзката си?

Желанията се разглеждат по 8д, при него Меркурий е у8, който е ретрограден и ще извърши съвпад с Марс У1 за него, което показва връщане за него към стари мераци, от друга страна Меркурий У8 за него е във взаимна рецепция с Юпитер У8 за теб, което дава указния за взаимен интерес, най-вече в областта на интимното общуване.
Луната У3 в предстоящ квадрат със Сатурн У3 за него в негов 1д на АСц- предстои ви недобра комуникация или липса на такава, но пък Слънцето У5 в негов 5д в сходящ тригон със Сатурн У5 за него показва, че може да припламне искрата между вас отново, ти излизаш в неговия 5-ти дом, вероятно още изпитва чувства към теб, но последния аспект на Луната У10 за него в сходяща опозиция с Венера У1 за теб показва, че накрая няма да си важна за него, няма да си му основна цел. Неговите цели в близко време ще са свързани с чужбина, изкарване на пари, творческа дейност- Луната У10, У9 в негов 10д  е в сходящ хармоничен аспект с Уран У5 в 6д, с Юпитер У2, съУ6 за него, но на този етап е затруднен да ги осъществи.
тен кю Акрукс.

« Отговор #2458 -: Февруари 24, 2013, 10:33:18 am »
Нещо в тази карта не ми се връзва. Управителят ти Венера се намира в 5-тия му дом - ясен знак, че се интересуваш от чувствата му (към теб) и от романтично общуване с него. Обаче Венера се намира във Водолей - знак, в който неговият управител Марс няма есенциални достойнства, и който държи на свободата си, т.е. не е склонен лесно да влиза в сериозна връзка. Така картата не показва ти да имаш сериозен интерес към възстановяване на връзката ви. А аз предполагам, че имаш чувства към него, след като питаш за неговите желания и намерения към теб. Възможно е на този етап самата ти да не си сигурна дали искаш да възстановите връзката си, а предпочиташ да преминете отново през етапа на ухажване.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2459 -: Февруари 24, 2013, 12:22:47 pm »
Нещо в тази карта не ми се връзва. Управителят ти Венера се намира в 5-тия му дом - ясен знак, че се интересуваш от чувствата му (към теб) и от романтично общуване с него. Обаче Венера се намира във Водолей - знак, в който неговият управител Марс няма есенциални достойнства, и който държи на свободата си, т.е. не е склонен лесно да влиза в сериозна връзка. Така картата не показва ти да имаш сериозен интерес към възстановяване на връзката ви. А аз предполагам, че имаш чувства към него, след като питаш за неговите желания и намерения към теб. Възможно е на този етап самата ти да не си сигурна дали искаш да възстановите връзката си, а предпочиташ да преминете отново през етапа на ухажване.
Да правилно ме анализираш, не съм сигурна дали и искам да подновя отношенията си с него защото както и Акрукс каза, аз не съм основната му цел и стремеж, и ако това ще продължава да е така.... едва ли не се питам за какво си губя времето  :blink:, то въпросът ми беше за неговите намерения и мисли, те са от решаващите